Timisoara, Impreuna! (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza si de la mine mersi de si mai bag si eu un rand gros..
eu am rezolvat ieri cu o parte din hartoage, pe la 14 eram gata. nici nu aveti idee cat e de umblat pentru o amarata de indemnizatie de la stat pentru handicap..parca ai primi de pomana banii aia..inca odata nu pot decat sa zic cu dezgust: mai e mult pana departe...
urmeaza sa mai rezolv actele pensia de boala pentru care alta tura de hartii eliberate la zi de prin toate institutiile, facut dosar, depus, ridicat...o mare tarasenie!
m-am culcat la 9 aseara - ruptus caput - azi parca e mai bine..
la noi la lucru multa treaba care cu astenia mea nu prea se impaca :))
sa aveti o zi buna si spor la treburi

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,

Vaz ca v-o apucat pe toate blegeala...cert este ca vremea asta cu soare si nor e de vina,va zic io....ma stiti voi ca atunci cand e innorat as musca din jugulara cuiva,dar deh!nu duc lipsa de exemplare,dar ma abtin,asa-i fromos...

Bay,una peste alta,ziceti ca v-or placut si pozele si textul...ma bucur!
Pentru sambata as avea alte planuri...asa ca eu nu pot spune nici ca vin,nici ca nu vin...daca e sa ajung,va sun pe una din voi sa spuneti pe un' sunteti.

Silvano...la tine vaz ca rahatul e cat turnurile Sears...da,fata draga,cu elan din maini,coate,picioare si ce mai ai tu p-acolo,ca tre' sa iesi la liman.Si mai pune-i la zid pe barbatii aia ai tai,ca prea te ostoiesc.Las' ca scoti tu parleala cand ine mamanu'.
Lore,pai sa stapanesti sanatoasa cadourilii si sa rezolvi cu machineta...Sa sti ca si Alex a fost in situatia Laurei,cu vaccin,alea-alea...si a facut bubitele,in schimb nu l-au mancat si nu a avut asolut deloc febra sau lipsa poftei de mancare.Deci in afara de bubitele de pe corp,in rest era ca si pana atunci.Cat despre tine...ce sa zic?Din cate stiu adultii o cam trag la bolile de copilarie...asa ca grija mare si sper sa te ocoleasca.
Mihi,sar'na...Cu Alex nu mai am noutati,este la fel...nu s-a mai plans acasa de cumetrele colege...ma intreaba zilnic cand il mut la alta scoala...ma terorizeaza cu asta...
Laura,cu intarziere "La multi ani!" pentru tatal tau.Si multam de aprecieri..fac si io ce pot...
Aidule,ma bucur ca matza ta nu a mai facut febra si ca piciorusul s-a mai desumflat.Sper sa primeste raspunsul pe care-l astepti...Va pup si eu.Cu aftele ce ai mai facut?
Dana...may,si daca ai fi dus-o pe Lori la gradinita...ma gandeam ca de acolo a furat-o...dar asa?!Sanatate multa micutei si tie!
Kati,pup si la matale.Si bafta la soferit!
Doris,sar'na....sa sti ca poza aia cu coif si sabie,special am facut-o....

Noa,restul va pup cu drag si mai vorbim,ok?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

M-am trezit pe la 8...si fusai harnica...ciorba de varza,...ciumperci pane cu orez...si inca mai sunt ca vreau sa aspir...dupa care sa ma duc sa-mi defrisez padurea ca nu vreau sa ma las pe mana tantilor de la spital...apoi la lucru...si poate poate de atata zel..o veni si praslea asta...ca abia astept sa ma desumflu...si sa-l tzin in bratze puiu mami...

Cei mari ii manca urechile maicamii...cer mancare din ora in ora...pe luni cred ca vin si ei...

Nu va iau pe rand ca-s tare in graba...da va pup pe toate...si va doresc sa scapati cat mai iute de sulele din coasta...care cum ;le avetzi mai mici mai mari...

Ana.. tzie tre sa-tzi spun ca mi-ai facut pruncul sa-mi salte in burta de la ras...tare poza cu coiful...

pupici la mari si mici

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fost la soferit, n-am facut nici o boacana mare, n-am calcat nici un pieton, a fost ok azi, ca ieri a fost crunt!!!
fost la notar, am dat cu subsemnatul, miine ma duc la CF dimi la 10, deci nu contati pe mine. cu condusul am pauza pina luni, ma duc doar la scoala.
mihi, lasa ca vine prislea cind vrea el, nu cind vrei tu!

Mergi la inceput

Mihi...ma bucur ca te-ai amuzat...
Kati...facem galerie la examen...

Aida...in sfarsit am reusit sa vizionez si eu toate pozele din Franta si Germania...tare dulce este Ema si se vede pe mutrita ei cat de fericita a fost acolo si ce bucurie a avut...Ma bucuram eu ,ce naiba?,uitandu-ma la poze,dar-mi-te sa fi live acolo?!Uau...ma bucur mult ca i-a placut si ca s-a distrat si ma intreb intr-una cat ai putut rezista la toate dracoveniile alea in care v-ati tot dat...
Sper sa primiti reaspunsul asteptat si sa fie de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Salutare,eu acu am ajuns de la lucru,am intrat putin sa vad ce ati mai facut apoi ma apuc de-ale casei ,Andi e inca racit azi noapte nu a dormit prea bine deci nu a fost la gradi a stat cu socrela,Deni numai are nici o mancarime numai ca ea tot vrea celular nou,si ma streseaza din 5 in 5 min. cu tema asta.
Dana imi pare rau de Lori,ce s-a intamplat care a fost cauza totusi cu vomitatul?
Laurel daca mai vb cu regi o furi de la mine,lasa-ma'n durerea mea ca numai in chefuri si delcatesuri o tineti si io .
Doris sunt ok,nu bine dar ok,nu sunt prea multumita de mine dar asta e stii ca nu ma gandesc la mine,altfel asi fi fost deja vineri la intalneala prezenta.
Lore credeam ca te-am suparat cu ceva de nu am vorbit ieri pe mess,dar inteleg stai linistita ,am bucur ca ti-ai gasit cadoul de ziua ta.
Mihi io cred ca tu mi-ai transmis ceva din starile tale azi noapte,ptr ca am visat ca eram.... gravida,si simteam cum misca si loveste copilasul si mai mult se strangea incepeau deja contractiile,ma durea pieptul de la lapte,etc,tot tacamul,asa de adanc am simtit toate astea incat azi dimineata zabauca m-am trezit si ma pipaiam unde-i burta si am fost chiar dezamagita ,ce sa mai fie si asta? si azi inca mai am feelingul ala ca am ceva in burta,numai am mult,astea sunt ultimele simptome cred,ma dilesc garantat .
Fetelor va mai scriu mai incolo,merg sa am apuc de curatenie,macare,spalat.
la toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Doris...hai ca incet-incet am vazut si pozele tale asa cum trebuie...foarte frumoase;se vede ca v-ati distrat;mah,tanara matusa ai...si arata foarte bine.Cine l-o muncit pe unchitu' de arata asa de in varsta?!Scuze ca intreb,da' nu m-am putut abtine...Ia zi:bazinul cu 39 de grade e la Felix?Ca sa stie si mandea....poate fug pana acolo intr-un vichend...

Simona...p-a-tale le-am vazut,cu Hoffburg,Shonburg si alte burguri pe unde te-ai mers la Viana....faine si pozele tale...am admirat si m-am gandit ca macar asa sa ajung si io prin cele locuri de lume,daca altfel n-am cum...

No,gata...hai pupici si vorbim..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Hai ca acum am si io unpic de timp si de comp.

Azi am facut ciorbitza de pui,am fost afara cu Maya la plimbare prin parc dar fiindca batea ca naiba vantul acolo si era un curent ne-am intors si am stat in fata blocului la banca fo 2 ceasuri.
Acu' numa ce terminaram de mancat piept de pui la gratar cu cartofi prajiti si muraturi si suntem caputis.Adultii ar dormii si bubulina e fresh....

Clau ai gatat curatzenia?
Maine fac langosi,am o reteta faina si usoara asa ca ma langoseresc si poimaine o luam din loc la sat la bunica mea.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Am gatat pe naiba,nu ma intrebi daca pot face eu curatenie de copii,am reusit numai mancare sa fac apoi a zbierat Andi sa merg cu el la terenul de fotbal asa ca alta treaba nu am avut decat sa bat mingea pana acuma,acu are ora de fotbal si l-am lasat acolo,am zis ca vin fuga macar sa spal pe jos,sa mearga Helmut dupa el,dar tocmai m-a anuntat ca el merge de la 8 la lucru,asa ca m-am enervat si am venit la pc ca nu am timp sa spal ca trebuie sa merg dupa Andi imediat,pana mea ca fac cu nervii cand vad ceva pete pe laminat.
Katik numai mereut cu masinuta ca inveti tu,treaba cu instinctele,atentia,bla,bla,cine o mai fi inventat si masina ncii eu nu sunt fan dar e necesar.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

helau, am ajuns si noi acasa.
asa de frumos e afara ca zau daca-mi mai vine sa stau in casa!

va anuntez ca sambata si duminica este expo canin la Padurea Verde si este cea mai complexa si cu cei mai multi invitati straini din ultimii ani din Romania (din cate am aflat).
sper sa tina vremea cu noi, sigur o sa ne facem prezenta, suntem fani de astfel de evenimente

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput