Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)
Raspunsuri - Pagina 19
medamaya1 spune:
Buna fetelor, e al doilea mesaj care sper sa ajunga.
Asadar, mama a fost azi noapte acolo, pe la 12, nu era multa lume, asa ca vom merge si noi tot noaptea,mi-a zis ca se tin tot timpul slujbe asa ca voi duce si lista noastra , sa fie citita si acolo.Sper sa reusesc.
Vroiam sa va multumesc ca va ginditi la noi , cele aflate acum in focuri , dumnezeu si maica sfinta va va ajuta ca sinteti tare dragute, toate.Va pup cu mare drag pe toate .
Astept in continuare adrese
alina_27 spune:

Anadomnica, numele noastre de botez : Alina Luciana si Marius Danut.
Va pup dulce si o sa ma rog pentru noi toate in seara asta.....
8 +
mada23 spune:
Multumesc ca va rugati pentru mine,noi, Bunul Dumnezeu sa ajute, sa va intoarca rugaciunile 

Am sa iau si listutza cu mine si pe unde mai trec am sa o las, sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

anadomnica spune:
Hristos a inviat!
georgia_c am reusit printre picaturi sa citesc intreaga carte a Parintelui Arsenie Boca catre care asa de frumos ne-ai trimis link. Minunata carte, fetelor care aveti timp, va rog eu sa luati cateva momente si sa cititi ca intr-adevar mare duhovnic al vremurilor noastre a fost parintele Arsenie, si intr-adevar a avut multe daruri ale Sfantului Duh. Reiau link-ul trimis de Georgiana aici:
http://www.scribd.com/doc/239103/Parintele-Arsenie-Boca-Ridicarea-Casatoriei-la-rangul-de-Taina
Cu toate ca sunt cuvinte aspre, ele sunt ADEVARATE!!! Si minunate si inaltatoare, cel putin pt. pacatoasa de mine care de mult cautam raspunsuri si le-am primit de aici. Ce sa mai zicem despre minunile savarsite de el in timpul vietii? Puta citi si gandul omului, mare har de la Domnul a avut. Iar noi suntem datoare sa citim si sa raspandim cuvantul sau. Eu am mai citit de la dansul "Talantii imparatiei" si "Cararea imparatiei", dar aceasta carte despre Ridicarea Casatoriei la Rangul de Taina cel mai mult m-a folosit si m-a zidit... ca in general parintele a scris pt. calugari, dar cartea asta este pt. mireni, pt. noi cei din lume. Aspra precum vinul pe rana!!! Minunat.
Acum sa va dau si eu un link cu parintele Calistrat de la Barnova, de langa Iasi, despre care tot de pe forum am auzit prima data, pacatoasa de mine, ca in Iasi si in imprejurimile lui sunt de 10 ani mai bine! Acum tot ce-mi doresc este sa ajung cat de curand la Manastirea Barnova sa-l cunosc si sa-i las listuta noastra! Doamne ajuta 
http://www.scribd.com/doc/32679/Ne-vorbeste-parintele-Calistrat-Mangaiere-si-mustrare?ga_related_doc=1
Fetelor, multa sanatate duhovniceasca aduce dupa sine numaidecat si sanatatea trupeasca. Domnul sa ne lumineze si sa ne ajute. Va iubesc pe toate! 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
mariaraluca spune:
Anadomnica 

, numele noastre de botez : Maria Raluca si Ionel.
Doamne ajuta in drumul spre 
Va pup
karelina spune:
Am citit o parte din cartea parintelui Calistrat si m-a impresionat foarte mult.Multumim Ana Domnica
smoly spune:
Buna fetelor!Nu v-am mai scris de mult dar asta pt ca nu am avut nici o noutate.in schimb v-am citit in fiecare zi.Eu ce sa va zic ,astept sa-mi vina cm si in ziua 21 voi incepe Diphe.Deci intru in linie dreapta cu FIV-ul.Simt ca timpul trece f incet dar stiu ca Maicuta Domnului va fi alaturi de mine in aceasta incercare.Fetelor care stati la coada pt Braul Maicii Domnului sa va rugati si pt noi celelalte care nu putem ajunge la Constanta.MARYB ma bucur f mult pt rez la TT,ai vazut ca D-zeu a fost alaturi de tine...Fetelor va pup pe toate fara exceptie si Maicuta Domnului sa va aiba in paza .
VREM BEBE!! E CLAR?
Livsy spune:
Dragele mele,
Va salut pe toate! Eu nu v-am uitat... de altfel am mai scris acum cateva zile si taman bine mi-a disparut ce-am scris cand am vrut sa trimit... frustrare maxima 
Dar astazi e duminica si... trebuie sa vorbim! Ma bucur din suflet pentru fetele noi care s-au alaturat grupuletului minunat, BUN VENIT!, sa va ajute Dumnezeu si sa fiti binecuvantate cu Darul de a fi Mamici de Prunci buni! 

Maryb, mare bucurie ai primit si odata cu tine si noi, sa fie BB sanatos in continuare si sa aveti numai bucurii de la el, cum spunea si Virginia, pana la "marea intalnire", si dupa aceea bineinteles, mereu! 

Smoly, bine ai revenit, sa iti ajute Dumnezeu si sa ne aduci o Veste Buna! 

Intr-o ordine absolut aleatorie, Anadomnica, Virginia, Georgia, Cami, Criss, Katy... si TUTUROR, va multumesc pentru ce faceti pentru noi toate! Dumnezeu sa va rasplateasca, caci numai El poate sa va rasplateasca cu adevarat! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va implineasca Visurile, sa va dea sanatate si Prunci buni, voua, in familiile voastre si in neamul vostru! 
tuturor FETELOR MINUNATE!!! 
Despre mine... m-am intrebat ieri cum de toate lucrurile sunt "mai importante" decat a profita, ca nu pot spune altfel..., de prezenta la noi in tara a Braului Maicii Domnului. M-am uitat asa la mine si... m-am cam sifonat, va zic drept. Mi-a venit gandul ca pot merge si eu la Constanta. Acest gand se datoreaza si unor minunate prietene de pe acest forum carora am sa le multumesc anume in particular... gandul ca asa cu toate treburile cotidiene ne mai intalnim, dar cu o asa ocazie... nu stiu... Uneori raman uimita de cat de usor pot trece peste ocazii extraordinare... Mai pe scurt, imi doresc sa ma invoiesc de la serviciu pentru marti si sa merg cu microbuzul la Constanta - cu nadejdea in suflet ca imi va fi ingaduit sa ma inchin Maicii Domnului cum se cuvine - si sa ma intorc acasa in seara aceleiasi zile. Spun toate aceste lucruri in ideea ca poate printre voi mai sunt fete care ca mine ar putea sa mearga marti si vor sa mearga. Putem merge impreuna (cu conditia sa fim in acelasi oras, adica in Bucuresti). Sau ne putem intalni acolo in Constanta, cat vom astepta ca sa ne putem inchina. Eu una oricum ma rog la Dumnezeu cat pot eu de tare sa imi ajute si sa ajung acolo, deci eu oricum ma duc.
Va iubesc foarte mult pe toate. Imi cer iertare ca nu v-am scris pe toate pe nume cand am multumit mai sus pentru tot ce faceti, mi-e greu cateodata sa pun numele tuturor celor care au scris mai de curand, le mai uit... asta este, eu cred cu putere ca fiecare fata care a intrat si ne-a scris, fiecare dintre cele (cei) care poate ne citesc fara sa indrazneasca sa ne vorbeasca inca, fiecare dintre noi, fie si cu cea mai mica rugaciune, fie si cu cel mai micut gand bun, CONTRIBUIE pe acest drum frumos al nostru catre a-L cunoaste mai bine si mai de aproape pe Dumnezeu, catre a ne insanatosi si implini prin El. Multe imbratisari TUTUROR! 

cami_antonia spune:
buna fetele
acum am venit de la Brau....din Constanta.....ce sa zic ...in aceasta seara cred ca se va sta toata noaptea la coada...caci sunt foarte multi care au stat de ieri noapte la coada.....
in schimb cred ca maine nu va mai fi chiar atat de aglomerat....va mai sta la catedrala din Constanta pana miercuri dimineata cand va merge la o alta biserica din oras....si joi va pleca din tara inapoi la greci....
am fost deja de 2 ori caci prima data nu am putut sa ating nimic ca era prea aglomerat.....am atiuns cateva snurulete....si voi mai merge maine luni sau marti sa ating si cu ceva panglica ca sa pot trimite la toata lumea....spre rusinea mea nu am reusit sa iau legatura cu fetele din coonstanta ...si pe aceasta cale imi cer scuze....dar am fost super aglonmerata .... eu voi incerca sa trimit la toate fetele care mi-au trimis PM.....si daca primesc fiecare dintre voi de la 2 persoane din constanta nu e problema.....
maine sau marti va voi da mai multe detalii despre felul trimiterii....
buna alina cea noua si buna maria cea noua....sa stii ca PM-ul de la tine nu cred ca l-am primit.....mai trimite-l o data,.....
georgia sa ne spui daca ai fost prin zona si cum te-ai simtit.....caci eu am izbucnit in plans fara sa ma pot stapani sau fara sa pot articula vreun cuvant....atat de mare a fost emotia....numai gandul ca este Maicuta Domnului m-a cutremurat....este foarte inaltator totul.....
livsy ar fi minunat sa vii....si toate cele care puteti veni.....e ceva unic.....
va pup pe toate si revin
cami
Camelia
georgia_c spune:
buna dimineata micutele mele
vad ca multe fete au ajuns la sfantul brau al maicii domnului ; sa va povestesc cum a fost cu mine ...am plecat vineri , un pic mai devreme de la munca , am un sef , sa-i dea Dumnezeu sanatate , intelege anumite lucruri , mai ales ca lucram impreuna de atatia ani (8)... sa revin ... am ajuns vineri seara, si dupa ce ne-am dezmortit m-am dus cu sotulica si cu cumnatul , sa vedem coada ; era super mare ... insa, de teama ca va fi din ce in ce mai mare , si ca nu voi apuca sa ating braul , m-am asezat la ora 22.15, vineri la coada ; am stat singura la coada , si va spun ca DD ne intareste cand nici nu ne gandim , nu m-am plictisit , nu m-au durut picioarele , si nu am simtit nevoia sa vorbesc cu nimeni din coada ... a fost ceva deosebit; cand am ajuns in fata , ora 2 noaptea , parca am inlemnit , pana sa ajung nu-mi venea sa cred , iar cand am ajuns , m-a vazut si preotul eram fastacita toata , io care de felul meu nu ma pierd deloc ; asa ca am reusit sa ating si panglica (a atins-o preotul care era acolo , asa s-a facut la mangalia );
mi-ar fi placut sa stea si sotul cu mine , insa era obosit , si nu am vrut sa-l cical , ca apoi sa ma asez la coada nervoasa
am facut si poze la coada , sambata diminetata , si maine va promit ca le aduc sa le postez
a fost o experienta faina
va rog , sa nu ezitati sa ma anuntati , daca vreti panglicuta .....
anadomnica , maine , sper sa ajung sa-ti pun la posta panglicuta .....
va doresc o zi excelenta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein