Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)
Raspunsuri - Pagina 20
anadomnica spune:
Fetelor, felicitari tuturor celor ce ati reusit sa ajungeti la Sf.Brau 

... cred ca a fost o experienta minunata: Cami, Georgiana, Meda felicitari voua si tuturor celorlalte, Livsy, Doamne ajuta sa ajungi si tu. Eu tare ma simt intristata, ca asa cum zicea si Livsy parca intotdeauna gasim alte lucruri mai importante in viata decat un astfel de pelerinaj, insa avand in vedere ca voi primi de la voi panglicute atinse de Sf.Brau, avand in vedere deci ca am niste prietene asa de bune, ma simt foarte fericita. Domnul sa va binecuvinteze pe toate si sa auzim in curand vesti de
!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
karelina spune:
Dragele mele,
Maicuta Domnului sa va aiba in protectia ei,Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Ce fericire ,Georgia_c,Cami antonia ,Livsy ca ati putut merge la Constanta sa puteti vede a Braul Maicii Domnului macar pentru cateva clipe.
Sunt foarte trista ieri am primit spermograma sotului meu si a fost mai rau decat data trecuta parca am vazut un film de groaza.
Acum mai mult decat inainte mi-am pus nadejdea in Dumnezeu ca nu mai el ma poate ajuta .
Am cautat ieri pe google Canon de rugaciune catre puterile ceresti si nu am putut sa-l descarc era intr-un program care eu nu-l am pe pc .
Sper ca Dumnezeu imi va da putere sa merg inainte pentru ca imi simt sufletul foarte greu
.
maryb spune:
dragele mele, vreau sa va rog pe cele care mergeti la Braul Maicii Domnului sa va rugati si pentru mine si bebelusul meu (numele meu de botez este Mariana) si as dori si eu o panglicuta sau un snurulet atins de acest Sfant Brau. Cine ma ajuta si pe mine ??? sa-mi spuneti exact ce trebuie sa fac. va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de mine. 
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
alina_27 spune:
Buna,
Am reusit si eu sa ajung la Mangalia la Sfantul Brau. A fost minunat sentimentul pe care l-am trait.....si totul datorita voua ( joi seara v-am citit pentru prima data si de la voi am aflat despre biserica din Mangalia)
Cred ca Dumnezeu m-a impins sa deschid pagina asta ........
Multumesc ca m-ati trecut si pe mine in listuta dar, din pacate va rog sa ma ma treceti in dreptul fetelor care nu sunt insarcinate.
A fost greseala mea ca nu am sters semnatura si imi cer scuze.
Pe bebe l-am pierdut acum doua saptamani.........
Va pup dulce......
Alina
medamaya1 spune:
Mary, b, trimite-mi pe PM adresa ta completa si codul si-ti trimit eu.
Buna fetelor.
Am fost si eu tot vineri , era multa , multa lume, am stat de la 2230 pina la 3 la coada, dar a mers bine.
Coincidenta sau nu, preotul de linga Racla, unul dintre cei 2 era preot la giulesti, am lasat mai multe fete listuta cu nume ptr a fii citita si acolo.
A fost emotionant si frumos, ce sa mai zis....Livsy, daca poti ajunge ar fii tare bine
Erau venite foarte multe fete din Bucuresti, singure , venite special ptr asta.Am auzit stind la coada multe multe cazuri de mi s-a ridicat tot parul pe mine, care mai de care mai traumatizante.
Va pup pe toate 

Meda
georgia_c spune:
medamaya1,se pare ca am fost la 15 min "distanta" una de alta , io la coada m-am asezat la 22.15, tot in mangalia ... pacat ... chiar imi pare rau ca nu am stat de vorba ... poate alta data ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Livsy spune:
Dragele mele,
Cata bucurie la noi aicea!
si cata animatie... sa dea Dumnezeu sa luam mult folos in urma acestor momente sfinte pe care Dumnezeu ne invredniceste sa le traim!
Mesaj pentru fetele din Bucuresti: cine doreste snurulet (am vazut ca lui Maryb i s-a raspuns deja...) va rog sa ma contactati. Abia miercuri le voi avea, dar le voi avea si ne putem intalni, eventual intr-o duminica la Liturghie, la o anume Biserica (asteptam propuneri...), ne gasim acolo si primeste fiecare. Asta este desigur doar una dintre idei. Daca aveti voi si altele, facem cum este mai bine. Oricum, sa nu fiti ingrijorate cele care doriti, caci le veti primi, intr-un fel sau altul. 
Mai multe detalii in zilele urmatoare! 
Va imbratisez cu multa multa dragoste pe toate. Ma bucur din tot sufletul pentru fetele care au ajuns deja acolo la Brau. Iar celelalte, TOATE, sper ca vor primi de la fetele care au fost sau vor merge de acum incolo... asa incat toata lumea sa beneficieze! 

magdita spune:
Buna fetele mele,
Mare minune ca ati reusit sa ajungeti la Braul Sfant. Sa ne ajute Maicuta Sfanta si Bunul Dumnezeu sa reusim toate sa ne tinem copilasii in brate, la timpul cuvenit !
Pup toate fetele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze