Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

'Neata
multumesc mult de susutinere, Doamne ajuta tuturor.
Cami.. nu stiu cum ai putea sa trimiti altfel ca sa nu te coste multi banuti, cred ca ajunge si prin posta puse normal, poti sa incerci la una dintre noi si daca ajunge trimiti si la restul.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Buna dimineata dragele mele.
Eu sunt noua printre voi, si sper sa ma primiti si pe mine.

Cami- Astazi voi pleca si eu spre Constanta special pentru a ajunge la Braul Maicii Domnului.
Te rog mult, spune-mi si mie daca maine, sambata, se poate atinge Braul daca ajung in Mangalia. Incerc sa aflu informatii de pe internet dar nu spune nimeni foarte clar ca sambata se poate merge in pelerinaj in Mangalia....

Va pup
Alina

8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

alina , vezi ca de la pag 13 se tot scrie de braul maicii domnului

ff pe scurt iti pot spune , ca braul maicii domnului va sta in mangalia (la biserica militara ) din data de 15.05-18.05 la pranz , apoi va fi transportat in constanta
din cate am auzit ( de la finuta mea ) , au aratat pe unul din posturile tv , ca e f multa lume ... asa ca e greu de crezut ca il vei atinge imediat .. va fii pelerinaj , se va sta cu orele , presupun io.. te pup si Doamne ajuta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaraluca spune:

Buna dimineata,

Va citesc de mult timp, dar nu am postat niciodata.
cami_antonia cred ca ai primit PM-ul meu. Multumesc din suflet.
DOAMNE AJUTA sa ne dai o veste buna saptamana viitoare.

Cum pot sa ma trec pe "Lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti" ?

mada23 Doamne ajuta pentru 2 liniute.

Va pup,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

informatie de ultima ora
exact cand am terminat postul anterior de trimis , m-a sunat cumnata mea , care este din mangalia , si mi-a zis ca ieri nu era f multa lume , si o vecina , a reusit sa ajunga la brau , dupa 1h de stat la coada , adevarat ca noaptea .. adica pe la ora 23.00...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

va multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine si bebitul meu iubit, ca m-ati sprijinit, ca m-ati incurajat si mai ales ca v-ati rugat pentru noi. Vreau sa va spun ca in ultimile zile am foarte linistita si ma intrebam de unde atata liniste ? Dar cred ca rugaciunile mele catre Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului, Sfantul Stelian si toti sfintii au fost ascultate, rugaciunile voastre au fost ascultate si Dumnezeu m-a binecuvantat cu liniste sufleteasca si cu o gandire pozitiva, apoi cu un rezultat minunat la TT si astfel a luat sfarsit cosmarul prin care am trecut. Va multumesc inca o data si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si minunea de a deveni mamici cat mai curand.

va pup si va imbratisez pe toate.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Maryb, ma bucur din suflet pentru tine , Maicuta Domnului sa vegheze asupra ta si a copilasului tau si sa va dea multa sanatateCami, multumim din suflet!
Sa fi rasplatita pentru gestul tau.Va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

buna fetele,of am vrut sa ajung la zi cu informatiile(cititul)inainte sa va scriu dar am gasit ceva f interesant ptr noi cele care ne dorim bebe.pe mine m-au impresionat f mult ceea ce a scris cuv. Paisie Aghioratul.adresa- http://www.razboiulnevazut.org/capitol.php?cap=1322

katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

mariaraluca si alina27 - va trec numaidecat pe listuta de la inceput, doar sa-mi precizati va rog numele voastre de botez, eventual ale sotilor daca doriti sa fie trecuti si ei. Doamne ajuta .
Fetelor care va invredniciti sa atingeti Braul cel Sfant, va rugam sa ne pomeniti si pe noi intr-o scurta rugaciune cat stati la rand. Domnul sa va binecuvinteze.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Doamne,ce sarbatoare la noi pe forum!!!Aproape toate fetele prezente,cu vesti minunate!!!Criss,multumim mult pentru lucrurile nestiute pe care le faci,numai Dumnezeu le stie si te va rasplati pentru asta,ca si pe celelalte fete care se roaga si se obosesc pentru noi,cu fiecare cuvintel de bine scris!!!

Maryb,ne bucuram pt.minunea pe care Dumnezeu inca o data a aratat-o,ca sa avem increderea ca El nu ne lasa niciodata si pentru linistea primita!!!Fie ca de acum nimic sa nu va mai perturbe linistea si bucuria,pana la marea intalnire.

Se pare ca nu intamplator,multe fete se pregatesc acum,fie de perioada propice,fie pt.inseminari/fertilizari.Cami,Medamaya,Mada23 fiti sigure ca Maicuta Domnului va auzi rugaciunea voastra,iar pt celelalte fete va mijloci incat sa vina minunea!!!Oricat ar fi de greu,ca-i multa lume si obositor,Maicuta Domnului va va intari sa puteti atinge Braul ei cel Sfant!!!

Bun venit si fetelor noi,sa auda Dumnezeu rugaciunea voastra si sa trimta Darul cat mai curand!!!

Anadomnica,multumim pt informatii,ca de obicei ne umplii sufletul de bucurie.Si celorlalte fete pupici,multumim ca va ganditi la noi si Doamne ajuta,acum la mare sarbatoare!!!Se va umple lista noastra de

Mergi la inceput