Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)
Raspunsuri - Pagina 17
maryb spune:
dragele mele, mi-a venit rezultatul la TT.
deci....
Risc de varsta 1/963
Risc Triplu Test 1/6715 Risc standard 1/385
Risc Defect Tub Neural 1/2541 Risc standard 1/1000
Risc Trisomie 18 <1/10000 Risc standard 1/3000
Rezultatul testului triplu este NEGATIV.
pupici, sunt atat de fericita si linistita, nu mai fac nici o amnio, simteam ca bebe este bine, in plus in ultimile zile simteam o liniste sufleteasca si ma intrebam de unde atata liniste, dar bebitu meu cred ca imi transmitea sa stau linistita ca el este bine. O sa merg pe eco, daca era ceva se vedea si pana acum.
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
lilica75 spune:
cami_antonia ti-am trimis si eu nu PM cu adresa mea si iti multumesc inca o data pentru bunatatea ta....
DOAMNE AJUTA
georgia_c spune:
buna fetelor
sa ne ajute pe toate sa ajungem sa atingem braul maicii domnului ;maine vin si io acolo , si voi atinge o panglica mareeeee ...caci suntem multe aspirante la burtici
...deci ... de luni in colo , sunt dispusa sa va trimit si io minunea ....
sa dea Domnul , si Maica Domnului , multe burticute , care sa le multumeasca o viata pt binecuvantare
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anadomnica spune:
Maryb - 

felicitari pt. rezultate. Mult ne bucuram pt. tine!! Maica Domnului si Sfantul Stelian sa te aiba in paza!! Doamne ajuta!
lilica75 - tu esti din Suceava? De langa mine!! Mult ma bucur sa intalnesc aici o moldoveanca/bucovineanca. Eu sunt de fel din Falticeni. Doamne ajuta sa ne intalnim
!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
magdita spune:
Maryb

Felicitari, felicitari !!!
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va aiba in paza mereu !!!
Georgia
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
maryb spune:
gata fetelor, m-am intors de la dr si nu mai fac amnio. A zis ca este un rezultat ff bun si m-a intrebat daca mai fac amnio si i-am zis ca nu, la asa rezultat nu mai fac amnio. I_am zis ca nu eram eu impacata cu DT ala si de aia am facut TT. Si mi-a zis sa ma duc la alea sa anulez programarea la amnio si alea zambeau la mine, poate credeau ca vreau sa ma programez....in fine cand le-am zis ca vreau sa anulez programarea de maine m-au intrebat...da ? dar de ce ? si le-am spus ca mi-am facut TT in alta parte si ca a iesit super si de aia...mi-au urat sarcina usoara in continuare si mi-au multumit ca le-am anuntat...
va pup si va doresc o seara minunata tuturor. 
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mada23 spune:
Buna dragele mele prietene de suflet, am niste zile foarte incarcate si nu am reusit sa intru sa va salut.
Trebuie sa trag tare sa termin toata treaba de la munca deoarece saptamana viitoare cu ajutorul Bunului Dumnezeu merg la Bucuresti sa fac IA.
Imi pare nespus de rau ca nu pot sa ajung si eu la Braul Maicutei noastre, dar cu ajutorul vostru am sa iau parte la binecuvantarea aceasta.
Maryb... ma bucur ca esti bine, roaga-te mult Maicutei Sfinte si totul o sa fie bine 
Cami.... sper ca ai primit pm-ul meu, multumesc din suflet.
Rocsy...buna colega bine ai venit la rugaciune.
Va imbratisez cu drag pe toate, Doamne ajuta tuturor, este un an binecuvantat si sigur Buna Maicuta ne va ajuta mai ales ca a venit atat de aproape de noi.
Doamne ajuta !
Bunul Dumnezeu sa va intoarca inzecit gestul minunat care-l face-ti pentru noi ,cele care nu putem ajunge la Braul Maicii Domnului 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

cami_antonia spune:
Buna feteleeeee
criss ma bucur ca tu esti cea care duce listuta noastra la catedrala.....sunt niste preoti deosebiti...cel putin cel care mi-a spus de listuta.....este atat de bland si bun.....si ma bucur ca deja se stie de listuta noastra de atat de multa lume....ne facem cunoscute....poate ne si intalnim dar sa scap putin din perioada aceasta in care sunt cam aglomerata la munca .... desigur ca vreau sa ne cunoastem....dar ai spus ca suferi....nu am citit eu ceva??? sau nu stiu eu ceva???? de ce esti trista????
stati linistite ca voi trimite panglicute la toate dintre voi.....ma bucur nespus ca ma pot face utila si ca asa ne unim si mai mult....
meda sa iti de-a Dumnezeu un bebe mic ca prin cate ai trecut meriti cu adevarat....fii increzatoare in puterile Lui...
maryb sunt fericita ca sunteti bine....m-am uitat pe pozele puse de tine si ti-am vazut bebele si burtica si cele 2 liniute...e f frumos...sa fiti bine....
mada3 multa bafta in continuare....si mai ales saptamana viitoare...iti tinem toate pumnii si ne vom ruga.....
nu mai pot sta fetele....
sunt obosita
va pup pe toate
si sa va rugati si voi pt mine ca sa se prinda ceva saptaman viitoare...
DOAMNE AJUTA!
CAMI
Camelia
cami_antonia spune:
fetelor
dar mai am o intrebare la voi....nu stiu cum sa vi le trimit...caci mi-e frica sa nu va ajunga daca le trimit normale....caci posta romana e vai de ea....da-ti-mi idei....ca nu ma prea pricep....
va pup inca o data
cami
Camelia
medamaya1 spune:
Mary, ma bucur tare ptr voi, sarcina usoara in continuare
MaraAnisia, de uterul septata si de hidrosalpinx am scapat la laparo din 2006, iar de uter retrovers , in urma sarcinii s-a reasezat in pozitie normala
Mada, tinem pumnii strinsi tare tare pe saptamina viitoare si sa se lase cu 2 liniute si un bebe mic la mamii in burtica,doamne ajuta

Va pup pe toate

Meda