Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)
Raspunsuri - Pagina 16
ainigriv spune:
Doamne ajuta,fetelor,ca mare veste primim azi despre Braul Maicii Domnului!!!Cred ca stiu si biserica din Mangalia care se sfinteste,ca asta vara am vrut sa stam la slujba acolo,dar era inca in constructie.
Medamaya,cred ca nu intamplator au fost programate asa lucrurile!!!Sa ai treaba saptamana viitoare,fix dupa ce atingi un lucru atata de sfant.Mergeti impreuna,si tu si sotul,ingenuncheati impreuna in fata Braului si cereti cu ardoare Maicutei Domnului acelasi lucru,mult dorit.Este imposibil sa nu primiti raspuns!!!Puteti promite ceva acolo,ca tare se bucura Maicuta de intoarcerea noastra.
Noi celelalte fete,care nu putem ajunge acolo,sa facem rugaciune multa zilele acestea,mai ales acatistul Sf.Acoperamant al Maicii Domnului,ca este aproape de noi si sigur ne va auzi.
Bun venit,Roxy,iata Maicuta Domnului vine spre noi cu lucru sfant,iar noi sa mergem cu tot sufeltul spre ea,ca numai ea poate stii durerea fiecareia.Doamne ajuta sa indeplineasca visul cat mai repede.
Noi mai avem putin,mai avem si rabdare,dar la analize ne-a iesit colesterolul cam mare.Speram sa nu ne lase Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii care se roaga pt noi si sa ajungem cu bine la capat.Va pupam pe toate si bucurie multa in suflet,ca maine e zi mare,vine Maicuta Domnului!!!
cami_antonia spune:
fetelorrrrrrrrrrrrrrr
am lipsit doat putin si deja am ramas cu cateva pagini in urma....dar ma bucur nespus....
pentru toata lumea.....MI-AM ACTIVAT SI EU INTR-UN FINAL PM-ul SI ASTEPT DIRECT SA-MI TRECETI ADRESELE VOASTRE ACOLO....DACA TRIMTEM DOUA FETE SAU 3 DIN CONSTANTA DE 2 ORI NICI O PROBLEMA ABIA MAI DATI SI VOI PE LA CEI BOLNAVI SAU CARE AU ALTE PROBLEME....IAR NOI NU DAM FALIMENT DIN CATEVA SCRISORELE TRIMISE....
si eu sunt tare emotionata caci este saptamana propice si pentru noi....s-a nimerit tare bine.....sunt emotionata ca voi trece pe langa Braul Maicutei si voi sta la coada cat va fi nevoie....
sper sa ne auda si pe noi si sa ne ajute....
am auzit ca cineva a mai dus listuta noastra si la catedrala din Constanta...mi-a spus un preot de acolo....ca stia listuta care i-o dadusem eu....
fetelor eu sunt foarte increzatoare si emotionata....va voi povesti totul cu lux de amanunte...
sunt cam aglomerata zilele acestea...nu voi apuca sa stau mult cu voi....dar va voi spune ce am facut
rocsy bine ai venit...
mmc astept adresa ta...si a tuturor...
va salut pe toate si nu uitati de rugaciune
cami
Camelia
anadomnica spune:
Fetelor, o scurta poveste:
"Braul Maicii Domnului, in Mangalia si Constanta
Joi 15 mai, o delegatie a Arhiepiscopiei Tomisului se va deplasa in Grecia pentru a aduce Braul Maicii Domnului de la Manastirea greceasca Kato Xenias, situata la 50 de km de Volos. Inainte de a pleca spre Romania, la Volos se va stabili un protocol de infratire intre biserica Manastirii "Kato Xenias" si biserica militara de la Mangalia. El va fi adus cu prilejul Zilelor Constantei si sfintirea bisericii militare din Mangalia. Incepand din anul 2001, la propunerea IPS Teodosie, zilele din preajma praznicului Sfintilor Imparati Constantin si Elena au fost dedicate municipiului Constanta.
Din delegatia ce va pleca spre Grecia la bordul unui avion militar, de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, spre baza aeriana din Volos, vor face parte preotul de la Biserica Militara din Mangalia, Traian Chircu, primarul Zanfir Iorgus, comandantul Garnizoanei Mangalia, comandor dr. Corneliu Bocai.
Braul Maicii Domnului va ramane pentru venerare in biserica militara din Mangalia timp de trei zile. Pe 18 mai va fi adus la Constanta. Relicvele vor poposi timp de o ora la Biserica "Nasterii Maicii Domnului" din Eforie, dar si la Biserica "Sfanta Maria" de pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Constanta. Miercuri 21 mai, Sfantul odor va fi purtat in procesiune in Constanta, unde va ramane pentru inchinare pana in dimineata zilei de 22 mai, cand va fi transportat, cu o aeronava militara, in Grecia.
Braul Maicii Domnului - istoric
Potrivit traditiei, Apostolul Toma, nefiind prezent la inmormantarea Maicii Domnului, a primit Sfantul Brau ca dovada a invierii si inaltarii ei cu trupul la cer. Acesta a fost tesut de Maica Domnului din par de camila. Pana in secolul al IV-lea, Braul s-a pastrat la Ierusalim. Arcadie, fiul imparatului Teodosie cel Mare (379-395), aduce Cinstitul Brau la Constantinopol in 395.
In sec. al X-lea, in urma vindecarii sale miraculoase, imparateasa Zoe, sotia lui Leon cel Intelept, a brodat Braul cu fir de aur si l-a reasezat in racla daruita de imparatul Arcadie. Evenimentul reasezarii Braului in racla este pomenit, in calendarul ortodox, la 31 august.
Mai tarziu, in secolul al XIII-lea, trimisii regelui bulgar Ionita Caloian iau Braul de la Constantinopol. In secolul XIV, cneazul sarb Lazar I (1372-1389) daruieste Braul manastirii Vatoped din Muntele Athos. Dupa cercetarile altora, acest Brau a fost daruit manastirii de imparatul bizantin Ioan Cantacuzino (1347-1355).
Intre anii 1512 si 1520, domnitorul Tarii Romanesti, Neagoe Basarab, a innoit incinta manastirii Vatoped si a construit un paraclis cu hramul "Braul Maicii Domnului". Acesta a fost reparat in 1794 tot cu ajutoare romanesti, iar in secolul al XIX-lea Romania a daruit paraclisului o noua catapeteasma. De asemenea, racla de argint in care se pastreaza Braul la manastirea Vatoped a fost confectionata in secolul al XVIII-lea in Tara Romaneasca. Este vorba de fapt numai despre o parte din Brau, pentru ca alte doua parti ale acestuia au fost daruite in anul 1522 manastirii de maici Kato Xenias, situata la 50 km de Volos (Grecia).
Braul Maicii Domnului - minuni
De-a lungul vremii, Braul Maicii Domnului a vindecat nenumarati bolnavi, in special de cancer, si a ajutat sa nasca femei care nu puteau avea copii. Tamaduirea acestora s-a produs prin purtarea in jurul braului a unei panglici care a fost atinsa de racla in care se pastreaza Braul Maicii Domnului. De asemenea, Cinstitul Brau a facut sa inceteze diferite epidemii: in 1813, Braul Maicii Domnului de la Vatoped a fost adus in Tara Romaneasca pentru indepartarea ciumei; in 1871 sultanul turc sub a carui protectie se gasea Muntele Athos dupa caderea Constantinopolului, a dus Braul in tara sa pentru indepartarea holerei; in 1894 Braul a fost dus la Kios, pentru a inlatura epidemia care lovise plantatiile de lamai si portocali. "
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
mmc_nd spune:
medamaya1, cami, sa va rasplateasca Dumnezeu pentru osteneala. Mare binecuvantare ca veti putea fi acolo, langa Braul Maicutei Domnului. Tare mult mi-as dori si eu, asa ca indraznesc sa va rog sa va rugati si din partea noastra Maicutei Domnului.
Eu ma rog ca saptamana viitoare sa ne ajuta Dumnezeu sa mergem iar in pelerinaj la Petru Voda si Putna, asa ca voi duce si acatistul nostru, desigur.
Virginia, sanatate si Doamne, ajuta!, in curand iti vei tine puiul in brate!
medamaya1 spune:
Ainigriv
.
Dupa cum spuneam am emotiile , de au ajuns cit toata China.
Nu am mari sperante totusi ptr inseminare, stiu care este procentajul de reusita, mai ales ca am facut deja 3, stiu ca nu au fost facute corect, atunci aveam uter retrovers, uter septat, plus hidrosalpinx...asa ca au fost facute fix degeaba.
Sper totusi sa fie totul ok si sa-mi poata face fiv pe natural, este mai mare procentajul , chiar daca ar fii un singur embrion...speranta moare ultima....
Dar de lasat nu ma las....merg oriunde numai sa iasa
Fetelor as avea o rugaminte la voi , daca puteti intra la sub RESPONSABILIZAREA AUTORITATILOR...., avem nevoie de cit mai multe semnaturi si petitii trimise, ptr a se putea cuplurile care din cauza preturilor nici nu se pot gindii la fertilizare in vitro.
Petitia este deja scrisa, doar trebuie numele si apoi trimisa mai depoarte, in speranata ce se va putea schimba ceva in tara asta...
Multumesc
Meda
Alexa_ spune:
Buna dimineata fete dragi
Nu am mai scris de ceva timp desi va citesc in fiecare zi. Adevarul e ca nu prea am ce sa povestesc despre mine. Marti a fost ziua 1 si ca intotdeauna sper sa fie ultima zi 1 din urmatoarele 9 luni. Credinta ca bunul Dumnezeu ma va ajuta, ma face sa fiu foarte optimista.
Mama a avut si ea ceva probleme de sanatate dar iarasi am simtit Dumnezeu a raspuns rugaciunilor noastre si ne-a ajutat. Dupa ce medicii din orasul meu natal au trimis-o de urgenta la Bucuresti sa se opereze de un nodul la san, medicii din Bucuresti au zis ca nu e nici o problema grava. Doamne ajuta sa fie bine in continuare.
Referitor la discutia despre adoptie, vreau sa va spun ca gandul ca am aceasta posibilitate ma ajuta sa ma adun atunci cand sunt in butoi. Ma gandesc ca daca nu o sa fie posibil sa am un copil nascut de mine o sa adopt unul. Si as vrea sa fac asta chiar daca ar fi sa fiu singura, pentru ca ma gandesc ca ar fi nedrept sa il tin pe barbatul meu langa mine daca nu ii pot oferi aceasta bucurie de a avea propriul copil, pe care si-l doreste foarte mult. Eu daca s-ar putea si ar fi si el de acord bineinteles, as lua si maine un copil acasa si sunt convinsa ca daca mai tarziu as avea si un copil al meu as reusi sa nu fac diferente intre ei. Insa barbatul meu nu vrea sa se gandeasca la adoptie. Asa ca ne lasam in voia Domnului.
Fetelor din Constanta va multumim foarte mult pentru gestul vostru frumos legat de Brau.
Doamne Ajuta sa ne implinim toate dorintele bune
O zi frumoasa va doresc
Simona
magdita spune:
Buna fetele mele,
Cami
, cred ca ai primit deja PM-ul meu. Multumim mult! Mare minune ca vine Braul Sfant in Constanta si ca vom avea un snurulet ce l-a atins.
Meda
, Doamne ajuta sa reusesti sa iti implinesti visul ! Ne gandim la tine si iti tinem pumnii!!!
Pup toate fetele mele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
MaraAnisia spune:
Salut tuturor!
Medamaya, cum ai "scapat" de uterul septat?
Mersi.
Va pup tare pe toate,
Mara
quote:
Originally posted by medamaya1
Ainigriv.
Dupa cum spuneam am emotiile , de au ajuns cit toata China.
Nu am mari sperante totusi ptr inseminare, stiu care este procentajul de reusita, mai ales ca am facut deja 3, stiu ca nu au fost facute corect, atunci aveam uter retrovers, uter septat, plus hidrosalpinx...asa ca au fost facute fix degeaba.
Sper totusi sa fie totul ok si sa-mi poata face fiv pe natural, este mai mare procentajul , chiar daca ar fii un singur embrion...speranta moare ultima....
Dar de lasat nu ma las....merg oriunde numai sa iasa
Fetelor as avea o rugaminte la voi , daca puteti intra la sub RESPONSABILIZAREA AUTORITATILOR...., avem nevoie de cit mai multe semnaturi si petitii trimise, ptr a se putea cuplurile care din cauza preturilor nici nu se pot gindii la fertilizare in vitro.
Petitia este deja scrisa, doar trebuie numele si apoi trimisa mai depoarte, in speranata ce se va putea schimba ceva in tara asta...
Multumesc
Meda
http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png
criss_2081 spune:
Hristos a inviat!
iertati-mi indrazneala, eu in ultimul timp nu prea am mai scris pentru ca e prea mare durerea din sufletul meu...
am luat legatura cu Livsy si ea e dispusa sa primeasca pe microbusul de Constanta o rola de panglicuta pe care am sa o ating de Braul Maicii Domnului, cred ca este mai simplu asa pentru fetele din Bucuresti.
sau e posibil sa reusesc sa ajung si eu vineri in Mangalia si sambata cand ma intalnesc cu Livsy deja sa va aduc panglicuta si sa o legati in jurul burticii.
Cami ti-am trimis PM ca ma gandeam ca poate ne intalnim, eu sunt cea care da duminica de duminica listuta noastra la catedrala, de fapt il trimit pe sotior la Sfantul Altar cu pomelnicele noastre, noi numai aici mergem.
Va imbratisez si va doresc numai bine.
Doamne ajuta-ne!
anadomnica spune:
criss_2081 - ce frumos a fost descoperita fapta ta buna de a da mereu acatistul nostru la biserica din Constanta. Domnul sa te ajute in drumul tau si sa te miluiasca daruindu-ti pruncii mult doriti!
medamaya1
- Doamne ajuta
! Sigur iti daruieste Maicuta Domnului un prunc bun acum: poate asta a fost dorinta ei sa-ti daruiasca prunc bun in chip minunat dupa atingerea Sfantului Brau. Asa cum ne pregateste cu siguranta la fiecare mica minunatie.
Alexa_ - Doamne ajuta! Dupa atingerea si purtarea cu credinta a unui snur in jurul pantecului la multe femei a daruit Maicuta Domnului prunci minunati. 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png