Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.
Raspunsuri - Pagina 17
claudia74 spune:
Tu n-ai primit-o de mult Lore
terminati fetelor ca stiti in ce kkt sunt cu viata mea minunata de aici,in ro asi face o gramada cu mamuca langa mine,parcuri pline cu copii si gradinite cu program prelungit, unde iti poti permite un job ca-lumea,dar aici 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Claudia, venim cu pancardele la vama? ce zici?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Zic...... ca ar fi bine sa zic ... TIME AND PLACE...da zic pe naiba...
Auzi Laura aia nu-i cu tziglele pe casa de face asa ornamente pe torturile alea ![]()
![]()
![]()
![]()
deci te-ai prins ca eu
pe acolo prin retetele lui ceha aia.
Doris se aduna,se aduna si lemne deja,numai mocneste numai cu cioclozi,acuma mi-s la faza cu tuleii,ii ard pe astia prima data...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
PRAJITURA CU MIERE DE ALBINE "DULCINEA"
FOILE:
6 linguri de lapte
2-3 linguri miere albine
1 l-ta cu varf de bicarbonat
2 linguri mai cu varf de untura
300 g zahar (nu pudra)
Toate acestea se amesteca si se pun intr-o cratita pe aragaz si se lasa pe foc pana se maronizeaza (culoarea caramelului) apoi se ia de pe foc si se lasa pana devine PUTIN CALDUTA.
Apoi se bat 2 oua intregi si se adauga in compozitia de mai sus dupa care se pune faina cat cuprinde (aluatul sa fie potrivit) se imparte in 4 parti egale si se intinde cat tava de copt.Se ia foaia pe sucitor si se aseaza pe fundul tavii dupa care se baga la copt.
Tava sa fie unsa cu ulei!
CREMA
1/2 l lapte,zahar dupa gust,1-2 plic plic zahar vanilat si grish cat sa iasa mai moale.
Se lasa sa se raceasca bine,amestecand din cand in cand sa nu se faca crusta deasupra.
Separat se freaca cu mixerul 1 cub RAMA si zahar iar asa cat vrem de dulce si se pune putin cate putin din gris.
Se pune foaie-CREMA-foaie-GEM CAISE-foaie-CREMA-foaie.
POFTA BUNA!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
claudia74 spune:
Sa traiesti 1000 de Ani Laura dar n-am untura daca pun ulei o fi bai,ca asa ceva de reteta am si io dar nu imi ies foile asa de fragezi si faza cu faina cat cuprinde stim noi ce iese...
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
Fetele cochetele am facut "americancele" si la reteta aia Claudi mi-au iesit 14 bucati pancakes.
O bunacine de clatite,asa ceva n-am mai mancat pana acum dar iasa mai faine decat scoverzile noastre 

Claudaca vrei sa faci prajitura asta trebuie facuta de cu o zi inainte dupa care acoperi bine cu o punga si pana dimineata iti iasa foile PU-FU-LE-TE,EXCEPTIONALE.
Daca acoperi doar cu un prosop nu se moaie foile deloc si iti spargi dintii in foi ![]()
Ba io tot crap pe buda imi tremura tzurloaiele.....merg sa caut un IMODIUM ca SALVARE scrie pe mine daca o mai duc tot asa.Tot ce bag pe gura iasa pe c-r.

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
Doris-Alina spune:
Mey Laurelu de la atatea pankekuri si foi cu miere ti se trage...ia baga neste regim, sa vezi ce bine e...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
quote:
Originally posted by claudia74
Sa traiesti 1000 de Ani Laura dar n-am untura daca pun ulei o fi bai,ca asa ceva de reteta am si io dar nu imi ies foile asa de fragezi si faza cu faina cat cuprinde stim noi ce iese...

duamna....nuuuuuuuuuuu sa nu pui ulei ca nu cred sa iasa ceva.....cumpara slanina cruda de porc,fa jumeri dar sa NU PUI SARE si untura o pastrezi intotdeauna in frigider ca nu stii cand dai peste o reteta cu untura sau manci pe pita.Cat despre faina se face un aluat incat atunci cand apesi cu degetul sa-si revina la loc.
Aici nu merge pe 100-500 g faina ci dupa ochi,mai trebe mai pui faina nu mai trebe nu mai pui.

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
claudia74 spune:
quote:
Originally posted by gonghyduamna....nuuuuuuuuuuu sa nu pui ulei ca nu cred sa iasa ceva.....cumpara slanina cruda de porc,fa jumeri dar sa NU PUI SARE si untura o pastrezi intotdeauna in frigider ca nu stii cand dai peste o reteta cu untura sau manci pe pita.
Aha deci untura se poate manca si pe pita...
Si uite asa primi si reteta de jumere
Timisoara Impreuna
lore03 spune:
Mai dar ce fete harnice ..........,untrura ,jumeri,prajituri ...mai luati si voi o pauza...![]()
Eu nu fac maine decat o supa de pui cu galuste , sunt satula de carne si prajituri.![]()