Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.
Raspunsuri - Pagina 16
claudia74 spune:
Vai da ce Cozonaci fata si prajitura aia cu miere acu urgent scriezi reteta ca am si io o droaie dar nu ies foile asa pufoase,hai ca 

inghit deja in sec.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
Beeeeyyyyyyy ce puii mei de scoverzi ca alea is clatie americane ca is babane nu ca ale mele de vezi prin ele cand le fac....fuuugggg ca deja salivez 

Sa vezi si pozele de la mine acolo baleala 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
gonghy spune:
quote:
Originally posted by claudia74
Vai da ce Cozonaci fata si prajitura aia cu miere acu urgent scriezi reteta ca am si io o droaie dar nu ies foile asa pufoase,hai cainghit deja in sec.
Am sa iti scriu reteta dar mai pe seara,dupa ce termin "americanele" stii ce moi is foile a doua zi..........moooaaaamaaaa ce pofte am.......

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
Mihi spune:
Io facui scoverzi ...mai armasera vreo 4 si pt al meu...astept sa vina sa merem pana la farmacie sa-mi iau tifonul ala odata...si poate o nimeresc pe tipa pe care o cunosc ca am o reteta gratuita pt vitaminele mele de gravida...
Clau ...stai la rand... la Laura lui Lore...ca Arpi e pretendent mai de mult...Auzi de ce mama lor au aia cu Andi de nu se joaca cu el...de ce ii mai iei cu masina?...si Io am patzit cu Arpi ca are un pretenutz rasfatzat... singur la parintzi la gradi...si cand Arpi nu-i face voia zice..."Arpi tu nu mai esti prietenu meu"...si putza izmanutza se pune pe plans...n-o sunai inca pe Ani..pupici...
Laura ...sa vezi ce gospodina desavarsita o sa devin si io cand o sa stau acasa cu praslea...Cred ca maine si noi merem la banateana ...ca nu m-am saturat de miciuri...poate ne vedem...
Aidule multzi pupici...
Lore si tzie...
Si pe restul va pup oriunde va aflatzi...
mihi
claudia74 spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Am sa iti scriu reteta dar mai pe seara,dupa ce termin "americanele" stii ce moi is foile a doua zi..........moooaaaamaaaa ce pofte am.......
Si ma lasi pana deseara sa salivez aici

,du-te fa-ti scorvezele americane in puii mei.www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
quote:
Originally posted by Mihi
...si putza izmanutza se pune pe plans...
mihi

Lasa-ma ca ma doare asta la culme ca nu e numai odata si nu e numai un copil deja,cred ca din familie e ceva,naiba ca m-am saturat sa tot traga copilu de mine sa ma joc cu el.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mihi spune:
Am solutzia pt tine Clau...un fratzior...
...
Mira nu mai zici nimic...sau te distrezi pe undeva?
mihi
claudia74 spune:
quote:
Am solutzia pt tine Clau...un fratzior......

exact ce imi lipseste...www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
lore03 spune:
quote:Chiar asa ...ce zici de o surioara ???
Originally posted by claudia74quote:
Am solutzia pt tine Clau...un fratzior......
exact ce imi lipseste...
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Deci eu de azi dimineata upload poze in album si nici jumate nu am facut inca ![]()
![]()
![]()
![]()
,nu stiu ce naiba se incarca asa greu,trebuia sa le modific in Adobe ca is cat China dar unde nu-i cap vai de picioare sau invers
,precis nu il gat azi,bai da am pofta de ceva dulce ce fras sa fac asa iuce... daca asi fi visine asi fi facut-o aia de acolo Laurel dar nu am,asa ca nu sciu.
Mai Katik dar chiar asa nici 2 vorbe,cum mai sunt copiii, i-a trecut lui Bogdan criza de fiere,te cred ca e nasol si cu orele acuma dar mai puteai amana acuma putin ce fras,pana se fac bine toti ai casei
,
Mariaa impresii venetziene nix,orizontala si atat azi?
Dana cum esti azi?
Lormi tu unde te mai spatzaresti?
Anda cu ce te mai bucataresti,ce mai face Edi tau,s-a mai cumintit?
Deya unde umblii de numai intri pe aici?
Ano dobrogeano nimic nu ne mai spui?
Doris tu pe unde umbli azi?
Lore gata curatenia?
Timisoara Impreuna