Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.
Raspunsuri - Pagina 15
gonghy spune:
Dorisake super faine
am uitat sa iti spun,mai ales piscina aia unde te poti relaxa cand vor muschii tai....sor'mea nu a inceput lucru tocmai pentru ca nu are cu cine o lasa pe Alexia.O sa inceapa abia in toamna cand o da la gradi.
Si eu caut o cosmeticiana buna,daca stiti dati-mi si mie de veste.
Claudia asa-s nemtzalaii aia,nu vorbesc cu nimeni nici cu vecinii de aceeasi natie cu a lor,nu saluta,is asa de reci....asa natie de oameni sa mor daca am mai vazut.Asa m-am intristat cand am citit ce ai scris de Andi....![]()
![]()
![]()
![]()
Ce mai prepari azi de haleala?
Aida 

pisicutza micutza,oofff ca atatea mai poate indura copilasul asta mic....![]()
![]()
![]()
Dana nu te mai strofoca atata ca nimeni nu o sa iti ridice statuie,asculta la mine.Atata esti bun cat le faci ordinele da cand ai o problema mai delicata,mai nasoala iti intorc spatele. Ai mai multa grija de tine 
Kati cum merge
-ia??? Hai mai spune-ne cate ceva de voi.
Lore tare frumoase pozele de la ziua ta,se vede ca ai fost muult mai vesela....pana la urma a fost bun DD cu noi si a fost vreme frumoasa asa cum ti-ai dorit.
Mihi zici ca te ghiftuishi ieri,ai? Io tanjesc si azi dupa mititei....da maine daca e frumos bag si io cu sotzul o tura pana la Gradina Banatzana si halim ceva mici. 
Anda azi absentashi.....ce mai faci? 
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
aidaciolac spune:
Oooof Clauditza , stiu ce zici. Intotdeauna am zis ca fiecare are probleme si daca nu sunt la fel cu ale mele nu inseamna ca sunt mai putin importante. Lasa ca o sa mai creasca si o sa le dea el cu flit si cu sictir. 
Asa era si sora mea , nu stiu ce puii mei aveau cu ea. Si sa stii ca abia acum (clasa a 8-a) are si ea 2 prietene (le are de 1 an).
... bine ca nu mananca si bataie , ca aici se practica , si sora mea era ca o zebra pe picioare
ca o loveau cu picioarele pe sub masa ... si degeaba se ducea mama sa faca plangere ... 

ca educatoarea a izolat-o pe sora mea in final in spatele clasei ca sa nu mai manance bataie ![]()
...doar stam intr-o tara civilizata cica 

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
gonghy spune:
Lore ce-mi place poza asta mancu-i gura ei de
frumoasa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
lore03 spune:
O cam deranja soarele la ochisorii ,am si altele dar nu le-am pus pe toate ,si acum mi-am dat seama ca cea care imi place mie cel mai tare nu am pus-o ![]()
claudia74 spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Fetelor azi e sarbatoare asa ca trandavesc......as vrea pe al 6 sa fac o reteta de Pancakes,
ce fras ii ala fata ca inca nu am auzit de asa ceva....
Am fost cu bubu si mai o prietena cu fetita ei pana la mall astazi,am venit acasa si m-o palit o diaree ca mis ca o carpa acum.
Ce specialitati culinare ai degustat pe acoo ai dat in asa ceva...
Ieri am fost iar la Zoo unde era lume cat frunza si iarba,gratar langa gratar si din stanga si din dreapta full de fumaraie,manelele rasunau ca la spectacol,PLD-istii imparteau baloane si-shi faceau reclama la partid ca doar o-r prins iesita turma afara la iarba verde....am venit apoi acasa pe la 13.30,paparam si ne-am culcat pana la 17.30 cand am plecat la Dumbravitza la nasii nostrii de cununie si am stat pana spre seara.

cum se distreaza romanasul nu-i nici unul pe planeta...www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Laurel ptr tine azi o banana si un ceai de menta,putina ciocolata amaruie si coca cola,altceva mucles,
Am facut spanac cu pita cu ou,ma alaltaieri am facut piept de pui cu ciuperci si apoi un plic de fix product Züricker Art (deci ceva elvetian) cu smantana,asa de fain a iesit la cuptor si garnitura am facut orez din ala la punga chinezesc,deci nu pilaf si o salata verde,cam cu asta m-am spetit eu la bucatarie,maine vreau sa fac o supa sanatoasa ca aseara am facut din cuburi de vita cu stelute,da maine nu is barbatii acasa merg in Stuttgart la meci asa ca am vreme sa fac tot ce trebuie fara stres.
Acu am venit am fost cu Andi iarasi singuri in Locul de joaca,nici tipenie de copil vreodata toti stau baricadati in case parca vine vicodolu
.
Lore foarte frumoase poze si ce de cadouri si toate Ioz ,m-am decis o iau de nora pe frumosica ta si la cumparaturi ce ati luat pantofiori?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
Claudelu uite aici mergi pana pe la jumatatea paginii si dai de reteta Pancakes cu nuca da poti sa pui ce vrei pe ele. E o fata de pe DC cu care m-am imprietenit aici pe forum si mai vorbim si pe mess intotdeauna ma inspir de la ea cu cate o mancarica super faina. E o gospodina desavarsita.
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
gonghy spune:

NOI CU 
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
claudia74 spune:
M-ai ametit pe acolo cu asa dulcegarii am 

si io si Deni langa mine, io ce sa fac de acolo,ca-i musai sa fac si io ceva dulce,auzi dar ce-o furi madam pai nu mai bine ziceai SCOVERZE ce mai iei aici cu pancakesuri auzi la ea
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna