Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare. Din pacate la intalneala io zic pas, am muuult de lucru toata ziua. Ieri am fost la iarba verde la Remetea, la o pensiune agroturistica - Zetas - si ne-am simtit super. Curatenie, loc de joaca pt copii cat incapt, o balta cu hidrobiciclete, leagane precum cel din curtea Andei, ce sa zic, cand am intrat pe poarta am avut senzatia ca intru in gospodaria cuiva foarte instarit, asa erau toate de la locul lor. Spiridusul s-a distrat grozav, a mancat pe rupte si a adormit instantaneu pe drumul de intoarcere. Am mancat ciorba de burta, mici, aripi la gratar ... ne-am simtit super fain dar azi trebuie sa recuperez. Distractie faina la terasa....

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!

...pai doar dimineata a mai facut un 37,2 si nu i-am mai dat nimic si a scazut ... acum pandesc sa mai se intampla

...hai sa aveti o zi buna!

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, asta e super, daca nu mai are febra, ti-am zis eu...asa ca azi continuati tratamentul, nu?

Danitin, e fain acolo? poate mergem si noi...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Neatza...acu m-am trtezit ca azinoapte iar ma uitai la stele...

Am fost la Gradina banateana...unde am intalnit pe Doris si odoarele ei...are o mama tanara si frumoasa...ar putea sa-i dea bataie pt inca vreo 2 copii...ca are cine sa o ajute...am stat la povesti pana mi s-a facut iar foame...dar nu mai aveau cartofi prajitzi...asa ca am dat o tura si la fabrica de bere...verdict micii de la gradina...mai buni decat cei de la fabrica...

Clau ...o fi fost si Mira dar nu cred la ora aia...da-mi te rog pe pm..numarul de tel al tipei care epileaza acasa...tre sa pregatesc terenul pt Hrubi...dr-ul...

Am primit de la Diana ...fetele mai vechi stiu cine e...niste bulbi de lalea neagra ca fu in Olanda vreo 10 zile...ma duc sa - plantez si sa fac un dus...si sa manc ceva...acu am pofta de capsuni...ca dupa ce nasc....adio de la toate bunatatzile ca tre sa alaptez...colici...stitzi voi...

..nus de ce sunt cam tulbure la cap desi numa bere fara alcol am baut...dar cred ca de la nedormit...

va pup pe toate.
mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Da Buna Ziua Mihi tu crezi ca eu il am aici,la ce fras sa imi foloseasca,i l-am dat lui Lore poate ti-l da ea,dar vezi ca nu vine ea numai acasa,numai la cine cunoaste,are 2 cabinete de cosme unde lucra,unul in complex si unul in Ronat poate ajungi pe la ea sau poate reusesti sa stabilesti sa vina la tine,spui ca Lili ti-a dat numarul ei si ca nu te poti deplasa,acusica vine Mihaita al tau,hai te descurci ca esti mare .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mihi, stai sa apara Laurelu, sa vedem daca a inceput lucrul sora ei, ca si io vreau...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Multzam Clau si Doris...

Laurelu ...iar esti dupa canapea...?

Kati saraca a inceput si condusul...si la teorie a mers zilnic...si saptamana viitoare nu stie cu cine vor sta copiii pana ea sofeaza...

Lormi unde fusasi la Szeged sau la Budapesta...la zoo...ala de la Budapesta e fain...cel din Szeged e mic copil pe langa ala..

Dani...pupici...mersi de info cu Remetea...

Lore asteptam raport...si restul fetelor la fel...

Ba am ramas fara pita sper ca-s deschise azi magazinele...care-mi datzi un darp de pita?

ceausescu pace...ada pita-n coace!!!

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si asa cum speram sa nu fie , febra a revenit. Mai timid la inceput 37,7 si dupa inca 3 ore 38,4. Nu e mult , dar e de ajuns ... gata si cu pastilutele de chimio

la toate si o zi buna!

P.S. ... si eu as baga niste miciu la ghiozdan , dar Emma cand a auzit a zis ca vrea si ea , asa ca mai bine rabdam de pofta.

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Aida sa va aibe Dumnezeu in paza,imi pare rau de suferinta ta si a Emmei..nu am cuvinte sa imi exprim durerea pentru un copil nevinovat care sufera in loc sa se bucure de viata,nu vreau sa te necajesc cu nimic si eu am necazurile mele cu suferintele copiilor mei aici printre oameni fara suflet parca,nu stiu astia la ce rand au stat cand s-au impartit sentimentele umane,Andi plange intr-una ca nu vrea nici un copil sa vina la noi sa se joace impreuna,azi am luat eu copiii si i-am auzit pe 2 ca susotesc in spate sa vina unul la altul sa se joace azi si intreb : La Andi nu vine nimeni sa se joace azi,ei raspund nu eu nu vreau si alalalt la fel nici eu nu vreau s ama joc cu Andi,au inceput sa imi tremure mainile pe volan si sa vad in ceata de lacrimi,mai ales cand Andi a inceput sa planga,ma gandeam f...-.a rasa voastra de neciopliti ce are copilul meu,chiar treceam printr-o padure am zis ca le trag 2 spitzuri in cur si acolo ii las,Deni la fel toata ziua a stat la tv,nu are cu cine sa iasa afara si singura sa stea in strada nu cred ca ii surade,ok crucea mea o fi cum o fi,dar de ce trebuie sa sufere si copiii mei nu stiu,i-am zis lui Andi : Lasa mama ca mergem noi la vara in Romania si acolo te joci cu copiii,atunci s-a inseninat parca putin boticul lui .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti a tutti!
Fetelor azi e sarbatoare asa ca trandavesc......as vrea pe al 6 sa fac o reteta de Pancakes ca vine moasa lui Maya la noi cu un iepuras tarzior.
Am fost cu bubu si mai o prietena cu fetita ei pana la mall astazi,am venit acasa si m-o palit o diaree ca mis ca o carpa acum.

Ieri am fost iar la Zoo unde era lume cat frunza si iarba,gratar langa gratar si din stanga si din dreapta full de fumaraie,manelele rasunau ca la spectacol,PLD-istii imparteau baloane si-shi faceau reclama la partid ca doar o-r prins iesita turma afara la iarba verde....am venit apoi acasa pe la 13.30,paparam si ne-am culcat pana la 17.30 cand am plecat la Dumbravitza la nasii nostrii de cununie si am stat pana spre seara.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput