Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.
Raspunsuri - Pagina 13
claudia74 spune:
Doris te bat,nu ai primit sms-urile mele de dimineata? Ti-am scris ptr Lore mesaj de LA MULTI ANI credeam ca ai transmit tu
,nu stiu ce a avut pc de dimineata,iar apoi am plecat in parc,acu am ajuns
,
Lore draga sa nu crezi ca te-am uitat,cand mai vb pe mes sa imi dai inca odata nr de mobil ca nu il am pe cartela de aici
,
Iti doresc din suflet sanatate,fericire si tot ce e mai bun de la viata sa primesti,pe Alehandro ala nu cred ca il vrei cu adevarat ca prea e cu fumuri de vedeta in cap
.
iti trimit maine niste flori virtuale acuma merg sa-mi culc copiii,lui Deni i-a fost foarte rau,nu s-a prea bucurat de nimic,a avut vesnicele dureri de cap si rau de la masina ca am merg vreo 2 ore pana acolo,va las ca sunt si eu varza de obo,
Lore 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
quote:
Originally posted by Mihi
help...banatencele si nebanatzancile...mai e vreuna pe receptzie?
vreau sa manc azi mici ...unde-s hai mai buni???...ca nu vreau sa-mi fie rau dupa!!...io numa la fabrica de bere am mancat...daca stiti ceva mai bun...
mihi

Si eu vreau mici si berica a la Timisoara 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Lormi spune:
Salutare gagici!
Acu' vreo juma' de ora am ajuns si eu,a fost superb totul:timpul ,plimbarea, mancarica,stilul de viata a lor pur si simplu.Ma gandeam eu ca e ceva mai mare ZOO ca al nostru dar chiar asa mare si asa multe animale nu ma gandeam,mai tre' sa treaca cateva sute de ani sa ajungem macar ca si ei.Va sugerez sa mergeti si voi cu copilasii cand aveti timp,e super,ne-au trebuit vreo 4-5 ore sa vedem tot.Am facut si poze multe dar o sa le pun sambata ca acum sunt rupta si maine dimi' merg la scarbici.Sper ca a-ti avut toate o zi frumoasa.Va pup cu drag pe toate
!
claudia74 spune:
Trezirea Timisoara;

Lore cum a fost aseara,sau azi noapte sau si de dimineata inca...sper ca nu a fost ca la mine.
O sa pun mai incolo poze de ieri din Parc,na v-ati chefuit ieri cu mititei si berica, cum esti Mihi dupa chef muncitoresc
? V-ati intalnit cu Mira?
Silvana a celebrat prin munca 1 Mai ca la americani nu cred ca e sarbatoarea asta,aici a fost liber dar ptr ca a fost Inaltarea Domnului,numai Deni are liber de la scoala,de spat viitoare trebuie sa umblu cu ea pe la medici ca ma dispera deja,dar stiu oricum de unde vin toate astea : pentru ca nu manca,dar numai are 4 ani sa stau dupa ea sa mance,ii spun de 2-3 ori daca nu vine la masa sa fie sanaatoasa,am destul cu Andi cu nemancatele,mai stau sa pazesc si o D-soara de 13 ani sa mance
,merg sa il imbrac pe Andi ptr gradi.
Lormi nu cred ca vrei sa vezi ce gradini zoo sunt aici,nu iti ajunge o zi intreaba sa vezi totul,ce sa zic cu ungurii sunt cam inaintea nostra trebuie sa recunoastem,din multe puncte de vedere.
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Lore asa cum ti-am promis azi primesti flori :
www.fotosearch.de/comp/DGV/DGV082/braut-besitz-strauss_~200290779-001.jpg" target="_blank">Buchet 1
www.fotosearch.de/comp/UPC/UPC003/strauss-fruehling-blumen_~juf26013.jpg" target="_blank">Buchet 2
www.fotosearch.de/comp/SBY/SBY127/nahaufnahme-strauss-lila_~57440005.jpg" target="_blank">Buchet 3
Timisoara Impreuna
alexa00 spune:
Salutari!
Lore:La multi ani si multa sanatate!Scuze de intarziere
!

Noi am foat ieri la Muntele Mic.Superb peisajul!Mai era inca nitica zapada.
Azi tre sa fac papa si curatenie ca maine ma duc sa aduc plodul acasa de la bunici.Gata, s-a dus concediul!
Numai bine,
Alexa
gonghy spune:
Buna dimineata!
Hai sa bagam un expresso,un fresh de porto si micu' dejun e gata.
Hai ca fug sa-i fac si eu
la Clau si revin.
POFTA BUNA!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
claudia74 spune:
Valeu ce mic dejun,imi chioraie matzele deja
,merg sa manc si eu ceva si apoi la treaba iar,ca m-am angajat menajera la mine in familie,me,myself and I.La 12 trebuie sa iau eu copiii de la gradi ca azi nu circula busul
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Am baut cafelutza, Laurelu, merci de micul dejun...
Bey, scrie Alexa...voi ati observat? ptiuuu sa nu-i fie de deochi...![]()
Alexa, zici ca aduci kupilu home? gata distractia, ca va invatati prost...
Lormi, inseamna ca v-ati distrat fain...super...astept pozele...
Claudia, scuze draga mea, dar eu am crezut ca ai gresit numarul de tel, si mi-ai trimis mie din greseala sms-ul, in loc sa-l trimiti la Lore...na, asta e...eram obosita!
Laurelu, ce mai mesteresti azi? Maya ce face?
Mariuca e home, doarme...ssstt, sa n-o trezim...![]()
Aidule, hai la o cafa, sper ca i-a scazut febra la matzuca...
Ieri am fost si noi la Gradina banateana, la mici si bere, super buni micii, ghici ghicitoare cine a stat la masa de langa noi? Mihi cu sotul ei, si Diana (colega Anei) cu al ei sot...
Am stat putin de vorba, am papat micii si ne-am plimbarit pe malul Begai cu mamanu , cu Ines si cu Radu.
Ce-i cu Katik? de nu mai scrie? or fi bine gorobetii?
Azi ce program aveti?
Sa se adune toate fetele, si bagam o intalneala in Unirii, la terase, ca-i vreme buna...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Da,da,io vin prima...time and place please and I will be there,ce zici Silvana iti surade ideea
.
Timisoara Impreuna