Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.
Raspunsuri - Pagina 12
katik spune:
mihi, io si ai mei mincam mici numai din piata mehala, de la firma gageacris, astia sunt pe linga una din intrari, chiar in fata, pe linga politia pietei.
miraklucker spune:
Buna la toata lumea!!
Ma scuzati ca dau buzna la voi dar as vrea sa va intreb ceva. Noi tocmai am aterizat acasa si as vrea sa iesim undeva. stiti cumva daca se organizeaza azi ceva spzctacole...poate ceva in parcul roselor sau prin centru?? daca nu Fabrica de bere scrie asta seara pe noi!!!
........si daca nu ati iesit cu totii la iarba verde!!
Va multumesc!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
silvana75 spune:
Mihi, micii din mehala 

Ma duc sa-mi beau cafa, duc copilu la scoala si dupa aia ma apuc de facut mancare.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mihi spune:
Katik si Silva...la mehala acu-i inchis...ca doar nu-i piatza azi...datzi si voi alte repere...
Mira ...nu stiu daca se organizeaza ceva pe undeva...da fa un tur ca nu-i asa mare timisoara...io stiu numa ca vreau mici...
Am o intrebare delicata ...cum te descurci cu 3?
Sunt frumosi ...sa-ti traiasca!
Cat statzi pe acia?
mihi...mami de Lorand...Arpad...si bebe la purtator...
miraklucker spune:
Mihi multumesc. Si noi vrem mici fabrica de bere e lq doi pqsi asa ca....
si cu 3 te descurci, mai bine sau mai greu
.....;;;vad ca si tu esti pe cale sa devii mamica a treia oara. Nastere usoara si mult succes ......la inceput cat bebe e mic e bine, la mine acum cu fetele e greu, pretentii de la 2 ani, certuri, miormqieri, impacari.....
Poze noi ....cu noi
anda spune:
No servus! credeati ca dispar?? nooo. iote ca au si ungurii wireless.
Lore draga, din suflet iti doresc LA MULTI ANI! cu sanatate, cu bucurii multe si zile senine si vesele.
Sa-ti dea Domnul tot ce-i ma bun, caci meriti pe deplin. 

Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mihi spune:
Mira...pai ori la fabrica de bere ori la banateanu o sa mergem pe la 6...si noi stam in traian...voi unde statzi?
Andule... unde esti mai la unguri?...ce pumperi de acolo?...casa?...ca, gasesti si cu 15000 de eur...distractie...si pupici...
mihi ...mami de Lorand si Arpad...si bebe in burtic 
miraklucker spune:
Pai stam pe Andrei SAguna, vizavi de Casa de Pensii.........;;noi mergem intai in parc ca nu mai tac fetele, pe Campului si apoi la Fabrica de bere. Poate ne intalnim
.
Poze noi ....cu noi
aidaciolac spune:

Lore draga , multa sanatate si tot ce iti doresti
... e super bine ca deja doresti

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Mira zau ca habar nu am sa fie ceva organizat . Oricum , distractie placuta
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune