Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lore, vazut pozele, superbe, iar tu infloritoare si frumoasa...

Fetele, voi ati aflat de www.cupa-menstruala.ro/" target="_blank">chestiunea asta?
Ce parere aveti? ca pe mine m-ar tenta ...

Pe randul al doilea aveti si un film demo cum se foloseste...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Merci Doris , ca eu m-am vazut asa de urata in pozele de la ziua mea.

Apropo de cupa asta ,si eu sunt curioasa ,daca mai afli detalii sa imi zici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Fetele, voi ati aflat de www.cupa-menstruala.ro/" target="_blank">chestiunea asta?

Doamneeee ca multe prostii se mai inventeaza pe lumea asta,mai paharu in gaoaza nu l-am bagat.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gonghy

mai paharu in gaoaza nu l-am bagat.

Laurelu, din nou esti fantastica...

Radu al meu rade de jumate de ora pe aici, cica sa-mi iau polonicu...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Laurelule ce raspuns ai dat , hai mey ca m-am rusinat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

quote:
Originally posted by gonghy

quote:

Doamneeee ca multe prostii se mai inventeaza pe lumea asta,mai paharu in gaoaza nu l-am bagat.

Si io ma gandeam la fel Laurel

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

quote:

Radu al meu rade de jumate de ora pe aici, cica sa-mi iau polonicu...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lore03

Laurelule ce raspuns ai dat , hai mey ca m-am rusinat.....

Bey Lore io nu ma rusinez,ca numa cupa de sampanie nu am bagat-o pana amu' da vezi omu' cat traieste are de invatat.
Sa vezi o turma de fumei la buda cum golesc pe pahare fuga la chiuveta,spala cu apa caldutza si baga la loc.

Da am o nedumerire pana golesti cupa de sampan' pana clatesti ce fras pui la...... mana ailalta?

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Bey, Laurelu, io rad ca zaluda pe aici cu Radu, sa vezi la noi scenarii...
Cica poate nu o mai pot scoate...ma duc la vasile si-i zic: mi-a ramas polonicu...

eu citesc pe alte formuri pareri la cele care folosesc deja, vad ca numai de bine se discuta...e un pic mai greu cu scosul ei, dar cica te obisnuiesti.

POZE CU NOI

Mergi la inceput

quote:

Bey, Laurelu, io rad ca zaluda pe aici cu Radu, sa vezi la noi scenarii...
Cica poate nu o mai pot scoate...ma duc la vasile si-i zic: mi-a ramas polonicu...

O sa zica Vasile ca ti-l scoate cu pompa de desfundat chiuveta sa faca prindere

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput