Timisoara, Impreuna! (101) pagini de viata

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Simo cand pleci? Sa iti traiasca pisicutii .Te pup cu drag .

Silvana distractie azi la gratar .Si spor la pregatirile pentru sosirea mamei tale.

Claudia nu pot decat sa iti transmit o imbratisare calda si toate gandurile mele bune.

La mine multa liniste ,parca prea multa chiar si pentru gusturile mele de singuratica ,am fost azi din nou la cimitir ,cu toate ca Laura este racita sau nu stiu daca nu este o alergie pentru ca ii curg si ochii.Si ca de obicei ea are probleme in weekend sau de sarbatori.

Sper sa fie mai multa miscare aici la noi mai spre seara ,sau toata lumea este plecata???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

quote:
si pune si tu acolo la semnatura link la blog pls

eram ferm convinsa ca am pus!Ms ca mi-ai zis!

Album Lormi
Astept minunea...
Timisoara,Impreuna !

Mergi la inceput

Proba !!!

Mergi la inceput

Merge!!!

Mergi la inceput

Nu e nimeni pe receptie???Vb. singura?

Mergi la inceput

Poate reusesc sa umplu pagina asta doar eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... mai incearca , mai ai putin

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Lormi, am inteles tarziu intrebarea ta...anul trecut am anulat de 'nshpe' ori iesiri din cauza de crize facute pe ultimul moment...deja sunt oarecum rutina.
practic voi lipsi 3 zile, timp in care nu pica cerul (ma gandesc si eu..)

verificat cresa, totu' ok mama buna Ghiuri a mea, Emma, pazea ca vin -iciiiiii !!!
ma duc si io la somn dupa o prima zi de Paste tare agitata.
va tzuc pe frunte, pe maine!

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Aida va tzuc !Ce face Emma ?
Maria somn usor si vise placute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Am aterizat si noi acasa....bubu bea lapticul si la ....eu ca proasta ce sunt ca altfel nu-mi pot spune din joaca nu altceva am vrut sa-i ard la Clau meu o karata la muschi,el cica s-a ingrasat acum de cand face insulina si sa imi arate muschii,cat il tin de tare si io tampa dau da dau ca prostovana si poc imi pocneste ceva la mana de abia pot sa o misc(degetele).
Si unde credetzi voi ca eram io la 19.20??? La Judetzeana la Radiografie ca nu pot sa misc mana calumea si credeam ca am rupt ceva ligament,ceva n-am nimic da tre' sa tin comprese cu gheatza si repaos 1 saptamana sa nu car nimic cu mana dr,pai io abia de pot sa schimb bubulina darmite sa car,oooofff cate pacate am ca m-o articulat Dumnezeu astazi

No ca am avut aventuri azi.......cat pentru toata viatza,radeau ai mei de mine azi si cumnatu si sor'mea de numa,cica karate mi-o trebuit karate am capatat. Ma doare si stomacul cu gastrita asta a mea primavara si toamna mis caput.....am neshte dureri de numa,merg sa bag un Omez si ma culc ca is franta de obosita.
Vorbim dimineata,NOAPTE BUNA!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput