Timisoara, Impreuna! (101) pagini de viata

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor eu din pacate pentru mine nu am mai ajuns aseara la biserica,am fost tare obosita,acum nu demult ne-am trezit cu totii am dat laptic la bubulina,strang paturile si ne pregatim sa plecam la parintii mei la masa.
Cred ca a fost mama sa ia Pasti si imi da ea.
E prima oara de cand sunt cu Clau in 14 ani cand nu merg la Inviere dar am fost franta,nu mai puteam sa stau pe picioare si m-a luase iar durerea de cap.

A venit si la bubu cu o orga cu microfon si scaunel "ioz" si hainutze......acum imi face simfonie la creier ca ea vrea "pishcu" adica PIXUL......mi-o mazgalit pana acum 2 cearsafuri cu desenele ei abstracte.....cum da pe langa reviste cum face si o linie pe pat

Am fugit ca tipa dupa pix si nu vreau sa-i mai dau,merg sa ii atrag atentia cu altceva......O ZI MINUNATA!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

www.youtube.com/watch?v=HB0Bx6i5MZY&feature=related" target="_blank">ADEVARAT A INVIAT!

...Lore iti raspundem noi la salutul acesta, e micuta Laura tare frumos ce ai facut pentru Vio si pentru tine de fapt..
Laura turbo ca intotdeauna

io ma duc sa ma dreg cu o in curte, la soare...cred ca trebe sa iau ochelarii de soare, sunt chiauna de somn, la 4 am venit acasa amandoi. io-s solo azi, al meu e de tura, mai spre dupamasa ma duc la mamon.

vreau sa va zic ca am dezvoltat o prietenie cu un cintezoi, ala de vi l-am inregistrat pe camera in urma cu ceva timp...vine zilnic in nuc la noi si canta! cand n-o sa-l mai aud zau ca o sa-mi fac griji!
e demential..as sta o zi intreaga in curte sa-l ascult! e atat de frumos afara!

Monica Sarbatori cu multa Lumina Sfanta sa aveti si voi! Liniste si pace in case si suflet! Sa mai poftesti pe la noi
Anina da-mi pemeu cu mail-ul tau, ceva nu-i ok, iarasi a venit Lara Fabian inapoi...sau poate io fi frig la M-Ciuc?! si prefera soarele din Timisoara?!

va tzuc, ma duc sa ma trezesc..

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

www.youtube.com/watch?v=dgHsvQUJhnI&feature=related" target="_blank">HRISTOS A INVIAT !
si ceva www.youtube.com/watch?v=CoHART48QF4&feature=related" target="_blank">SPECIAL pentru Claudia si Silva !

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT !

Album Lormi
Astept minunea...
Timisoara,Impreuna !

Mergi la inceput

O zi frumoasa la toate fetele !
Ieri dimi am fost la spovedit si impartasit,aseara am fost la Inviere sa primim Sfinta Lumina ,a fost cam frigulet,am stat pana am inconjurat biserica(la bis. din Mehala) si au intrat preotii in biserica,multa lume ,nu am reusit sa intram in biserica asa ca am venit acasa.
Mariaa frumoase oua si gustos drob ai facut !
Anda nici tu nu te-ai lasat mai prejos,foarte frumoase ouale si foarte apetisant tortul !
Aida super frumoase pozele,se citeste fericirea pe fata
Emma !
Laurelu frumoase cadouri i-a adus micutei Maya !
Lore sanatate micutei Laura,imi pare rau ca este racita,ce planuri aveti azi?
Monica si Anina un PASTE FERICIT ! va doresc si voua si HRISTOS A INVIAT!

Album Lormi
Astept minunea...
Timisoara,Impreuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

HRISTOS A INVIAT
Va multumesc din suflet pentru ce ne-ati dedicat despre Pastele nostru si nasterea lui Isus,ma bucur pentru voi ca ati trait clipele de Sarbatoare Sfanta alaturi de cei dragi si alaturi de credinta noastra draga,ceea ce nu pot spune si despre mine din pacate,chia daca am luat micul dejun crestineste cu ciocnit de oua, branza,sunca fiarta,ridichi,restul a fost Horror pentru mine ce am trait azi noapte aici,numai liniste si lumina in suflet nu am avut,barbatii au baut peste masura,au inceput sa vorbeasca toti 3 la leu,fiecare pe limba lui,nasul lui Andi si-a adus aminte ca e roman si ia injurat pe nemti,io numai stiam cum sa le intorc sa nu il bage in seama ca e baut,mi-au spart pahare,au varsat bautura pe jos,a mai ramas inca un coleg de-al lui Helmut sa doarma la noi,dar ce e mai rau ca mi-au vomitat peste tot,eu la 3 dimineata curatam carpetele din baie,nici nu vreau sa imi amintesc ca m-i se face iarasi rau ,la 4 i-am lasat sa faca ce vor si m-am culcat,io singura printre ei,ce e mai rau ca a trebuit sa dansez si pe manele deja la cat au avut la bord,horor e putin zis ce am tras cu ei,dimineata la 9 eu spalam deja pe jos ca nu mai aveai unde sa calci ca tot lipea in casa,in rest s-au simtit bine,ce laude mi-am auzit cu salatele mele romanesti au lins cinerele nu alta si cum am facut aia si cum am facut aialalta,Helmut a stat la gril pana la 11 noaptea si la pahare bineanteles,deci nu am vazut nici o Inviere,nu am simtit nici o luminare nu am avut deloc parte de fellingul ce il traiam intotdeauna in Ro in noaptea Invierii,abia acu jumate de ora au plecat nasii lui Andi si am reusit cat de cat sa curat casa,la cina vin socrii dar numai gatesc nimic ca mai am de ieri si carne si salate,sunt KO

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Va dedic si eu cantecul Sfant al Invierii Domnului,de care imi e asa de dor :

www.youtube.com/watch?v=sV1G9W8KBFY&NR=1" target="_blank">Hristos a Inviat

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Hristos a Inviat!

Noi aseara am fost la biserica sarbeasca pentru ca e mai aproape de noi, biserici romanesti sunt doar ca mult mai departe in Chicago.
Claudia, sincer imi pare rau, nu stiu ce sa zic ...

Azi o sa iesim la un gratar, vad ca vremea e destul de buna momentan.

Paste fericit tuturor!

Silvana si Paul

Poze cu noi

blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Claudia imi pare tare rau pentru ceea ce induri tu acolo! As vrea sa spun mai multe, dar nu acum, nu azi...iti doresc putere multa!
Silvana cand vine mamon? abia astepti cred...

la noi o zi cu surprize...
pe la 16 a fatat (in sfarsssiiiittt) pisicuta mea Ghiuri, deci ne-a adus 2 pisoi albi si unul gri.
pe urma am fost la mamon si am incercat s-o ridic in picioare sa faca cativa pasi...a facut pe loc o criza din aia cu pierdere de cunostinta, cu convulsii si nu lipsea mult sa-si inghita limba. am luat-o la niste palme de am socat-o pe asistenta...ma rog, si-a revenit intr-un final. ma tot intreb cat o mai ducem asa.

am ajuns acasa si facand cu al meu lista cu ce luam cu noi, am realizat ca in toata nebunia asta si cea cu RMN-ul meu ,(cum cardul meu e blocat) am uitat pur si simplu sa mergem la banca sa scoatem bani pentru plecare si cum maine bancile nu lucreaza sa ne fii vazut ca-n vremurile grele cum ne scotoceam de bani prin toate buzunarele...rasu-plansu, pe cuvantu meu...stiu ca-i faza de camera ascunsa nu alta, da era musai sa v-o zic...inca asa ceva n-am patit!
Claudia ma tot gandesc la tine..cred ca ai sufletul frant! oare cat mai poti si tu indura?!

ma duc sa vad ce face cresa de -ici, avem actiune in casa acum :)

pentru Emma

Mergi la inceput

Claudia imi pare tare rau de ce s-a intamplat,de sarbatorile care le-ai avut....nici nu stiu ce sa-ti zic.Te si te dulce !
Mariaa imi pare rau ca mama ta nu e mai bine.
Sa ne pui si noua poze cu pisoiasii,pls!!!Sper ca nu se contramandeaza mini concediul.Te !
Silva a-ti venit de la gratar?Cum a fost?
Lore,Laurelu,Danitin,Katik restul fetelor ....unde sunteti???

Album Lormi
Astept minunea...
Timisoara,Impreuna !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lormi
Sa ne pui si noua poze cu pisoiasii,pls!!!Sper ca nu se contramandeaza mini concediul.

pentru pisoi?! no way!! au mama, au tata!
maine va pun si poze, desi sunt urati ca focu' cand sunt mici de tot.
si pune si tu acolo la semnatura link la blog pls

pentru Emma

Mergi la inceput