Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 19
bamboletta spune:

Le-am cunoscut pe Kokorina si Alexandra
de sandokani ce sa zic superbi,Mark un smecher care dadea pupici la fete
au alergat toti unul dupa altul
a fost frumos 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
bate vantul frunzele...nu e nimeni pe forum
.....la noi ploua incontinuu 
Bamboletta
aka spune:
zic si eu Adevarat a inviat! cam tarziu, dar acum am ajuns la calculator.
am fost la socrii, am plecat sambata dimineata si azi ne-am intors. aproape ca nu a dormit deloc noaptea, doar s-a foit si a supt, nu aveam loc in pat, ea vroia sa se intoarca de-a curmezisul cum ii era obiceiul si nu putea, locul schimbat, lume multa care mai de care veneau sa o pupe, maraieli de oboseala, si altele la fel. in ziua de paste a fost vant afara si frig si a stat aproape numai in brate de m-a rupt de spate. s-a jucat cu verisoara ei, Cris se tinea dupa ea si o lua in brate, ii lua jucariile, cealalta se necajea, diferenta dintre ele e de 1.4 ani. mai dureaza pana o sa se inteleaga si sa se joace impreuna. si inca o chestie buna, mancau bine amanadoua. verisoara ei nu prea mananca de fel, dar cand venim in vizita, surprinzator mananca. le dau eu la amandoua acelasi fel de mancare si mananca bine. acum face nani, recupereaza.
ma duc sa mai citesc din urma. va pup pe toate.
multa sanatate celor bolnaviori.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
lizzy spune:
dbunny, nu stiu ce sa zic de agitatie, marc doarme f.ok, avem deja 5 zile de singulair luate. si inainte dormea la fel. doar in primele 2-3 zile de boala a fost mai agitat, dar in general nu ma plang de somnul lui. atata timp cat intinde mana prin pat si ma simte acolo e ok si doarme bine.
bambo, ma bucur pt tine ca le-ai intalnit pe koko si alex :) pupici de la mures pt ele!!!
despre noi...
preferintele culinare s-au restrans la iaurt simplu, cereale de bebe si piure de fructe tot de bebe. zilnic, 2 mese sunt din categoria asta. supa sau ciorba doar uneori, felul doi nu prea... sa zicem ca o fi de la boala sau de la gingii. pe care, oricum, nu mi le arata... aaa, a mancat ciorba de miel, i-a placut probabil aroma de tarhon si gramada de morcov ras...
a trecut asa rapid si pastele asta... tot cu tuse si sirop, tot cu aspirat si inhalat si 'aerosolat' dar e ok, suntem obisnuiti. si apropos de traditii, ieri am luat masa cu parintii mei, la noi acasa, azi am luat pranzul in deplasare, la socrii... si cam atat. si a venit tata la noi asta seara la 'stropit' si mi-a zis poezia cu 'floare frumoasa' (asta-s io) si s-a jucat un pic cu baietii.
astept cu nerabdare luna mai. simt eu ca se vor schimba multe luna asta si se vor lua decizii...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
mayaione spune:
Hristos a Inviat! Ne-am intors si noi de la bunici, mai am inca de desfacut bagaje, acum m-am apucat sa fac supita Anei ca a papat numai gratar de Paste. A fost f relaxant ca s-au ocupat bunicii de Ana, am dormit si eu pe saturate. O sa pun si poze mai tarziu. Deocamdata pupici muulti!
Dbunny spune:
Salutare mamicutelor!
Haideti acasa cu copciii..au trecut deja sarbatorile![]()
Dastefa si Dani tot 8 dinti si 4 masele are...si-acu se vad colturi mici la canini
Azi noapte a dormit mai bine(Nu i-am dat singulair-ul, sa fie de asta?
)dar ieri noapte si ieri dupamasa a bagat niste urlete saracul ca nici cum nu l-am putut linisti...nici macar afara-n curte...)Azi noapte imi tot cerea Agua(apa) dar nu vroia bibe cu apa, si tot zbera agua, agua si-mi arata usa de la bucatarie...asa ca dupa ce ca la 1 i-a dat tac'su un bibe de 200 ml de lapte cu cereale la 4.30 i-am mai facut si eu unul tot de 200ml...macar a adormit imediat
sanatosi sa fim ca lapte mai avem in frigider...
Mayaioane cum ii dai Anei gratar? cat de mic in tai carnita? sau ii dai bucata mare in mana sam uste ea? eu tot am pitic pe creier ca inca nu mesteca bine, si carnea e mai greu digerabila...scoate-ma din intuneric![]()
aka si Dani are verisori de diverse varste...si nu se joaca cu ei...prefera o masinuta decat un verisor care-i fura jucariile
bambo ....vai ce invidie...v-ati intalnit cu fetele si sandokanii, abia asteptam sa vedem pozici...cand se intoarce
koko?
dianarus sa ne tzii la curent cu deciziile ce se vor lua...minipetrecerea organizata s-a efectuat cu bine? poarta-i gata?
dayanara...de Gant nici macar n-am auzit...la noi la sat inca n-au ajuns:))))) si si daca ajung...or sa treaca pe langa mine...![]()
Astazi fac spanac...da'l fac ca pt noi, cu sos de faina, lapte, usturoi... si-i amestec vreo 2 linguri cu orez pt Dani...cam de post mancarea lui...
haideti mai fetelor acas' cu poze...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
dianarus - ivan mananca ce.ai enumerat tu mereu, mereu acelasi lucru, piure de legume cu carne de vita doar, piure la borcan cu pui doar, iaurt, lapte, lapte cu cereale si fructe doar la borcan
si eu sunt curioasa cum dat bucatele de carne, impart piticul cu dbunny cu mstecatul dar piticul meu e mai mare :))
dbunny gasesti aici ceva din Gant http://www.ogoza.com/index.php?page=gant au standuri in corte ingles
oricum i.am luat si niste tricouri din primark de care se arata incantat, a tinut putin, acum doarme in ele :))
eu nu prea ma minunam de cum isi imbraca fiecare copilul ma refer la gros sau subtire, dar pe bune ca zilele astea au fos peste 25 de grade, m.am si bronzat destul si am vazut copii cu fular si in sacul de carut...
ivan si dayanara
mayaione spune:
Dbunny, Dayanara, scoteti-va piticii din cap ca-s copilasi mari
. Anei nu-i mai maruntesc de la 1 an carnita, ii dau in manuta si se serveste, numai daca e prea atoasa carnea, ii tai fasii dar tot maricele. De la 8 luni i-am dat painica, biscuitei in manuta sa invete sa mestece si nu mi s-a inecat niciodata. Ce nu poate sa mestece, da ea afara singurica.
Dianarus a fost prima oara cand i-ai dat ciorbita de miel? Mie mi-a fost frica sa-i dau Anei ca mama mi-a zis ca e mai grea carnea de miel, acum nu stiu sigur daca e asa.
Angi cum e in concediu? Iulia cum s-a distrat de Paste?
bamboletta spune:
Aveti ceva pe mailul comun 

Bamboletta
bamboletta spune:
Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa-i cunosc pe sandokani
si nici pe Mark
sunt f fericita ca i-am cunoscut
Korina si Alexandra niste mamici super 
sandokanii au cam dormit cat am stat noi la o cafea,erau obositi saracutii dupa atata drum,Mark si Antonia parca erau doua caprite turbo
fugeau in toate partile,Rianna a fost o printesa cuminte ieri
restul de poze cand ajung fetele acasa ![]()
Bamboletta