Regasiri (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele regasite.....doamne ce dor imi e de voi...eu sunt in treacat in vizita la un verisor de-al sotului si are internet si nu am putu sa nu intru sa va salut!
Vad ca Bambo v-a spus ca ne-am intalnit...a fost pentru mine o zi extraordinara....emotionanta....sa ma intalnesc cu fetele...pe care le stiam virtual de cand erau bebeii in burtica!
Niste mamici dragi mie tare(nu ca voi nu ati fi..) dar cand le cunosti live e altceva!Ma bucur mult ca am avut aceasta ocazie!
Mark a fost super incantat de toti fulguletii!
Hai ca va pup pe toate si abia astept sa va povestesc mai multe!
Pupici dulci la toata gasca!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

poate va era dor de noi

Alexandra-

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna deamiaza

ce a adus la ai vostri?
daria a primit o carticica "Primele cuvinte"-ed TEORA care dupa ce ca are niste desene nu prea sugestive ne propune drept prime cuvinte:canoe turban,insula?????
noi i-am luat un balansoar (din plastic )cu trei locuri ca de ,ne gandeam sa se joace cand mai vin la noi prieteni cu si ce credeti?- nu i-a starnit nici un interes .....poate mai tarziu(si noi care am fost asa incantati de el!

dastefa mami de DARIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bamboleta - pe linkul din emailul comun eu nu pot vedea decat poza cu antonia si marc atat, tre sa mai fac ceva? abia astept sa.i vad pe sandokani
in schimb va admir acum in albumul de 18 luni, frumoaselor!

dastefa - eu imi cumpar in prostie de toate de ceva timp ...asa ca iepurasul n.are loc de mine, in schimb sa zicem ca m.am decis la ce tricicleta sa.i iau , e asa
http://www.toysrus.es/SiteFrontend/catalogue/ProductPage.aspx?section=aire&cntr=1&skn=714895

eu o vroiam pe cea din imaginarium dar aia e exact ca cea din link doar ca.i lipseste bascula aia din spate...si poate o fi buna si aia la ceva

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Dayanara-normal ar trebui sa se vada toate pozele il mai pun o data sa vedem daca merge

Dastefa-bine ai venit si in regasitelor,Antonia a primit de la iepuras pantofiori noi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Bambo ni se cere parola si la al doilea...
Am vazut micul tau fluturas superb

dayanara ce bine arata gantu cela...asa or fi si preturiliiii

dastefa nu ma imaginez invatandu-l pe Dani cuvinte de tipul canoe
Dani n-a primit nika de epurash ca n-am sarbatorit Pastele ortodoxe...cat mai tine figura si-i mic... ocolesc tema cumparatului jucariilor ca s-asa-i plina casa...Cand o fii mai mare poate-i inculc traditia familiei de cand eram noi mici: de Paste haine noi+ pantofi noi!
Alexandra
Mayaioane mie nu de inecat mi-e frica ci de faptul ca o sa-l doara burtica daca nu digera bine bucatelele de carne...sa nu mentionez faptul ca aici carnea e mai moale din cauza concentratelor

In alta ordine de idei spanacul gatit azi cu faina, usturoi, smanatana a avut un succes enorm...de ce oare copiii mananca mai bine mancarica gatita cu porcarii de tip faina jumate fripta, ceapa fripta, crenvusti de pui? de ce le plac porcariile? n-ar putea sa fie vesnic atras de pireu de verdeturi, ficatei, cartof natur, ou moale? si daca-i posibil fara sare

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

am trimis si parola am crezut ca merge daca pun linkul logat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

prezent

HRISTOS A INVIAT!!!

am ramas la mama pana la sfarsitul saptamanii asa ca o sa pot intra

pastele a fost ok dar cam scurt

nu am reusit inca sa ma vad cu koko, pascal e bolnavior, are febra, nu l-a putut scoate din casa, de fapt si ea si sophia sunt raciti, dar pascal un pic mai rau!!!sper sa o pot vedea saptamana asta, caci ne despart doar 50 km, in functie de evolutia sandokanilor....tocmai ce am vorbit cu ea si mi-a spus sa va pup pe toate!

intru scurt acum, sper diseara sa vin sa va pove mai multe

pup regasitele si mi-e dor de voi

dastefa, bine ai venit, ma bucur ca ai scris!suntem niste fete de cinci stele, cum bine zicea una din amicele mele, ore cine, ca nu imi amintesc?

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

CAPITOL NOU AICI

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput