Regasiri (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Adevarat a-nviat!
am vazut ca si aici scriu mamici de bb nascuti in nov-dec 2006
daca nu o sa scriu chiar f des sa stiti ca totusi va urmaresc si in masura in care o sa am ceva de spus o sa intervin

sarbatori fericite cu liniste si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Hristos a inviat!

am facut si noi oua in 3 culori :)au iesit dragute avand in vedere ca e prima oara cand le fac eu

acum imi beau cafeaua si plec la cumparaturi

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna seara,
Dastefa, bine ai venit printre noi. Este drept ca majoritatea suntem mamici cu copii nascuti in noiembrie-decembrie 2006, insa sunt si mamici care nu intra in aceasta categorie. Important este ca ne simtim bine impreuna. Spune-ne si noua mai multe despre voi. Ceva poze sa ne arati si noua aveti?
In perioada asta multe dintre noi sunt plecate si nu se afla aproape de un PC, asa ca o sa cam bata vantul pana se reintorc toate regasitele acasa.
Sarbatori fericite si voua
Dayanara, felicitari pentru primele oua vopsite. Eu nu m-am incumetat inca. De fapt, atata timp cat o sa mi le vopseasca mama, nici ca o sa incerc . Ia spune, acolo la cumparaturi nu gasisi nici o pereche de blugi care sa ti se potriveasca?

Noi am petrecut astazi o zi foarte frumoasa, avand in vedere ca este una din putinele zile in care am petrecut toti trei, fara ca eu sa am ceva treaba de facut prin casa. Iulia a spart toate oualele de le-a prins (asta pentru ca am dotat-o cu ou de lemn ) Am recuperat ceva si din somnul pierdut saptamanile astea. Adica azi-noapte m-am culcat la ora 2 si Iulia ne dadu desteptarea inainte de 7 dimineata . La pranz insa am dormit dupa pofta inimii mele, s-a ocupat Mircea de Iulia.
Maine avem o zi plina de iesiri, vizite.
Ce frumoase sunt sarbatorile astea. Daca n-ar trebui sa mancam atat de mult...
Apropos, de mancare, acum seara am simtit nevoia sa mananc altceva decat miel, salata beuf sau prajituri. Si imi facui o salata de rosii cu ceapa si cascaval... mmmm... ma unse la stomac... medicament, ce sa mai...

V-am pupat. O noapte usoara si o zi superba maine

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dastefa..bine ai venit aici printre noi si simte-te ca acasa.

sunt efectiv franta..azi am fost in 3 locuri, la socrela, la cleomoni (cuscra) si la mama. david a fost super agitat,de nerecunoscut, i-am dat tot programul peste cap cum am fost plecati toata ziua

va pup

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

Mergi la inceput

angi m - ba da , sa stii ca am gasit unii misto de tot la salsajean
vad ca au deschis si in romania recent, sa te duci sa vezi ce ca lumea sunt
salsajeans.com si acolo vezi unde au in romania magazinele

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

marani, imi pare tare tare rau pt problemele voastre. sper ca acum esti mai bine!

si noi tot acasa... dar in timpul zilei nu pot intra deloc, sunt asa maraiti si iritati, chiar nu mai pot uneori. dupa atatea zile de boala deja sunt si ei si eu la capatul rabdarii...

dar am petrecut in familie, am mancat ca porcii dar macar am fost impreuna. si asta conteaza de fapt, restul trec toate...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by dayanara

angi m - ba da , sa stii ca am gasit unii misto de tot la salsajean
vad ca au deschis si in romania recent, sa te duci sa vezi ce ca lumea sunt
salsajeans.com si acolo vezi unde au in romania magazinele

Sa-i porti sanatoasa.
Ma uitai si au magazine doar in Bucuresti si Cluj. Craiova... PAS

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Cine-a vrut sa-si dea afara matzele azinoapte? yooo! asa-mi trebe...ca-n ultimele 2 zile am mancat cat in 2 saptamani...atata chef nu-i de bine...

Dayanara...nu aduce barbatu in casa cat dai tu pe blugi maica...auzi la ea, numa' de marca ii trebe... da' d'aia de la marocani din piata la 10€ nu-s buni? Eu ultimii blugi mi i-am luat din Tintoretto(inainte de a ramane gravida:)))))ah mint, am o pereche din piata, d'aia supermulati de sus pana jos...si nu-i port ca n-am slabit

Dianarus... eu iar am un pitic pe creier...dar de cand ii dau Singulair pruncului avem niste nopti teribile... de pe la 3.30 pana la 7 din juma in juma de ora ne trezeste...sa fie caninii? sa fie altceva? de tusit nu tuseste decat dupa ce plange cateva minute...si azinoapte a urlat saracul de nicicum nu l-am linistit nici eu nici tac'su...nici in patut, nici in carut, nici in brate, nici la Vaca lola...sa fie coincidenta? pediatrul zice ca el de fecte secundare de tip nopti teribile n-a auzit, doar de agitatie si nerviosism...pai tot aia-i...

Dastefa... fii binevenita

Pup tot grupul...la noi e zi de munca!

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

bun venit Dastefa!

n.am apa si sunt plina de draci, e o averie pe aci, e chiuveta plina de vase imi vine sa le arunc pe geam...

dbunny - eu sunt nimic pe langa sotul care serveste de la Gant in sus
mai nou nici tommy nu.i ajunge
oferte ieri la curele calvin klein 40 euro, blugi hugo boss 60 etc preturi mici, asa ca ne ducem si saptamana asta dar de dimineata ca seara e jale

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

va multumesc de modul in care ne-ati primit,pareti unfrumos

am nimerit si eu la cap 13 dar sper sa nu-mi poarte ghinion
prezentarea Dariei am mai incercat odata sa o fac dar e greu asa ca sper sa fie multe si variate situatii in care sa va vorbesc despre ea
mai citesc pe aici de noptile albe pe care le faceti si sincer imi pare rau.Eu am vreo doua sapt in care chiar dorm noptile si mi se pare ca un vis frumos care din pacate se va termina la urmatoarele eruptii.....daria are abia 8dinti si 4 maselute
pupici si pofta mare in continuare(!?)

Mergi la inceput