Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 17
daniela_b spune:
Bine v-am regasit
, dragele mele!
Kokorina va transmite toate gindurile ei bune, va ureaza Sarbatori Pascale fericite, luminoase, linga cei dragi si se gindeste la voi!
Au ajuns bine ( o sa-i las ei placerea sa va povesteasca peripetiile de pe drum) si ne-am bucurat nespus sa ne pupam ( in sfirsit, nasucurile si obrajorii) si sa ne imbratisam ...Tare le-am mai dus dorul!
Nimic nu se compara cu bucuria revederii celor pe care ii iubesti!
Paste Fericit, fetelor!!!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
bamboletta spune:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii,
iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
Paste fericit !!!
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
aka spune:
Paste Fericit
iespurasul sa va aduca tot ce ati cerut
va scriem din deplasare
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
angi_m spune:
Christos a inviat!
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
bamboletta spune:
Hristos a inviat !!!
Am fost si am luat lumina cu Antonia
era plin de copii 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dolores spune:
Adevarat a Inviat!!!!
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca
angi_m spune:
Bamboletta, adevarat a-nviat! 
Dolores, 
Heeeei, care mi-ai spart oul? ![]()
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Dbunny spune:
Adevarat a inviat fetelor!
N-am rosit oua...ieri am fost la un botez de un nepotel de-a lui Paco toata ziua! Adica la 1 la biserica, apoi la masa pana la 5...dupa care cockteluri pana la 9 seara s-apoi au adus mancare taraneasca spaniola pt cine ii era foame..asa ca am ajuns acasa dupa 10
Azi se anunta alt chef...e ziua altei nepotele(verisoara directa de-a lui Dani)...de fapt sunt 2 verisoare, si parintii le tzin ziua impreuna...asta-i avantajul de-a avea multi verisori..o tinem intr-un chef continuu...aci se sarbatoreste si ziua de nastere si ziua de nume cu tort si tam-tam...asa ca lunar avem cate 2...
Daniela mutumim de vesti... abia astept sa ne recitim cu Koko...
dodo nu ne mai da cafa?
Dayanara voi ati rosit oo?
feteleor sa faceti poze cu ouale rosii si copiii, cuibu epurului, etc
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
lizzy spune:
Hristos a inviat !!!
Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum oamenii au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa readuca aurul in inimile tuturor! 
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Mirona spune:
Adevarat a inviat!
va pup pe toate de la Otelu Rosu, unde ne simtim bine, (putin cu inima starnsa datorita locului gol, pe care-l ocupa candva Lea), iepurasul a venit din nou, la fel de "dulce" si de bogat ca cel catolic. 
poze si filmuletze punem la intoarcere.
va pup cu drag 
ma gandesc la voi, la toate pe fiecare in parte, va iubesc si mi-e deja dor de voi.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006