Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Super tare! Adica, in zilele de sarbatoare nu se fac rezervari??? Care-i logica???

Androixo, freac-o pe gresie, nu pe net. Sper sa ajungi si tu maine.

Vale, flori si cadouri pentru cine???

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Pai pentru g-ul din coada.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by RalucaN

Pai pentru g-ul din coada.

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aaaa...parca te cheama si Georgeta. Acu' mi-a picat fisa.

Inseamna ca ne faci cinste.

Iti aduc flori, daca le iei acasa pentru ca am indoieli cu privire la una din datile cand am oferit flori si cred ca au ajuns la tomberon. Ce rea sunt si e saptamana Mare.

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Vale daca faci cinste sa sti ca vin si eu
Ancut iubit, bafta cu actele,sper ca atunci cand am sa vin in tara sa iti fac o vizita pt a-tu vedea comoara.Apropo de flori sa sti ca eu mi l-am luat frumusel acasa si le-am pus in vaza,cred ca au ajuns la tomberon abia dupa ce am plecat eu si probabil se ofilisera
Ralu,am citit de dilema cu trompele legate, prea putin probabil,mai ales ca dr te cunoaste.Cat despre rana,trece, nu stiu daca vei ajunge neaparat la cuterizare,probabil ca intai vor trata mai ales daca nu este mare.Eu acum 11 ani cand m-am cauterizat nu am avut alta solutie, mai ales ca era intinsa pe mare parte din col, dr chiar s-a mirat cum poate avea cineva o astfel de rana mai ales ca nu avusesem nici o nastere.Pup Catalina frumusica, i-am vazut poza.
Mady,ce mai face printisorul?
Pup toate fetele.Am intrat scurt ca de mult zic ca trec sa va salut,dar nu mai apuc, efectiv am ramas in urma cu timpul, as cumpara cateva kilograme ca sa pot sa fac ce-mi propun.
Distractie placuta maine.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

nu imi vine sa cred cat de active ati fost.
Frumos de voi ca va intalniti, mai ca imi vine sa vin si eu.

Multumesc si eu celor care ati semnat petitia .

Anca felicitari pentru finalizarea actelor.Doamne ajuta in continuare.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Tumpi merci de intrebare, puiul creste si se face pe zi ce trece mai dulce . Cred c-am sa-l maninc .

Asi, Anca nu voi trebuie sa ne multumiti ca semnam petitia, ci noi trebuie sa va multumim voua si altor mamici sau viitoare mamici ca si voi, ca faceti ceva bun pt. copilasi din tara asta si ca deschideti okii si altora .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Mama buna? Cu ce sa maninca asta? In primul rind vei fi mama iar pt. puiul tau nu va conta decit asta, el te va vedea cea mai frumoasa, buna, calda etc fiinta de pe pamint. Si de facut fata ai sa faci, el, prin cadoarea si dependenta lui de tine iti va arata drumul cel drept, pt. ca de fapt ei ne invata pe noi sa fim parinti .

foarte frumos spus,Madyn!

Raluca,Andreea multumesc din suflet pt urari

Fetelor,distractie placuta maine la intalnire si sa nu uitati sa faceti poze muuulte,pentru ca,chiar mi-e dor sa va vad.

Anca:bafta pe mai departe

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

In functie de cadouri ma gandesc daca fac cinste sau nu!
Am semnat si eu petitia,ma gandesc ca poate intr-o zi o sa fiu si eu ca voi,cele care ati initiat-o!Da nu mi-a venit confirmarea pe mail inca!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup pe toate..
am lipsit ceva dar am scutire
ieri am avut punctia..doar 2 oute dintre care doar unul s'a iubitio zic ca'i bine si asa.."unu si bun"asa ca tot inaintee..
"La multi ani Flori si shehe!!"scuze de intarziereva pupp
valeeeeeeeeee "La multi ani !!"[size=1]pt maine ..ca nu stiu daca mai intru[/size=1]
distractie mareee la intalneala!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput