Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Cred ca toate ne-am pus astfel de intrebari (si io inca mi le mai pun ). Mama buna? Cu ce sa maninca asta? In primul rind vei fi mama iar pt. puiul tau nu va conta decit asta, el te va vedea cea mai frumoasa, buna, calda etc fiinta de pe pamint. Si de facut fata ai sa faci, el, prin cadoarea si dependenta lui de tine iti va arata drumul cel drept, pt. ca de fapt ei ne invata pe noi sa fim parinti .

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ma primiti si pe mine?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Bine spus. Asa e , ei ne invata sa fim parinti, sa fim parintii LOR. Totul vine de la sine si pe parcurs, nu esti niciodata indeajuns de pregatit pentru a fi parinte, poate crezi ca esti, dar nu esti. Insa vei vedea ca instinctul iti va spune ce e cel mai bine pentru copilul tau. Eu cred foarte mult in instinct si m-am bazat intotdeauna pe el. Pana acuma n-am dat gres. Parerea mea.
Eu votez pt. fumatori, cu toate ca nu fumez, dar poate asa o convingem si pe vicioasa sa ne onoreze cu prezenta.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Cum sa nu Mirela, auzi la ea? Abia astept sa te cunosc si eu.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Offf, fetelor, ce norocoasa sunt ca va am.

Mirelutza, sigur fetita. Te asteptam cu mare drag.

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Mirela d-abia te asteptam

Cine se mai inscrie??? Haideti fetelor, se striga catalogul!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anca,hai..treaca de la mine,rezerv la fumatori!sa nu zici ca sunt nasparlie
Deci 6???

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

tzeapaaaa,maine nu se fac rezervari,ca-i sarbatoare!Deci ne ducem ashea pur si simplu!De fapt ma duc io,ca o sa fiu in apropiere si stau pana se elibereaza o masa pentru 6!
Anca,daca n-o fi la fumatori bafta ta!
PS;sa veniti cu flori si cadouri maine

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La care dintre vicioase te referi Raluca? Daca la mine, cu asa invitatie nici nu mai pot sa zic ca doar s-ar putea sa ajung. Numai dati-mi dreq un sut in fund sa ma apuc de smotru ca o frec de azi dimineata, maine merg sa-mi iau copiii si nu am mutat un pai
Deci plec sa:

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Pai la tine fata, ca Ancutz stiam ca vine orisicum. Hai, da-i drumu la smotru, ce tot o freci pe net?
Da mah, maine e sarbatoare.... uitai. Vale, se facu. Ce flori iti plac?

Mergi la inceput