Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12
Raspunsuri - Pagina 3
Anca Wish spune:
Eu ziceam la Pizza Hut. E aproape si de metrou.
Ralu, ajuta-ne cu un vot, te rog!
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
RalucaN spune:
Semnat! Sunt perfect de acord!
E ok la pizza hut. Dar eu nu pot mai devreme de 6-6 fara un sfert.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
valentinag spune:
Daniela,multumim
Ralu,cum ma sa-ti lege trompele,ce aia sunt nebuni???Asta ar fi culmea!
Flori,am vazut dupa aia,ca intre timp inchisesem mes-ul!
de Relya nu stie nimeni nimic???
E foarte bine la hut,maine deci?Abia asteeeept!Pe modesta mea am mai vaz't-o da pe Ralu,hahaaaa de un milion de ani nu!
PS:sa nu va oripilati de catamai animala sunt
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Androix spune:
Salutare
Flori, cu mii de scuze pentru intarziere, LA MULTI ANI! Sa traiesti cu numele si sa ai parte numai de fericire si sanatate! 
Raluca, nu te mai gandi la prostii! Cat e de mare leziunea aia pe col? A mea era mare cat o placinta, adik cat 80% din suprafata colului. Si din cauza asta nu ramaneam eu gravi. Dupa ce am cauterizat-o, la urmatoarea ovulatie am ramas gravida cu Filip.
Puneti de intalnire, hai?
Daca intru in priza si fac luna casa poate trec si eu la intalneala in drum spre cules kinderii.
Anca, bafta multa! Am semnat si eu petitia. Desi nu prea am eu incredere in petitiile astea on line, sper sa reusiti sa impiedicati modificarea legii. Contati pe semnatura mea si in viata reala nu numai in virtual, daca s-o organiza vreo campanie de strangere.
Andreea mama de Filip si Georgia
MADYN spune:
Salutari la fete!
Daca ramine pe miercuri m-as baga si eu ... desi asa ma asteapta o curatenie ...
Deci Pizza Hut??? Io ajung dupa 6
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
RalucaN spune:
Ha, deci ne vedem.... Ura!!!! Andreea, Madynutza haideti si voi , pliiiz.....
Andreea, din cate am inteles nu e prea mare leziunea. Deci poate fi o cauza?
Vale, si eu abia astept sa te vaz, chiar ca de mult nu ne-am vazut. Cred ca tot la Pizza Hut a fost ultima data. Sau la Ioana acasa? Nu mai stiu.
Trebuie sa facem rezervare?
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Anca Wish spune:
Eu ies la 16:30 de la serviciu si pe la 17 voi fi acolo.
Fetelor, va impartasesc si mie bucuria mea. Am rezolvat astazi si cu certificatele medicale pentru dosar. Deci, sunt aproape gata. Yes!!!
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
MADYN spune:
Anca felicitari! Miine 'te' bem
! Si zici ca esti aproape gata? Urmeaza emotiile cele mari???
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
valentinag spune:
Super tare!Nu-mi vine sa cred cate veniti!Fac rezervare,la 17 la fumatori sau ne?
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Anca Wish spune:
Am uitat sa-ti multumesc Andreea pentru sustinere
Madyn, deja simt ceva in stomacel. Emotii, bucurie, teama, un pic de neincredere in mine ca o sa fac fata, sute de intrebari daca voi fi o mama buna si lista poate continua.
Vale, cum te lasa inima, maica. 
SOS - salvati-ne copiii!