Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Floricica noastra, la multi ani si sa ai o zi minunata!

As avea inca o urare de facut, dar deja suna a stereotip. Imi doresc ca Doamne-Doamne sa-si aminteasca de tine si de sufletelul tau bun si sa-ti indeplineasca toate dorintele.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Shehe
Floricica LMA!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Floricica noastra, la multi ani si sa ai o zi minunata!

As avea inca o urare de facut, dar deja suna a stereotip. Imi doresc ca Doamne-Doamne sa-si aminteasca de tine si de sufletelul tau bun si sa-ti indeplineasca toate dorintele.

Numai bine!

Merci din toata inima pt urari,Ancuta!Iti doresc si eu din toata inima ca DDsa-ti implineasca toate visele.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Shehe
Floricica LMA!

fata,Vale!Am raspuns si pe mess,scuze ca n-am fost pe faza,vorbeam la telefon.

Si ca tot ai pupat-o pe Shehe,o pup si eu dulce-dulce si-i doresc tot binele si toata fericirea din lume...Cred ca nu gresesc,dar azi e si ziua ei,parca e tot Florentina,ca si mine.La multi ani,Shehe!Sa fii iubita!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Am votat subiectul cu cinci stelute dar, de fapt, pe voi vreau sa va votez cu cinci sute ( sau cu cinci mii de...) de stelute. Mi se pare atit de frumoasa atmosfera de aici incit ati merita un milion de stelute, pacat ca DC nu are aceasta optiune.
Va pup!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

urez tuturor fetelor cu nume de floare la multi ani si binenteles si famililor voastre si distractie placuta

Mergi la inceput

Multumim pentru aprecieri Daniela si ma bucur din suflet ca te "vad".

Shehe, la multi ani si din partea mea.

Vale, ne vedem saptamana asta cand doreste inimioara ta. Si astazi, daca vrei.

Ralu, da-ne de stire cand ai putea si tu. Cum a fost la dr.?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dragele!
La multi ani Floricica noastra! scuze de intarziere Sa fii sanatoasa, sa fii iubita si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume
Ancutz, as putea maine sau miercuri. Ce ziceti?
La doctor a fost... nu stiu, naspa, ca la doctor....Am o leziune pe col, sa vedem cum iese papanicolau, am o cistita (de fapt asta m-a grabit sa merg) pt care am inceput tratament si cam atat deocamdata. Mai merg vineri sa-mi iau analizele si mai vad atunci. Acum am fost la un alt medic, nu la cea pe care o stiu de ani de zile si cu care am si nascut. Iar asta noua ma intreaba cica: " nu cumva v-au legat trompele la a doua cezariana?" Deci m-a bagat un cui. Eu la vremea respectiva am fost intrebata si am spus clar ca nu vreau. Mai departe nu mai stiu ca dormeam. Oare se poate vedea la ecografie daca sunt trompele legate? Nu mi-a dat prin cap sa o intreb.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Ralu, trompele nu se vad la eco, dar mi se pare o aberatie sa ti le fi legat fara acordul tau. Dar, traim in Romania si se poate orice. Fa un HSG si te dumiresti. Abia astept sa te vad.

Eu am fost azi sa-mi fac cazierul si nu aveau program de dupa-amiaza. A ramas pentru maine. Deci, maine nu pot. Dar, ramane pt miercuri, daca si voi vreti.

Am aranjat si cu analizele. Deci, la inceputul lunii depun dosarul. Doamne, ce emotii am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Deci nu se vad....Da si mie mi se pare o aberatie si nu cred sa se fi intamplat asa ceva, mai ales ca am o istorie cu dr. mea, ma stia, stia prin ce am trecut si cat am suferit dupa prima operatie.... Stia ca imi mai doresc unul. Cu cat ma gandesc mai mult cu atat imi dau seama ca e imposibil. Dar cand m-a intrebat asta, am avut asa.... o strangere de inima..... Ma rog, aberez, nu se poate asa ceva.
Pai atunci ramane pe miercuri? Unde? Eu una as prefera undeva very aproape de un metrou, caci ma termina nervos traficul de deasupra.
Voi ce ziceti? Vale?

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput