Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ma duc sa beau o apa rece

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

offfffff, am scris un ditamai mesajul si s-a duc-ma enerveaza reclama asta ca din cauza ei am pierdut mesajul.
nu mai sunt in stare sa o iau de la cap, sunt super obosuta.Vreau doar sa o felicit pe Ledi ca nu am apucat(cred) sa o fac.
Anca, ai ramas aceeasi
Vale, las ca vine si vremea ta.Niciodata nu e prea tarziu.Eu ma uit la sora mea,dupa 13 ani va fi din nou mamica,asa ca nu trebuie pierduta speranta.
Asa ca pt a 5-a oara voi fi matusica.
Pup toate fetele.Sper sa reusesc maine sa scriu mai mult,asta daca ma lasa enervata asta de reclama sa scriu mesaje.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hai sa va zic cum e la mine , ca si io-s tare patimasa.Alexa stie.Sper sa nu ma certati ca n-am spus nimanui pana acum asta.
Ca si voi toate , am asteptat copilul asta ....de nici nu pot descrie in cuvinte.Voi stiti cum e.Cand a venit lumea mea a devenit jumatate rai jumatate iad.Rai pentru ca eram MAMA , era fericita, pluteam si Iad pentru ca nu stiam ce sa fac, m-am adaptat foarte greu, am facut de emotie o colica biliara si plangaem din orice(iclusiv cand adia vantul), sotul era speriat, eram socati ca nu eram in stare sa fim parintii minunii si o alta gramada de ganduri negre.
Din nebunia aia nu am lasat pe nimeni sa se apropie de Razvan, doar eu si sotul.Dupa 1 an de zille aram in transa nu ma mai pieptaman, ma spalam de 10 ori pe zi, nu mai stiam sa vorbesc ca oamnenii, de imbracat ....no coment.Incet incet sotul mi-a aratat(desi la inceput am facut un scandal monstru ca-mi face observatie)ca devenisem o alta persoana ,ciudat si posesiva si ca incepeam sa-i fac rau copilului din iubire.Mi-a fost foarte rau atunci,toate miscarile erau un chin,totul era o rutina, ma plangeam mereu, aratam rau ,eram deprimata, nervoasa.Aveam impresia ca mi-am ratat viata cand am avut copilul desi nu concepeam viata fara el.Deci eram ceva si da si nu.
A fost cumplit dar incet a trecut.Incet am acceptat ajutor, l-am mai lasat 2-3 zile la ai mei(prima data am crezut ca mor si ca se termina lumea)si usor mi-am revenit.
Asa sunt eu patimasa si asa am reactionat eu la cea mai mare bucurie care mi s-a intamplat.
E normal sa te plangi mai ales cand esti surmenat iar dupa ce ai copilul (foarte sincer va spun) uiti toate diminetile cu termometru, monitorizarile si sexul la comanda.
Poate nu e diplomatic sa vorbesti de cosciug in casa mortului dar suntem prietene si ne stim de atata vreme incat cred ca asa la o vreme suportam sa se plaga cate una dintre noi.

In alta ordine de idei, asistenta noastra a vrut sa ne prezinte un copil insa maternala (femeie cu copii mari si la 50 de ani) s-a gandit asa adopte copilul.Legea spune ca are prioritate dar fetele incearca sa o convinga sa nu.Imi vine sa mor

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asi.io nu pot sa cred ca aratai tu naspa!Oricat de nemachiata erai,tot misto aratai,sunt sigura
CAt despre asistenta aia,are voie sa adopte copii care ii are in ingriijire?Nu stiam!Io crdeam ca nu se poate!Poate n-a fost sa fie al vostru!~
Anca,cum fuse la eco?
Tumpilica,e super tare sor'ta!Stii cand te-am intrebat,cum ma a nascut iar,il face pe al 3-lea si tu ai zis nuuuu,cealalata ma l-a facut pe al 2-lea si iote acu ce vesti imi dai!deci nr 3!Super tare!Felicitari!
Io vreau la mare,sa lenevesc la plaja,sa fac aerobic in apa,sa se uite lumea,iote ce face si balena aiada slabe sanse in viitorul apropiat
Cat despre plans de una alta,noi care n-avem,mai greu intelegem,poate cand o sa fim ca voi,o sa zicem si noi,aoleu ce greu e,dar pana atunci,tot sterpe am ramas si ne roade ceva acolo in suflet!
pup iu!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anca,asteptsm vesti de la eco.Sper ca esti in dimensiuni normale,iar la a doua eco sa ne spui ca i"i-ai auzit" inimioara.Tinem pumnii in continuare.
Asi,
Nu Vale,e al doilea de la sora cea mare, cea mijlocie are deja 3,fetita cea mica are deja 2 anisoriEu ma bucur enorm pt sora mea ca dupa atatia ani a reusit sa ii ofere nepotelei mele un fratior sau o surioara(sper sa fie totul ok pana la cap,fiinca a avut iminenta de avort si acum sta cumintica acasa).O admir ca dupa atatia ani a avut curajul sa o ia de la cap, mai ales ca deja are 36 de ani.
Pup toate fetele mele dragi,eu ma pregatesc sa plec la munca,incerc sa mai intru diseara sau maine sa vad vestile de la Anca

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Da, m-a cam luat valul ieri. Trebuia sa-mi vad de treaba mea.

A fost bine azi. Mai urmeaza o intalnire poimaine sau sambata.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Anca scumpa mea pai ti-ai vazut de treaba ta.Ce vrei sa spui ca noi nu suntem treaba ta?Bine ca totul a decurs bine.

Vale iti multumesc din suflet de compliment.Sa stii ca demult n-am mai primit asa un compliment frumos care mi-a mers direct la suflet.Din pacate au voie si chiar au prioritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele,

nu m-am suparat dar ma retrag. si asa nu intereseaza pe nimeni ce fac eu si ce probleme am, aveam impresia chiar ca nu citeste nimeni ce scriu eu
de fapt eram chiar off topic, vina mea!

nu veti putea insa sa ma impiedicati sa va citesc si sa ma gandesc la voi, sa va tin pumnii, sa am emotii si sa ma bucur cu voi!

va pup pe toate cu drag,

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dandana imi pare rau ca ai luat decizia sa te retragi. si gresesti, chiar citeam ceea ce scrii numai ca eu nu aveam problemele pe care le expuneai tu si chiar nu stiam ce sfat sa-ti dau. Probleme avem cu totii dar mai depinde si de fiecare cum si le gestioneaza. Parerea mea e ca tu ar trebui sa vezi mai mult partea plina a paharului si sa nu lasi oboseala, stresul, anumite frustrari (cum ca nu ai timp pt. a face un anumit lucru sau a merge nu-stiu-unde) sa te domine ci doar sa te bucuri de ce ti-a oferit viata, pt. ca ti-a oferit cel mai de pret 'lucru'. Eu una oricum te si astept sa te mai citesc.

Anca tin pumnii la a doua eco!

Tumpi ce bogata esti in nepoti! Sa-ti traiasca!

Asi vreau si io sa te vaaad! Sa vad o gagica mishtoaca si un baietel dragalas

Androixo hai mey, apa rece?! Apa rugineste mai bine o bere ...

Vale si io abia astept sa merg la mare, am si rezervat bilete in august.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Madyn

Mai, mai ,dar ce orgolioase sunteti.
Nu suntem aici ca sa ne intelegem una pe alta?Trebuie sa facem un efort si sa ne purtam delicat una cu alta.
Io inteleg foarte bine cum e si ca aspiranta si ca mama.Din pacate eu am trait o situatie tare speciala.In primul an cand am fost mamica am sperat ca rama gravida.Stiti povestile din popor nu?Ca dupa ce adopti sigur dar sigur ramai gravida.Am facut eu eforturi disperate sa nu ma gandesc dar ce credeti ?Neuronu' nu si nu.
Asa ca e greu sa nu ai copii dar e greu si cu copii.Normal ca nu e acelasi lucru dar greu e din ambele parti.
Asa ca va rog foarte respectuos sa nu mai fiti orgolioase si sa participati la mica noastra sueta.

O sa incerc sa pun o poza cu mine si Razvan.Daca tot ati zis ca-s frumoasa....

Mergi la inceput