Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12
Raspunsuri - Pagina 18
asi spune:
Mirela imi pare rau ca n-ai venit, dar poate va fi cu alta ocazie.Martea trecuta a foat intalnirea dar nu am rezolvat nimic.Mai am de asteptat si acum nu sunt in cea mai buna pasa.
Dandana o sa fie bine daca te intorci la serviciu desi in prima faza o sa te simt vinovata ca nu mai stai cu bebelusha iubita.Vacanta placuta va dorim!Unde mergeti?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
dandana spune:
vacantaaaaaa???? fuse de Paste
si se duse fara sa ma odihnesc un pic
zau daca ma simt vinovata
, nu mai pot sa mai stau acasa ca face 2 ani dar nici nu vreau sa ma gandesc cum ajung eu cu ea la gradi, urgent la servici, seara sa o iau la timp si apoi acasa sa fac curat, spalat, calcat, lectii cu pitica
. acum nu am timp in fiecare zi sa fac dus si asta e suprema dovada ca e grav!
dar sa stiti ca am citit un topic despre fondul de ten
dupa ce mi-am luat unul la pleazna ca nu am avut timp de studii prealabile!
gata, va pup!
dandana mamica de bebelusa
iubita 17.07.2006
MADYN spune:
Anca cum si-au dat aia demisia? Toti? Asa in masa? Poate vin unii mai cu suflet si pusi sa faca treaba ...
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Anca Wish spune:
Am vrut sa ma abtin, dar daca as face-o n-as mai fi io.
Dandana, noi ne cunoastem de multa vreme si stii ca-mi esti draga, dar mi se pare complet deplasat sa te plangi aici cat de greu iti este de cand esti mama si cum urasti tu sa faci bagajele copilului. Unele din noi nu vom simti niciodata o minune crescand in pantecele nostru si ne-am da ani buni din viata ca sa traim "greul" pe care-l traiesti tu.
Au mai fost mesaje de genul asta si vaicareli ca nu va dorm copii, ca sunteti obosite si ca a crescut pretul la pampersi.
Nu vreau sa ne certam, nici sa te superi....dar putina diplomatie pentru noi, cele care nu dam banii pe lapte si pampersi, ci pe zeci de investigatii si tratamente luna de luna.
E adevarat, din vechiturile de altadata, putine am mai ramas fara a ne implini cel mai de pret vis, dar aveti mila de noi si de sufletele noastre triste.
Alexa Ioana spune:
ancutzo, nu te abtine draga ca face rau la sanatate
(iar la posibilitatea de a nu mai fi tu, nici nu vreau sa ma gandesc
)
acu' radem, glumim, da's perfect de acord cu ce a zis anca. am si eu vreo 2 "prietene" care s'au chinuit ani de zile sa ramana gravide, au ramas intr'un final, iar dupa ce a trecut bucuria initiala la aflarea vestii, si'au petrecut restul sarcinii plangandu'se... vai cat m'am ingrasat, vaaaaai cum ma dor picioarele, vaaaaai ca mi'e rau, vaaaaai ca nu mai am cu ce sa ma imbrac...
edit ca mi'am amintit faza cea mai tare: "vaaaai !!! abia astept sa scap odata de burta asta!" de parca "burta aia" era cel mai mare blestem al vietii lor, si nu locsorul in care se afla visul lor de'o viata...
imi venea sa mor pur si simplu de fiecare data cand le auzeam... ce n'as da sa'mi fie si mie rau... ce n'as da sa ma misc si eu greu din cauza burticii...
apoi s'au plans de nastere, apoi de alaptare...
iar eu imi doream sa se deschida pamantul si sa ma inghita, sa nu mai simt durerea...
am fost toate in aceeasi barca la un moment dat... unele au ajuns la tarm, dar mai sunt printre noi fete care se chinuie sa ramana la suprafata... daca nu le putem ajuta... macar sa nu mai rasucim cutitul in rana...

Leditia spune:
off,sincer am intrat aici in speranta de a citi ceva vesti bune de la anca,ca ultima data citisem ca e in asteptare si ma gandeam ca pana acum s-o fi rezolvat..In fine,imi pare rau ca suferiti.Nu stiu ce ins durerea de a nu ramane insarcinata,dar stiu ce ins sa ramai si sa nu poti tine..cu siguranta amandoua sunt situatii care dor.Acum ce sa zic si eu mai fac fite,gen,moama ma dor oasele de atata stat in pat,moama ce par mi-a crescut pe mine de la atatia hormoni cati bag in mine,ma doare una sau alta,dar e normal sa simti nevoia sa te plangi,insa numai eu stiu cum numar zilele si vbesc cu bb si ii zic sa stea cuminte acolo si ii promit marea cu sarea numai sa stea cuminte acolo si sa creasca mare si sanatos la mine in burtia..si evident ca-mi tremura sufletul la fiecare junghi in burta,la fiecare durere..sau daca cumva nu mai simt asa bine simptomele sarcinii.Am trait si eu stari de nervi pe care voi le traiti,in timp ce eu pierdusem o sarcina,o amica pe plangea ca are baiat si ca vrea fetita si ca e disperata,ca ea voia fetita!evident ca am tacut din gura,desi imi venea sa-i zic niste chestiiiii..si exemple de genul mai am..Chiar le invidiez pe femeile care au sarcini usoare,fac tot ce vor in timpul sarcinii,nu iau nimic si-s toate un zambet.Poate suna rautacios,dar nah..Acum sunt fericita ca am intrat in sapt 9..si numar zilele,de zici ca-s in armata..si cand mai trece o sapt,ii multumesc lui D-zeu si ma gandesc ca drumul e atat de lung..si ca de-ar fi dupa mine as vrea ca maine sa fie Craciunul..
Ideea e ca pana la urma toate femeile simt nevoia sa se mai planga din cand in cand si sa-si spuna oful si chiar daca pt unele din noi e floare la ureche pt ele nu e asa..nah,sistemul de valori e dif la fiecare si vedem lucrurile diferit..e normal,suntem diferite..
Sper ca n-am suparat pe nimeni cu mesajul meu,daca da,imi cer scuze si ii ofer o 
POZE
my baby
8+
Anca Wish spune:
Leditia, si eu iti doresc din suflet sa ai o sarcina lipsita de evenimente, ca maine dimineata cand te trezesti sa fie zapada afara, sa te uiti in calendar si sa vezi ca e decembrie, sa pui mana pe burtica si sa vezi/simti cat de mare e si pana seara sa-ti tii puiutul sanatos in brate.
Si eu imi doresc sa vina Craciunul pentru ca sper sa fie primul meu Craciun ca mamica.
Nu e vorba de invidie, asta e un sentiment provenit din rautate , iar in decursul timpului am demonstrat, cele inca fara copii, ca suntem capabile sa ne bucuram pentru fiecare realizarea de-a voastra si eu, cel putin, am admirat si m-am bucurat pentru fiecare poza de-a copiilor vostri.
Probleme avem cu totii, mai mici sau mai mari. Sunt foste aspirante si actuale mamici care au probleme de sanatate grave cu copii lor. Astery, de exemplu (iarta-ma Cristina daca te deranjeaza ca am scris asta) cae nu s-a plans niciodata cu toate ca avea toate motivele sa-si descarce sufletul aici.
Mamicilor, bucurati-va de puii vostri si multumiti-i lui Dumnezeu in fiecare zi ca vi i-a daruit si realizati clipa de clipa ca ati fost norocoase sa dati viata unor copii pe care vazandu-i, din prima clipa, ati cautat trasaturile voastre pe chipurile lor. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Uite, in timp ce va scriu, m-au sunat cei de la DPC. Maine vin in prima vizita. O pot numi "prima ecografie".
Leditia spune:
Anca
.Ma bucur ca au sunat cei de la DPC.Sper sa decurga bine "prima ecografie" si in curand sa-ti tii puiul in brate.Atunci vei uita de tot si de toate.Si iti doresc un Craciun minunat in 3!Sunt convinsa ca va fi cel mai frumos Craciun si vei primi cel mai frumos dar pe care-l poti primi..acela de a fi mamica.
Am sa revin aici si am sa-ti urez toate cele bune la momentul respectiv si am sa privesc pozele cu minunea ta.
Pana atunci..eu raman la AMR,ca abia am terminat luna a 2-a..
Va pupic pe toate si sper sa citesc numai vesti bune pe aici 
POZE
my baby
8+ 
valentinag spune:
Anca,Anca si ai zis ca te abtii!
Oricum,sunt tare fericita pentru tine,ca maine faci prima eco,evident ca n-o sa se vada ce e,da o sa fie sanatos/a asta e cel mai important!
Ledi,trebuie si-o sa fie bine de data asta!Stai in pat,uita-te la telenovele pana nu mai poti,ca este pentru cea mai frumoasa cauza posibila!Eu una iti tin pumnii!
Alexa,ce face brotacica?
Io tot cum ma stiti,nimic nou sub soare!A de fapt am ceva nou,m-am lins pe bot de un nou credit,ca la cate am nu-mi dau astia bani,ca cica nu o sa am cu ce sa platesc
deci..stiti voi,good bye deocamdata si ganduri de fiv!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea