Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc frumos tuturor pt felicitari si urari.
Va pupic si va doresc sa vi se implineasca si voua dorinta de a avea un bb.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Martea viitoare la ora 9 am intalnire cu asistenta sociala.De emotionata ce am fost nu am intrebat exact in legatura cu ce sa imi prezinte vreun copil sau sa-mi zica ca prin toamna se rezolva.
Ioi ce emotii am.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asi tinem pumnii!
Ancutz,any news?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asi, era si cazul sa dea un semn. Poate anul asta veti pleca in concediu in formula largita.

Eu nu am nicio veste. Nu au sunat. Nu mai inteleg nimic. A trecut aproape o luna.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Anca du-te pana la ei si spune-le cateva.Daca nu ii iei tu la rost putin se misca ca si ochii mortului.

Mirela ai fost la Cluj?

Mergi la inceput

Asi, nu cred ca ar fi bine sa ma duc cu gura mare. Daca eram fata desteapta, ma mobilizam si mai demult si acum aveam atestatul in mana. asta e...
Oricum, am vrut sa-mi responsabilizez un pic barbatul si asta am reusit. Pentru ultimile acte el a alergat

sa ne tii la curent cu intalnirea de marti. pup fata si baiatul ei

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Ancuta nu cu gura mare dar hotarata rau sa-i pui la treaba.Pe astia daca nu-i impingi de la spate nu au nici o motivatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele iubitele! asta daca nu m-ati uitat

eu va citesc rar dar ma gandesc des la voi, ca orice rac serios ma tot intorc in trecut. am vazut ca am ratat o intalneala, cred ca ma pregateam de vacanta, e tare greu de facut bagajul pt copil, urasc asta
vacanta e ca asa se zice ca mor de dorul unei vacante, fara responsabilitaturi, si la serviciu ma intorc abia in iulie , greu nene, greu, dar mai greu fara

acum caut gradi, isterie mare, cred ca salariul imi va ajunge de gradi, pampersi, lapte si intretinere, noi sa fim sanatosi

gata, va pup ca mor de somn

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Ledi, felicitari pentru burtica! Sa fiti fericiti in 3
Asi, n-am ajuns la Cluj. Pt. ce trebuia sa vin..s-a anulat (speram eu sa se amane...ca imi doream sa ajung dar...). Marti acum aveti intalnirea sau a fost martea trecuta?
Anca, vesti?
va pup pe toate

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Da, Mirela, vestile sunt nemaipomenite. Cei d la DPC, sectorl 2, si-au dat demisia. mai are cine sa se ocupe de dosar. Aveti vrun cutterca mi-l p pe vene, sausa le las sa creasca?!?

Mergi la inceput