Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sper ca am reusit sa pun niste poze:

http://entertainment.webshots.com/album/563699882NmfSgt

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ete na,ai venit tu acilisha sa-mi dai mie peste nas,ca arati mai bine decat minecare n-am cupli,n-am nikaCe mare s-a facut razvan Asi,uau!Si ce va seamana,e un frumusel,sa vedeti coada soro la voi la usa!
Dandana,nu cred ca e cazul sa nu mai scrii,nu ne suparam asa din orice,numai ca trebuie sa ne intelegi si tu pe noi cumva..si uite Mady,ti-a dat niste sfaturi super,parerea mea!
Androixoca si io beau acum una,in cinstea ta!
Anca,tin pumnii,Doamne Ajuta sa aduci vesti bune!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anca asteptam vesti bune
Sunt convinsa ca te incearca tot felul de emotii si sentimente...o sa fie bine,ai sa vezi.

POZE
my baby
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Mey, nu stiu cum face Vale ca mereu are dreptate ... Asi e si momoasa si pe deasupra mai are si un dulcel care-i seamana ... ptiu, ptiu sa nu va deochi!

Ralucule pe unde umbli?

Anca io astept morfo-fetala, sa aflam ce-ti pregateste Doamne-Doamne: puiut sau puiuta.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

da mai Vale io n-am zis ca acum arat rau.Ce modesta sunt!M-am molipsit de la prietena mea,Anca.Dar acum 3 ani nu aratam deloc bine.Acum nu mai conteaza dar sper ca macar la al doilea sa fiu mai relaxata.
Intr-adevar Razvan e un copil minunat.Musai sa ma laud ca a castigat locul 3 la un concurs de desene.Nu are decat 4 ani si sunt foarte mandra de performanta lui.Azi ma duc pe la gradi sa-i ridic premiul.
Madynuta

Anca draga ,ca bine zice Madyn abia astept si eu "morfofetala".

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Va pup cu mare drag PE TOATE.

Dandana, nu te supara si nu pleca, in special. Sunt convinsa ca Anca te iubeste, doar esti o vechitura veritabila, nu? E greu cand necazurile si problemele ne coplesesc, dar, vorba sotului meu (care, intamplator, le stie pe toaaaaate ): "vezi cu cine vorbesti, s-ar putea sa nu te priceapa, sa nu arate empatie, sa nu.... mai-stiu-ce, si vei fi tare dezamagita".

Am convingerea ca toate veti fi mame, la un moment dat, nu conteaza felul, veti reusi. Eu asa cred.
De ceva vreme, ma gandesc si eu la a adopta un puiut... insa n-am curaj sa dau vorbele pe gura...

Va pupa mama pe toate si nu renuntati.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna tuturor luptatoarelor de la acest subiect!
Nu rezist sa nu intru si sa nu impartasesc cu voi bucuria mea, desi voiam sa intru mai intai dupa ce ma vedeam cu bb in brate, apoi dupa ce trec de primele 3 luni, mai apoi dupa ce vad inimioarele ... cele mai vechi dintre voi ma stiti, am la activ 5 ani de FIV-uri ( din care am obtinut doar o extrauterina in 2006 ) - iar incercarea norocoasa a fost cea cu nr. 6 si nr. 5 de stimulare.
Este o sarcina obtinuta foarte greu, dupa 10 ani de tratamente, operatii, Fiv-uri si foarte mult dorita! Numai pentru asta am trait in acesti ani, cu convingerea ca pana la urma voi reusi!
Deci, pe scurt: am facut punctia pe 20 mai si ET-ul pe 23 mai, cu dr. Zadori, Szeged -Ungaria. B hcg in ziua 10 = 182,3 mIU/ml; azi in ziua 14 = 698,3 mIU/ml.
V-am scris acest mesaj mai devreme decat mi-am propus pentru a va incuraja cu reusita mea si sa nu va pierdeti speranta si sa continuati sa credeti in sansa voastra!
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cami,iti mai spun si aici FELICITARI!Ma bucur nespus,stii si asta ma face sa mai sper ca o sa fie si la mine,odata si-o data!
Te pup!
Astery

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Danuta,nu ne parasii, toate trecem prin perioade grele,iar tu sti f bine ca Anca nu a spus cu rautate,plus ca ce a simtit ea ai simtit si tu pana acum 2 ani de zile.
Asi, esti o frumoasa, iar Razvanel un dulcic.Si chiar seamana cu tine sa sti
Cami, felicitari si sarcina usoara si fara probleme.
Imi place cand citesc vesti bune pe subiectul nostru, asa mai rasare si pe la noi soarele.Macar aici, ca la mine ploua de azi noapte
Imi e tare dor de voi si sper ca atunci cand vin in tara sa reusesc sa mai punem de o intalnire, chiar daca Anucuta va fi ocupata cu sau
Fetele care aveti ym, sunt eu ocupata, dar macar trageti-ma si pe mine de o manecuta din cand in cand sa mai vb,ca tare dor imi e de vechile timpuri.
Pup fetele mele dragi si va doresc un we minunat.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bravo Cami!!!! - te felicit din tot sufletul!!! mi-au dat lacrimile de bucurie cand am citit ...

Lachi, te pup cu drag, multumesc pentru incurajari, ai niste minuni de fete ...eu voi face ori baietei ori un baiat si o fata - fata pentru Mihnea - voinicul Monicai
Liana - mi-e dor de tine, e adevarat ca intru rar pe forum, sunt extenuata cu serviciul dar incerc sa recuperez si sa citesc din urma pe cat posibil ...hai vino sa mai stam la cioace
Asi, Vale- sa stiti ca v-am dat un pupic de la distanta pe poze Ce rau imi pare ca nu sunt si eu in Bucuresti ...cred ca pentru intalneli de astea constructive si incurajatoare as lasa muulte deoparte si m-am mobiliza mai mult...

pe toate fetele frumoase de aici

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput