Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Flori FELICITARI ma bucur nespus pentru tine.Felicitari si viitorului tatic.
O buna prietena imi spunea o data ca atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul ,intregul univers conspira la indeplinirea lui.
Anca iti doresc ca "sarcina" ta sa decurga fara probleme si sa aud ca ai in sfarsit puiul pe care ti-l doresti atat de mult.
Vale felicitari cu intarziere si nu uita ca speranta moare intotdeauna ultima.Miracolele se intampla atunci cand crezi in ele.
Asi "sarcina" ta cum decurge?
Liana iti tin pumnii pentru a decurge totul asa cum iti doresti.
Oana pentru ca existi.
Pupici tuturor vechiturilor.

Sheherezada&bb Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

quote:
Originally posted by valentinag

Nebuno,tinem pumnii!Sa ne dai vesti bune ca altfel ti-o iei pe coaja!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Nu inteleg la cine te referi.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

N-am reusit sa ma programez ieri,am sunat de mi-a venit rau si numai ocupat,azi daca am timp ma duc pana acolo,ca sa fiu mai sigura!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

aaaaa, deci mie mi te adresai in halu' asta!
Du-te sa te mai gadile putin. Da-mi de stire dupa.

Shehe, saru'mana!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Pup toate fetele optimiste si super optimiste.
Nu poci spune decat ca ma bucur enorm pt Flori careia ii urez sarcina usoara si la celor 8 luni(atata au ramas, nu) sa vedem poze cu un bb superb si o familie fericita si implinita.
Iar Ancai si lui Vale nu poci spune decatca nu m-ati anuntat si pe mine.Stiti ca nu intru asa des ,da ma bucur ca atunci intru citesc astfel de vesti minunate.#
Anca,"sarcina" cat mai scurta si sper ca ma anunti si pe mine.
Asi la fel si tie, sarcina usoara.
Luli bine ai revenit printre noi.
Pup fetele, acum fug ca am casa cu fundu in sus ca am fost cateva zile fugita in lume
O zi frumoasa si o primavara roditoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ce faceti mai femeilor?
Wow, ce de vesti avem…..
Floricica noastra draga FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur mult de tot si iti doresc numai bine, o sarcina usoara si bb sanatos! Ce bucurie, Doamne ajuta! Si LMA sotiorului!
Ancutz, si tie una cat mai scurta (sarcina evident ). Te pup, tin pumnii!
Si de la Liana asteptam vesti!
Gata, nu mai stau ca am o gramada de treaba, sunt varza, am avut o saptamana naspa. Cu doctori, spitale, tratamente pt fimea, dar acum e bine slava Domnului.
Pup fetele!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Apar si eu ca o cometa din cand in cand... noroc ca reusesc sa citesc din urma.
Luli ma bucur enorm ca ai revenit pe baricade, sper sa ai puterea sa mai incerci o data; nu te mai gandi la trecut ci doar la viitor. Eu iti doresc sa reusesti de data asta si nu uita ca nu e singura modalitate de a deveni mamica. Uite Ancuta s-a hotarat a luat taurul de coarne si acum e "graviduta".
Felicitari din tot sufletul Ancuto pentru realizare si "sarcina" cat mai scurta iti doresc! Sa va dea Dumnezeu copilasul cat mai repede; copilasul care e undeva si asteapta sa il ia mami si tati acasa. Va fi un norocos!

Flori ma bucur tare mult ca ai reusit, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! ai grija de tine si de burtica!

Vale, pregateste-te de mers in vizite dese...

Pupici tuturor vechiturilor. Eu nu am mai scris pentru ca am fost 10 zile singura cu fetitele si acum am scapat si eu putin. M-am si imbolnavit de oboseala si de lipsa de timp nici macar pentru ca sa mananc dar ma fac eu bine.

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Flori,mai am 5 la gheata,...dar pentru ca m-am uitat pe net ,si am aflat ca sansa de a obtine o sarcina cu embrioni congelati este de 20 % ,....deci din 5 ai mei....am noroc daca unul face bebe....m-am consultat cu mandrul meu....si o sa fac protocolul lung,...care-i mai costisitor,....dar mai bine-l fac acum cand sunt inca tinerica,in septembrie fac si eu 29 de ani,....si stiu sigur ca vreau cel putin inca 3 prunci,vorbec la modul cel mai serios,deci nu strica deloc a avem mai multi embrioni la cryo.Nu stiu daca stii,dar la un an si cateva luni ale lui Rudy am mai incercat o data cu embrioni de la cryo,...si am avut un mare rezultat negativ,....si un si mai mare nod in gat.Asta e,...sa dea Domnul sa fie cu noroc in toamna,caci daca incep procedura in august,am calculat ca tocmai prin septembrie de ziua mea,.....o sa fac transferul.Deja m-am uitat pe calendar si am calculate o gramada de..intalniri la anumite date iar cu analizele de sange,unele,hormonale si alte cateva incep sa le fac luna viitoare!BAFTA LA ULTRASOUND si sa ne spui si noua ce ai vazut acolo!Oricum,protejeaza-te cat de mult zilele astea,nu fa nici un efort care nu e necesar si mai ales sa nu ridici nimic greu,genul cumparaturi!

Vale
Liana,tin pumni stransi a fie vestile bune!
Lachi,mai zi-ne ceva de buburuzele tale,pliiiiizzzz!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asa deci Lachioaneo,te facusi "nordica"vorbim!
Raluca,multa sanatate Catalinei ma!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Floricel ma bucur din tot sufletul, felicitari ! sarcina usoara si un bebic sanatos si voios iti doresc !

bafta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Tumpilina,Raluca,Sorinush,Lachi:multumesc mult pt urari si va pup dulce pe poate

Delia:dar esti curajoasa tare,mama,daca tu cu puiuti la congelator,mai faci un fiv!Sa dea Domnul sa fie bine si sa-i faci cati fratiori si surioare vrei tu lui Rudy

Fetelor,ieri am fost si noi la eco si am vazut o inimioara de care ne-am indragostit pe loc Urmatorul eco este peste 2 sapt si apoi plecam spre Romania.Yuhuuuu,abia astept!!

Va pup pe toate

Flori 6+

Mergi la inceput