Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Flori,FELICITARI pentru inimioara!!!!Te cred si eu ca v-ati indragostit.....si va veti indragosti si mai tare cand o sa vedeti manute,picioruse,ochisori,nasuc,degetele.sarcina usoara si dusa pana la capat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Flori, FELICITARI, frumoasa fata! sarcina usoara si la termen iti doresc! si un bebe sanatos si frumos!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bravo, Flori, pentru inimioara! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa inimioara si sa stea cumintitca acolo cat e nevoie!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Cum mai sunteti voi?Eu sunt o viitoare mamica si voiam sa va impartasesc si voua acest lucru,avand in vedere ca acum ceva ani in urma mi-ati fost alaturi.
Va pupic si va doresc numai bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Leditia, bine ai revenit printre noi si felicitari pentru bebe.

Ne impartasesti cum ti-ai implinit visul?

Eu nu am nicio veste. Inca nu m-au sunat. Offf

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Delia,Astery,Andreea si multumesc.

Leditia:felicitari si sarcina usoara!Hai,povesteste-ne cum s-a intamplat minunea!

Ancutz:e grea asteptarea,insa cand ma gandesc ce bucurie te asteapta!!! si asteptare usoara.

Flori 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Revin.Nu stiu cu ce-as putea incepe.Am divortat,sunt cu altcineva de mai bine de 1 an,o sa ne casatorim in curand si ne doream f mult un bb.Ne protejam asa cand si cand,pana cand am renuntat definitiv la prezervativ..si am zis cand o fi ,sa fie intr-un ceas bun si gata :)
Si initial credeam ca sunt,apoi ca nu..ca poate sanii mei or fi asa de la ciclu..ca poate mi-e greata ca nu suport eu,ce-i drept, cam subit nush ce miros..si uite asa pana intr-o zi cand ma saturasem sa astept ciclu,care nu mai venea si zic hai sa fac un test..ca oricum mie astea nu mi-au iesit niciodata,dar hai sa fac totusi un test ca nah,macar fac vanzare farmaciei din colt .Vine al meu cu testele,ca am zis sa iau 2..ca poate,poate imi iese si mie de data asta ..si stiu ca cel mai bine testele ies dimineata,cu prima urina...doar ca eu n-am rabdare pt dimineata si fac unu atunci ca tot voiam sa ma duc la baie :)
Si ma uit la ceas,acolo scria sa astept intre 5 si 10 min..dupa 6 min ma duc la baie,ma uit la test si eram muta de uimire,aveam 2 liniute pe test..wow ..ma duc cu testul la al meu,care era tot un zambet si ingaima ceva pe acolo "o sa fiu tatic",iar eu am continuat sa ma uit vreo juma de ora la test sa vad daca mai e liniuta acolo..si cum de iesisera 2 liniute...ca vba aia mie desi am avut 3 sarcini,nu mi-a iesit nici macar un test din destule facute la vremea aia,si nu stiam cum arata 2 liniute pe un test facut de mine :)
Acum am fost sa-mi fac programare la un dr,dar am aflat ca nu mai lucreaza acolo,so,trebuie sa-i aflu nr de tel..si sa merg la ea.
As fi vrut sa merg in continuare la dr.Tutunaru dar mi-e aproape imposibil din cauza distantei si a jobului,a scolii care ma cam lasa fara timp liber.
Va pupic si va doresc numai bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Flori ce-mi place semnatura ta! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Anca nici macar o vizita nu ti-au facut?

Leditia felicitari, sarcina usoara si la termen iti doresc! Hai ca de data asta va fi bine! Iei ceva pt. sustinere?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Leditia, deci solutia e sa divortez.
Glumesc, sigur! Nu pot sa scriu ca imi pare rau pt divortul tau din moment ce tot raul a fost spre bine. Felicitari!

Mady, ce vizita?!? Nici macar nu au sunat.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari Leditia.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput