Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Flori Felicitari si sarcina usoara si dusa la termen si bebe sanatos si norocos!!!!Si sa ne mai spui si noua vesti de samburel cand ai,sa nu uiti sa impartaseti cu lumea,pliiz!

Anca si LULI,tin pumni stransi de tot sa fie cu ochisori !!!!
Vale,abia apuc sa pui si tu lumea la cheltuiala!
Eu nu mai am rabdare sa termin scolile,.....drept pentru care ....o sa intrerup studiile inalte pentru 3 luni,...ca sa fiu pe baricadele fivului,.....din august.Rudy e tare sociabil si iubitor de copii...si merita din plin sa-l cadorisesc cu un fratior sau fratioara....sau,cine stie poate si cu una si cu alta,...ca sa aibe odorul cu cine a creasca si sa se joace acasa,....caci deocamdata....imi fuge la vecini sa se joace cu copii lor.Si e strengar mare ,stie sa deschida iala,isi trage scaunul langa usa daca vede ca noi nu vrem sa-i dechidem usa sa mearga la copii.Pup tot poporul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by valentinag
Huoooo!Nu pot sa va sufar nene!Aveti acolosha 2-3 kile in plus si nu mai are loc omu sa se plnaga de voi![...]

Asa zi-le Vale, slabele astea nu mai e loc de ele la vaitat
Io sunt un car de draci de cateva zile. Cand vine vorba de doctori sota-miu ca o baba sfatoasa ofteaza si zice copiindu-mi de fapt tot o vorba de-a mea: "noi le-am facut pe toate nu mai avem ce sa facem mai departe"...la care io ridicand din spranceana zic: care "noi", ca tu pana acum ai fost doar sofer ducandu-ma pe mine la doctor si-ai facut din cand in cand "una mica" inainte de inseminari si fiv.
Si ca sa nu se mai dea rotund atat i-am gasit o clinica sa il scormone la oo si pe el, clinica fiind tot in cadrul spitalului la care am mers si pana acum cu fivuri si etc.
Isi face omu' programare, suna la medicul de familie sa ii dea trimitere si afla ca nu se poate din cauza de afiliere la spital diferit si bla-bla-bla, nu mai intru in amanunte ca e imbarligat rau.
Sa-i ia naiba cu asigurarile lor cu tot, l-a trimis la alt laborator sa faca analiza nu stiu cine sunt aia sa vedem ce-o fi mai departe.
pup gashca.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si ca sa nu se mai dea rotund atat i-am gasit o clinica sa il scormone la oo si pe el,

Anca,la Dracea vreau sa ma duc!

Mie tre sa-mi vina,ca ma dor toate cele

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am aflat (ghiciti voi de la cine) ca astazi e ziua sotului Floricicai noastra. La multi pentru viitorul tatic fericit si muuuuuuulti ani fericiti impreuna!

si 'cineva-ul' ii ureaza la multi ani!

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Sar'mana,Ancutz,pentru urari!
"Cineva-ul" cred ca e Liana noastra,nu?

Oana tare detot faza cu "scormonitul la oo"

Delia si merci pentru urari.O sa va tin la curent,cum nu?Numai sa stiu si eu ceva,ca deocamdata e stresul pe mine cat casa pana vineri cand ne ducem la eco si vedem ce si cum.
Bafta multa si tie si sa dea Domnul sa reusesti din prima incarcare(apropo,tu mai ai multi embrionasi,nu?)

Vale daca stiam ca ajungi la mare..iti spuneam s-o pupi si din partea mea,ca tare mi-e dor de ea.Oricum am zis ca 2 zile tot ne ducem la mare vara asta,macar numai sa ma plimb pe faleza seara si tot trebuie sa ajungem.

Pup fetele.

Flori

Mergi la inceput

Maaama, si eu care credeam ca v-am inchis cu ghicitoarea mea. Da, Liana care cloceste e autoarea. Sa-i tinem si ei pumnisorii stransi.

La multi ani inca o data.

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani fericiti sot de Flory si viitor tatic!

Liana te asteptam cu vesti

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Flori,las ca ii spun daca ma mai duc inaintea ta!Daca nu,ii spui tu din partea mea cand ajungi!Auzi,da daca vii acasa,nu ne vedem si noi???LMA sotului!
Nebuno,tinem pumnii!Sa ne dai vesti bune ca altfel ti-o iei pe coaja!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Asi merci

Vale:tare mi-ar placea sa ne vedem.De o sa ajungem prin Bucuresti,cu siguranta dau de stire.Sar'mana pt urari

Liana:sa fii cumintica si optimista cum te stim.Hai ca nu mai e mult pana joi.Doamne ajuta!

Flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentinag

Nebuno,tinem pumnii!Sa ne dai vesti bune ca altfel ti-o iei pe coaja!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Nu inteleg la cine te referi.

Mergi la inceput