Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Buna Anca
da'...de unde draga naftalina? la cat de active sunteti nici o sansa - iti tin pumnii cu dosarul
eu ce sa fac..? m-am hotarat sa o iau inca o data de la capat - nu ma las!
pana acum...incercand sa uit tot ce ma apasa, m-am cufundat in munca, munca si iar munca ....
Insa brusc am constatat ce repede trece timpul si totusi fara folos...anul asta sunt hotarata, daca nu voi reusi la al treilea FIV, vom incepe demararea procedurilor de adoptie. Ce rost are sa muncim atat daca nu avem cui sa cui sa-i lasam roadele muncii? mai devreme sau mai tarziu imbatranim....

Va admir pentru vointa pe care o aveti, citindu-va din nou mi-am adus aminte de inceputuri cand dormeam 2-3 ore pe noapte ca sa am timp sa citesc si sa acumulez cat mai multe informatii...doamne ce vremuri, aveam sentimentul ca pot muta muntii din loc.

Sunteti minunate - voua si acestui forum , va datorez atat de multe...

Fetelor - trebuie sa reusim!!!

keep in touch!

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Luli, cata putere. Noi dam din guritza, dar la practica nu suntem campioane. Sau, cel putin, nu eu. Daca observi, din garda veche, putine mai suntem care nu si-au indeplinit visul. Cele mai multe au reusit, din fericire.
Ne mai uitam la pozele cu bb-ii lor, ne bucuram pentru ele si speram si noi.
Cand te apuci de noul FIV?
Bafta multa iti doresc si iti multumesc pt urari.

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Ancuta faptul ca nu ati reusit si totusi sunteti pe reduta spune multe...eu spre rusinea mea am abandonat-o la un moment dat...
Acuum in mai mi-am propus sa fac toate analizele importante inca odata si sa ma hotarasc unde ma duc.
Am avut o "tentativa" ca sa spun asa si anul trecut cand m-am prezentat cu biblioraftul de analize meticulos structurat pe ani si pe sex(eu si sotul)la dr. Cocei care a facut asa niste ochi mari cand a vazut catastiful nostru ...trebuie sa recunosc ca am plans foarte mult la acel "control" pentru ca am luat capitol cu capitol la povestit si mi-am adus aminte de fiecare etapa in parte...
De obicei sunt stapana pe mine insa nu stiu ce am avut atunci. Mi-a spus sa ma prezint imediat in sapt urmatoare sa incepem FIV-ul insa m-am speriat....si am dat inapoi....
DAR acum sunt foarte hotarata; degeaba sunt implinita profesional daca nu am un care sa gangureasca langa mine... pentru a ma intelege mai bine, pot sa va spun ca am inceput sa studiez si psihologia

Luli

Mergi la inceput

Fetelor ce faceti?
la mine ploua cu galeata si sunt tare trista si neputincioasa ...
eu nu am avut puterea sa le spun nici pana acum alor mei de ce nu le pot face inca un nepot/nepotica... ma simt atat de inutila...ploaia imi da asa un sentiment de tristete...si colac peste pupaza asa m-am certat cu mama pe tema care ma doare cel mai tare...care mi-a spus ca sunt o egoista.... ca nu ma gandesc decat la mine si de asta nu vreau copii....cum sa-i spun eu mamei - care sufera atat de mult, de toate sacrificiile pe care le-am facut si ca au fost in zadar? tare neputincioasa ma simt...
..ce vreme de 2 lei... si ce groaznic ma simt....

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

buna, Luli!
bafta multa !
de data asta ai sa vezi ca ti se implini visul

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Luli, dar cand te certi cu ea crezi ca n-o superi?
Eu zic sa stati ca doua prietene la o masa si sa-ti deschizi sufletul. Te vei simti mult mai bine dupa.

Si, vezi! Nu ma dezamagi! Ieri debordai de optism si vitalitate si acu'?
Hai, uita-te in oglinda. Vezi ce fumusica esti?

Ar trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatoase si sa nu ne mai plangem atat.

Haideti, si ca vine vara si o sa tanjim dupa un pic de racorica.

Maaaama, ce moralizatoare sunt la 3 noaptea.

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Vai ce de activitate nocturna.

Luli Anca are dreptate.Ajuta mult sa iti deschizi sufletul.E ca si cum ai imparti povara.Stii foarte bine ca nu tu esti vinovata ca nu faci copii.Nu te purta ca si cum daor tu nu vrei si toata lumea vrea.Nu esti contra curentului ci chiar te terorizeaza gandul ca nu poti face copii de ce sa te simti tu vinovata cand tu nu ai nici o vina.
Intr-adevar sa fii sanatos e mare lucru.Poate e o chestie perimata chestia cu "sa fii multumit ca esti sanatos"dar sa suferi de boli , sa iti stea sabia desupra capului e ingrozitor.Am vazut si eu inca odata asta in luna martie cand sotul meu a fost internat la spitalul de oncologie.Cand iesi de acolo iti vine sa chiui si sa pupi pamantul de fericire ca esti sanatos.
Deci Luli sfatul meu e sa stai de vorba cu mama ta, sa ii impartasesti problema si durerea ta, iar daca nu esti sigura de reactia ei roaga-o sa nu zica nimic pana a doua zi.Vorbeste doar tu si elibereaza-te de durere si povara.

Anca cum merge "sarcina"?Cand ai prima intalnire?"Eco" vroiam sa zic

la toate fetele

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Super, Asi. Auzi..prima ecografie. Misto!

Pai, nu stiu. Eu sper cat mai curand. Au zis ca ma suna saptaman viitoare. Mi-au spus ca sunt multi care depun actele, iar cand ii suna pentru intalniri spun ca nu au timp, ca sunt ocupati si tot amana. O sa ma invoiesc de la serviciu...
Iar o sa intru in priza: sesiune (7 examene), licenta, obtinerea atestatului si de luni incep sa fac taebo

Parca o aud pe Vale "cat vrei,mama, sa fii de slaba? Ce ma enervezi!"
Preventiv ii spun ca am 64 de kilograme si sunt plina de celulita. Ai inteles, pufoaso?

SOS - salvati-ne copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Parca o aud pe Vale "cat vrei,mama, sa fii de slaba? Ce ma enervezi!"
Preventiv ii spun ca am 64 de kilograme si sunt plina de celulita. Ai inteles, pufoaso?

SOS - salvati-ne copiii!

Huoooo!Nu pot sa va sufar nene!Aveti acolosha 2-3 kile in plus si nu mai are loc omu sa se plnaga de voi!Zi tu Androixo,n-am dreptate?
Luli,bine ai revenit cu forte proaspete!Sa stii ca de obisei nu suntem asa active,ne-am cam delasat si noi,da doar de la scris!Acum daca sunt fetele astea 2 gravidere,care in 2 care in 3 lunivedem ceva mai multa activitate!
Io am fost la mare bey,de ziua tineretului utecist,i-am zis marii c-o iubesc,ca vara asta nu stiu daca ajung la ea,sa ne vedem des!
Luni o sa sun si eu la dr.sa-mi fac programare,sa vedem ce parerea isi baga de moa!
Pup iu!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

La care dr. te mai duci, femeie?

SOS - salvati-ne copiii!

Mergi la inceput