Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNueva spune:

ADEVARAT A INVIAT!!! Cantati cu bucurie Aceluia care a scapat pe om si omenire de moartea sufletului! Domnul sa va aiba in paza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELEEEEEEEE

SPER CA DUPA ACESTE ZILE MINUNATE PETRECUTE CU FAMILIA, NASII ETC. SA REVENITI SI PE FORUM CA VA SIMT LIPSA....
EU AM NET SI ACASA ....SUNT CU AMBELE PERECHI DE FINI....DAR AM TIMP SI PT VOI....DAOR CA NU GASESC PE NIMENI.....

VA PUP PE TOATE....SI MAI ASTEPT VESTI DESPRE FIECARE DINTRE VOI

CAMI
HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Hristos a inviat!Buna fetelor,ma scuzati pt ca am cam lipsit de pe forum dar am fost prinsa cu sarbatorile.In schimb v-am citit cat am putut de des.As vrea si eu sa-i spun Anei(Livsy) sa fie puternica si sa fie sigura ca totul se va rezolva.trebuie sa aiba incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine,asa cum isi doreste si cum ii dorim si noi.Eu cred ca in viata fiecarui cuplu exista la un moment dat o cumpana prin care Dumnezeu ne pune la incercare dragostea unuia fata de celalalt,iar daca aceasta este destul de puternica deja totul este ca si rezolvat.Cred ca multe dintre noi am trecut intr-un anumit moment prin situatii asemanatoare,secretul este sa luptam cu tot sufletul pt iubirea noastra.
M-am lungit cam mult dar simteam nevoia sa-i spun aceste cuvinte lui Livsy.
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toate si Maicuta Domnului sa vegheze asupra voastra!

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Hristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna tuturor,

Suntem aici, Cami (eu una, cel putin)...

Smoly, multumesc din suflet!! Sa stii ca acum mi-am dat seama si eu... ca fiecare cuplu are momente de criza, momente in care cei doi, mai ales in vremurile noastre, nu se mai regasesc... poate exista si cupluri fara astfel probleme, sper, sunt fericita daca exista... in orice caz majoritatea se confrunta cu incercari si ispite. Cred si sper ca Dumnezeu ne va tine ochii deschisi (sau ni-i va deschide), ca vom intelege Voia Lui... si ca o vom respecta. La noi aceasta incercare dureaza de mult timp si de aceea cred cumva ca va lua ceva vreme, de asemenea, ca lucrurile sa intre in normal. Principalu'i nadejdea sa o pastram in suflete, ca Dumnezeu nu ne va lasa!

S-a facut 9! Va las!!! TUTUROR!

Va imbratisez cu dragoste,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

HRISTOS A INVIAT!
ADEVARAT A INVIAT!
Bunul Dumnezeu a fost zilele acestea langa mine si m-a ajutat nespus, am reusit sa ne marturisim, trecusera cativa ani, am am fost la slujbe si in noaptea de inviere am reusit sa dau acatiste la manastire cu toate fetele, ajutorul Lui Dumnezeu si a Maicutei Sfinte sa va calauzeasca pasii in tot ceea ce vreti sa face-ti!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,
Mi-a venit cm vineri seara, deci la mine prima IA nereusita. Asta este, mergem inainte, alta cale nu exista. Deocamdata nu mi-am facut un plan de bataie. Cert este ca nu mai pot face IA deocamdata pentru ca nu mai pot pleca de la serviciu. Stiti prea bine ca am stat 2 saptamani in Bucuresti, asteptand sa imi creasca foliculii. Asa sunt eu de fel,mai ghinionista, pentru orice lucru pe care il realizez trebuie sa lupt mult, nu mi-a picat nimic niciodata fara munca multa. Asta e. Nu vreau sa imi pierd speranta, cu siguranta voi reusi sa fac un copil, nu accept alta varianta ! Acum, nu stiu cand se va intampla, dar de intamplat, cu siguranta se va intampla !
Va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Magdita, imi pare foarte rau!
Sincer, intrasem pentru ca ma lasasem purtata de o stare cam proasta (iarasi) si ma gandeam ca o sa gasesc ca de obicei alinare aici. Si uite ca eu trebuie sa ofer ailnare, nu sa iau...

Ai dreptate, unii oameni lupta mai mult, altii par sa aiba totul "de-a gata"... insa aceia numai par, in realitate toti trebuie sa muncim sa sa demonstram ca ne dorim mult ceeace ne dorim... eu asa cred. Sunt sigura ca Dumnezeu nu ne lasa si incercarile inseamna de fapt pregatirea noastra pentru ce va veni, Dumnezeu si Viata au nevoie de noi puternici si hotarati.

Mi-a ramas ceva in cap... in orice incercare ne-am afla daca ne uitam in jurul nostru sigur gasim pe cineva care este intr-o incercare si mai mare si NOI il putem ajuta. Ajutandu-l, incepem sa fim recunoscatori pentu ce avem si pentru ce am realizat si vedem Viata cu alti ochi.

Poate in aceste momente esti necajita, sigur vor veni altele mai bune! Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne indeplinim Visul si visurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Livsy, multumesc foarte mult pentru cuvintele calde spuse din suflet, ai perfecta dreptate, eu, cel putin, m-am autoeducat sa nu invidiez pe nimeni pentru ce are, unii reusesc mai usor ce isi propun, altii mai greu. Insa, uitandu-ne in jur, vedem oameni mult mai necajiti decat noi, cu mult mai multe probleme, si poate mai grave, si atunci ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce ne-a dat, pentru faptul ca suntem sanatosi, am reusit, cu greu ce-i drept, ce ne-am propus si asta ma ambitioneaza sa merg inainte si sa nu ma las infranta in lupta asta cu infertilitatea, care nu-i deloc usoara, iar voi stiti cel mai bine lucrul asta. Sper din tot sufletul sa cunosc sentimentul de mama ! Si va urez acelasi lucru si voua !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_1979 spune:

buna seara!Hristos a inviat!
am venit si eu la voi, sper sa ma primiti cu placere! ma trece si pe mine cineva pe listuta pt un bebe? numele meu este Elena-Monica si vreau si eu un bebe. va multumesc
si mai am o problemuta: era cam de multicel o discutie pe forum despre Kamaiany. Am inceput si eu tratamentul acesta si as vrea sa stiu ce doza de administrare e potrivita. stiu ca pe prospect scrie 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, dar... cine a luat cum le-a luat?
multumesc inca o data.
felicitari mamicilor si viitoarelor mamici

Mergi la inceput