Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, eu nu stiu cat voi mai apuca sa scriu astazi, asa ca vreau sa va urez si eu

PASTE FERICIT !!!

Sa fiti sanatoase si sa petreceti minunat alaturi de cei dragi.

pupici pentru toate

maryb 13+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele,
Din pacate nu am reusit sa fac testul de sange azi pentru ca imi dadeau rezultatul de-abia luni, 05 mai. Asa ca era tardiv. Pana atunci, aflu oricum daca sunt sau nu . Mi-am luat azi un test de sarcina Sure Check, in cazul in care imi intarzie cateva zile, il fac. Insa am toate simptomele de cm, cu dureri de spate & co. Stiu ca seamana fff mult simptomele, asa ca stau cumintica si astept. Cum o vrea Bunul Dumnezeu. Daca vrea sa imi dea acest dar minunat acum , este mai mult decat binevenit. Daca nu acum, cu siguranta intr-o buna zi il voi primi. Nu voi renunta niciodata sa lupt pentru acest vis.
Va pup pe toate, va imbratisez cu multa caldura si va doresc ca Lumina Sfintei Invieri sa va aduca bucurie, iubire si o minune care sa va schimbe viata in cel mai frumos mod posibil.
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI !

Doamne ajuta tuturor !

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karelina spune:

Dragele mele fete ,
Astazi e Vinerea mare si deja mi-a fost pusa rabdarea la incercare vi-am scris 2 mesaje care au fost sterse deoarece mu ma puteam loga.
Mi-a fost foarte dor de voi v-am citit din urma zilele astea am fost foarte ocupata si nu am putut intra pe net dar tot timpul m-am gandit la voi si nu am uitat de rugaciune noastra..
Va doresc un Paste Feicit!
Fie ca aceasta sarbatoare pascala sa ne aduca cat mai multa liniste sufleteasca si sa ne bucuram de INVIEREA DOMNULUI ISUS HRISTOS! fie ca acest post al nostru sa fie primit De Dumnezeu si sa se indure de noi si sa binecuvanteze cu cate un ingeras.
Rugati-va mult in aceste zile sfinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNueva spune:

Magdita, ma rog tare pentru vesti bune. Sa dea Domnul sa fii .

La toate fetele urez Hristos a inviat, un Paste fericit si senin si multa bunatate, bucurie si intelepciune in vietile voastre. Asa cum a inviat Domnul nostru Isus Hristos, asa sa invie speranta in inimile noastre la inceputul fiecarei zile a vietii noastre.

Va iubesc mult de tot si va imbratisez de peste mari si tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragi fete,

Ma alatur si eu celor care au trimis gandurile lor frumoase pentru Sarbatoarea ce vine.
PASTE FERICIT! TUTUROR, Lumina in suflete, nadejde, asa cum ati spus si voi, sa fie primit Postul nostru si sa fim binecuvantate cu Intelepciune si Iubire si Rod pantecelui cat mai curand! Bucurie si Prosperitate alaturi de cei dragi, mereu!

Vad ca e "la moda" acest Smile, ce-i drept si eu de-abia asteptam sa vina vremea sa-l folosesc :
SARBATORI FERICITE!!!

A urat cu multa dragoste,
Ana

Mergi la inceput

Vreau de asemenea sa multumesc, din nou, pentru gandurile voastre de incurajare si pentru rugaciunile voastre, pentru cuvintele voastre minunate, ale tuturor, care mi-au facut nespus de mult bine!!

Cami, saru'mana, din doua cuvinte m-ai "aranjat" , "lupta pentru ceeace a unit Dumnezeu si tine drumul drept", sunt hotarata sa fac exact asa. Ca sa ma explic in cateva vorbe (si poate e de ajutor si altora vreodata), am avut lipsa de inspiratie de a vorbi despre problemele noastre cu persoane dragi, care nu sunt atat de credincioase si care... acceptau situatia ca pe un dat... si m-am lasat influentata de ele (a nu se citi ca eu nu am "nicio vina", dimpotriva... fiindca daca as fi fost sigura de "calea cea dreapta" in inima mea nici nu mai era nevoie sa "dezbat" subiectul)... Dar voi mi-ati deschis ochii, din nou.

Ieri am fost la Denie, dupa ce toata ziua mi-o petrecusem in ganduri negre pot spune si m-am dus aproape numai fiindca imi propusesem de mult si de la o vreme nu prea pot sa ignor ce-am zis, daca zic ca fac ceva, fac (stiu ca asta nu vine de la mine... nu ma laud, vreau sa explic care-mi era starea). Ei bine, acolo la Biserica m-a cuprins o fericire careia nu-i puteam pune stavila, pur si simplu venea in valuri si eu ma gandeam, Doamne, stai asa, ca eu eram varza cand am venit, cum pot fi atat de fericita acuma? Dar fericirea continua sa vina si starea mi s-a schimbat total. Seara a trebuit sa dau explicatii sotului de ce sunt atat de vesela ma rog, nu mi le-a cerut el, m-am oferit eu sa i le dau...

Va MULTUMESC TUTUROR inca o data, sa va rasplateasca Dumnezeu! Am mare nadejde ca este o incercare si ca va trece, numai cu ajutorul Lui Dumnezeu, iar eu ma voi stradui cat pot de mult s-o fac sa treaca!

Magdita, eu totusi sper! Sa ne tii la curent! Maine este Pastele si n-ar strica un Cadou de la Iepuras! Sa dea Dumnezeu!!

Anadomnica, petrecere frumoasa la Falticeni! Cred ca va fi mare bucurie la voi! Multumim inca o data ca te ocupi cu atata daruire de forumuletul nostru si am certitudinea ca Dumnezeu te va rasplati!

PETRECERE FRUMOASA TUTUROR SI SARBATORI FERICITE! inca o data!

Va iubesc!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

PASTE FERICIT TUTUROR!!!

NU AM MAI SCRIS DE MULT DAR SINT ALTURI DE VOI CU SUFLETUL SI INIMA .VA POOOP PE TOATE .VA CITESC MEREU CHIAR DACA DIN CAUZA UNOR PROBLEME DE SANATATE A TREBUIT SA RENUNT PT O PERIOADA LA LUPTA PT BEBE.

SA AVETI UN PASTE FERICIT SI MULTA MULTA LUMINA IN SUFLET.

CAMI , MULTA SANATATE TIE SI PARINTILOR TAI .

LIVSY LUPTA PT CASNICIA TA SINT SIGURA CA TOTUL VA FII BINE PINA LA FINAL . NU ITI PIERDE NADEJDEA CE A UNIT DUMNEZEU SE DESFACE MAI GREU ASA CA LUPTA , SI NU RENUNTA ORICIT AR FII DE GREU.

INCA O DATA UREZ LA TOATE FETELE PASTE FERICIT ALTURI DE CEI DRAGI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!!

DOAMNE AJUTA FETELEEEEEEEEEEEEEEEEE

FIE CA INVIEREA DOMNULUI SA VA ADUCA MULTA PACE, LINISTE SI SANATATE SUFLETEASCA SI TRUPEASCA......

SA FITI BUNE,,,, IERTATOARE.....SI INTELEGATOARE....

VA PUP
CAMI

Mergi la inceput

ADEVARAT A INVIAT!, Cami, si HRISTOS A INVIAT! spun si eu celorlalte fete! Sa ne ajute Dumnezeu sa-L iubim asa cum se cuvine... si sa ne bucuram mereu de Inviere, invitandu-L pe Hristos pe primul loc in vietile noastre!

Am gasit la semnatura unei fete de pe forum (dar nu-mi mai amintesc discutia... si nici nickul ei... :I) ceva foarte frumos, citez din memorie): CREDINTA INSEAMNA SA CREZI CEEACE NU VEZI... CA APOI SA VEZI CEEACE AI CREZUT... exact asa mi se pare ca este.

O zi frumoasa, Sarbatori Fericite in continuare, cu multa Lumina!

Cu drag,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele, HRISTOS A INVIAT!
Vom invia si noi, cei care credem in el.
Sarbatori fericite in continuare si salutari calde tuturor fetelor care au intrat sa ne posteze cuvinte frumoase cu ocazia Sfintelor Pasti. Domnul sa ne aiba in paza si se auzim vesti bune cat de curand.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput