Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Buna ziua din nou fete dragi

Ametita cum sunt am uitat sa va spun ce era mai important. Si anume faptul ca i-am dat listuta noastra unui coleg care se duce pe muntele Athos de sarbatorile pascale. Asadar vor fi pomenite si la schiturile de acolo numele noastre impreuna cu dorinta ce ne uneste aici. Doamne ajuta sa ne fie cu folos!

AnaDomnica iti multumesc frumos pentru modificare . Referitor la numele meu, Simona intr-adevar vine de la Solomonia care e numele de botez pentru ca in ziua in care m-am nascut (14 August) se serbeaza aceasta sfanta.

Va pup pe toate si va doresc multa lumina in suflete in aceasta saptamana!

Doamne Ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Solomonia - e randul meu sa-ti multumesc. Mare pomana ai facut! Doamne ajuta! In asa un loc sfant, pentru a doua oara merge listuta noastra cu nume. Domnul asculta glasul celor curati! Va auzi si rugaciunea pentru noi.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

Fetelor,buna ziua si Sfanta zi de azi sa va ajute in toate,sa ne aduca intelegere in casa,sanatate si ne indeplineasca la toate fetele dorinta de a fi mamici.Sunt fericita ca azi am reusit sa trec pe la biserica sa ma rog pt noi toate si sa ma spovedesc ,sa ma impartasesc si sa las un pomelnic.Offf cata lume si cat am stat la coada.
Eu zic ca sunt multe fete care citesc in fiecare zi ,dar cu timpul pt scris stam cam prost
pentru vestile bune aflate ,sa va traiasca bebei si sa ne bucuram si noi cat de curand de acest dar.Doamne Ajuta!
Sunt alaturi de toate fetele mult incercate in aceasta Saptamina Mare.Fiti curajoase si cu mare credinta in Dumnezeu ,ca intr-o zi o sa fie bine si pentru noi.
Va doresc "Un Paste Fericit"in caz ca nu mai apuc.
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele, va doresc un Paste fericit care sa va aduca multa liniste in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrrrr

e tarziu in noapte dar abia acum am apucat sa va ci=tesc caci la noi s-a terminat foarte tarziu denia din seara aceasta sfanta.....mi-a venit sa plang la maxim cand au scos epitaful.....abia m-am abtinut....erau fetei care plangeau cu lacrimi de crocodil.....ce sa va zic....e o seara foarte grea.....asa ca sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu ine si sa ajungem intelepte la inviere.....

ana.....va trebui sa alegi din sfaturile fiecareia dintre noi si sa cugeti intelept.....dar mereu sa tii drumul drept.....eu nu mai zic decat sa ai grija de tine....sa lupti pt ceea ce a unit Dumnezeu....si sa fii tare....asa cum ne scrii noua de frumos asa sa vb si cu sotul tau......

alexia...incearca sa mai scrii din cand in cand ca e mare placere cand va auzim la cat mai multe vorbele....suntem 100 plus gravidutele....si raspund doar cateva persoane de fiecare data.....

va pup pe toate
sunt f obosita
papa
cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, la mine e ultima zi de munca inainte se Sfintele Pasti, nu stiu daca voi putea sa mai am acces la net sa va urez din inima Paste Fericit si sa ne bucuram din tot sufletul de Sfanta Inviere.
Am ajuns si eu din fericire aseara la denie... a fost minunat. Eu plec spre Falticeni (cetatea de bastina ), jud.Suceava, sa petrec sarbatorile cu familia... sunt asa de bucuroasa... vine si sora mea din Bucuresti care are 2 copii scumpi si abia astept sa ma joc cu ei si sa le dau oua de ciocolata si pupici. Pupi si la voi toate si sa ne regasim in Saptamana Luminata cu suflete luminate si sa curga vestile bune!

Hristos a inviat!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Sa primim Sfanta Lumina cu sufletele deschise, sa ne lumineze calea zi si noapte sa luam cele mai bune decizii si sa facem voia Domnului.
Doamne ajuta tuturor!
Paste Fericit dragele mele prietene de suflet!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetelor din pacate n-am mai ajuns de mult pe la voi...acum am intrat sa va urez sa aveti parte de sarbatori cu lumina si speranta in suflete.
eu nu mai intru pe net asa ca va spun de azi: Hristos a inviat!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

http://tt.lilypie.com/pjjCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Am in trat sa va pup si sa va urez un PASTE FERICIT tuturor.
Magdita, tinem pumnii strinsi tare, doamne ajuta la o veste MAREEEEEEE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am intrat aici sa va urez ca Sfintele Paste sa va aduca bucurie, sanatate, iar acea speranta pe care o purtati in suflet sa se intruchipeze in copilul pe care il asteptati.
Am trecut si eu mai mult sau mai putin prin aceste momente, am o fetita conceputa cu FIV. Va doresc din toata inima sa nu va pierdeti speranta si sa luptati pentru ceea ce va doriti atat de mult.
Paste fericit !

Mergi la inceput