Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)
Raspunsuri - Pagina 19
LunaNueva spune:
quote:
Originally posted by magdita
... Insa, uitandu-ne in jur, vedem oameni mult mai necajiti decat noi, cu mult mai multe probleme, si poate mai grave,...
Cu siguranta se va intampla minunea!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Mare dreptate ai, magdita! Nici eu nu am avut succes, la mine fiind a doua IA si cand am ajuns acasa si ma pregateam sa-mi spun vestile proaste pe alt forum la care sunt membra am descoperit acolo ca una din fetele care a avult mult de tras cu infertilitatea (7 IA nereusite, un FIV si un FET nereusit) si i-a dat Bunul Dumnezeu sa ramana insarcinata natural, tocmai a pierdut sarcina. Era in 10 saptamani. La echo de 7 saptamani a iesit totul bine, inimioara se vedea batind si uite ca... Iar eu chiar ma gandeam ca ziua mea nu putea sa fi mers mai rau!
Si cu toate astea, nu-mi pierd speranta in Bunul Dumnezeu! Stii cum se spune ca Dumnezeu pe omul bun il incearca? Celui rau ii baga in sac din prima ca stie ca oricum nu o sa faca nimic cu ce i s-a dat. Asta mi-a spus o prietena in Olanda si de atunci ( 15 ani in urma) eu nu am uitat. Speranta si credinta nu trebuie pierdute caci sunt daruri de mare pret!
Eu va imbratisez pe toate.

mada23 spune:
Hristos a Inviat! 

E greu sa te ridici atunci cand te doare rau, nereusita dupa nereusita dar trebuie sa fim increzatoare chiar daca puterile sunt slabite, sa gasim un firicel de credinta si sa ne agatam de el, la capatul lui e Bunul Dumnezeu care ne va darui la fiecare dupa dorinta, trebuie sa avem rabdare...
Un lucru minunat este ca ne-am intalnit aici si ne susutinem una pe cealalta, e tot darul lui DD , ne-a vazut suferinta si ratacirile si a facut posibila intalnirea ca rugaciunea noastra sa fie mai puternica.
E lunga si grea ateptarea dar...merita
"Dumnezeu doreste sa-ti faca viata usoara asa ca El va indeparta lucrurile care te supara si le va inlocui cu bucuria Sa -daca Il lasi
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 
asteptand miracolul
anadomnica spune:
Hristos a inviat!
monica_1979 -
fii binevenita! Aici creste rugaciunea ta alaturi de a noastra spre Domnul Iisus si Maica Domnului si toti sfintii pt. dobandire de prunci buni. Doamne ajuta!
magdita - plang alaturi de tine
... astazi am citit. Imi pare rau ca nu a fost acum, va fi in curand. Sa te mangaie rugaciunea si sa te intareasca perioada asta pt. ca in curand asteptam vesti de bucurie!
Hristos a inviat! Motiv de mare bucurie! Sa inmultim rugaciunea noastra catre Domnul sa ne auda si sa ne trimita drept mangaiere cateva
pe acest forum. Doamne ajuta!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
medamaya1 spune:
Buna fetelor.
Magdita, imi pare tare rau, din pacate cunosc si eu sentimentul, dar imi place ca nu renunti, te-as ruga daca vrei si poti sa-mi spui la tine, la voi care e problema.Nu inteleg de ce ai stat in buc ptr trat.?Dupa cum iti ziceam si eu am facut 3 inseminari cu clomifen nereusite , apoi am facut 3 fiv-uri, ultimul reusit, dar nu am stat in buc ptr trat.Sotul meu are oligoastenospermie, ....cind sint probleme la sot e mai greu cu inseminarile.Iti doresc mult mult succes data viitoare
Livsy,si eu sint de parere ca trebuie sa lupti ptr casnicia ta,trebuie sa lupti pina la sfirsit, pina cind absolut tot este pierdut si daca crezi ca merita.In viata sint si bune dar si rele , iar ptr ce ne dorim trebuie sa luptam indiferent de obstacole.Te pup cu drag
Acum sa va spun putin despre mine, nu am putut sa fac nimic luna aceasta (fiv pe natural) din cauza sarbatorilor, nu lucra nimeni, asa ca astept urmatoarea ovulatie ptr a incepe din nou.Dar dupa 2 luni de AC, (asta-i a 2 oara in viata mea cind iau), primul cm si ovulatie, am niste dureri de ovare si de spate , de nu stiu ce sa mai fac, le simt marite si nu stiu de ca ma dor atit de tare, nu inteleg.
Si sa va mai spun ca dupa atitea trat , imi este deja frica sa nu o dau in altceva, doamne fereste, dar nu pot renunta la ideea ca voi fii si io mamica intr-o zii.....de fapt asta ma facut sa-mi revin dupa ce am pirdut sarcina la 6 luni, bine nu mi-am revenit complet si nici nu cred ca-mi voi revenii vreodata, dar trebuie sa fiu tare si sa continui lupta asta ....tare greu mai e, in speranta ca de data asta voi reusii sa obtin din nou o sarcina si ca o voi putea duce pina la termen cu bine
Va pup cu drag pe toate 

ainigriv spune:
Hristos a Inviat!!!
Fetele noastre dragi,nu suntem tradatoare,dar abia acum am reusit sa intram pe forum,desi tot gandul ne-a fost la voi,in zilele acestea sfinte.Ne-am rugat bunului Dumnezeu sa innoiasca in sufletele noastre Lumina,Caldura,Credinta si Iubirea fara de care nu am putea exista.Am simtit pe propria piele aceasta "renastere"in 2005,cand dupa extrauterina am prins imediat postul Pastelui.
Ne-am bucurat sa citim atatea randuri frumoase,pline de speranta si credinta,sunteti atat de bogate,incat Dumnezeu nu va lasa pe niciuna dintre noi fara raspuns,se bucura de rabdarea si credinta noastra si cred ca vrea sa ne trimita ce-i mai bun,dar deocamdata mai sunt incercari de trecut.Sa vedeti acum dupa Sfintele sarbatori,dupa post si curatirea sufleteasca prin spovedanie si Sf.Impartasanie cate minuni, cati bebei vom avea aici!!!Vorba lui Livsy sau a citatului ei,sa credem intai ce nu putem vedea!!!
Noi am petrecut bine,ne-a ajutat bunul Dumnezeu sa ajungem la Prohod si chiar sa cantam la Starea I,apoi sa primim Lumina Sfanta in noaptea Invierii,desi suntem micuti si ne gandeam ca vom obosi,insa Dumnezeu le poate pe toate!!!Samburica e tare fericita cand aude clopotele si cantarile preotilor,asa ca nu am avut motiv de ingrijorare.Ne rugam Maicutei bune sa ne mai tina in pantece pana la termen,ca mai avem putin,suntem in saptamana 33,iar la celelalte sufletele calde de pe forum sa trimita Darul cel de mult pret.Pana atunci sa multumim Domnului,ca si cand l-am fi primit,ca stie El ce pregateste!!!
Va pupam pe toate,ne-a fost tare dor de voi si daca bunul Dumnezeu va ingadui,vom intra mai des!!!Sanatate multa si tamaduire, vineri,in ziua sfanta a Izvorului Tamaduirii.Sper sa ajungem toate la Sf.Liturghie si sa primim vindecarea sufletului si a trupului.Doamne ajuta!!!
sandaa spune:
Va spun si eu HRISTOS A INVIAT! Ma simt un pic vinovata de faptul ca am intrat asa tarziu pe forum dar sper sa ma iertati.
Dragele mele ma bucur foarte mult ca ati scris asa frumos, Dumnezeu sa va binecuvinteze pe fiecare!
Anadomnica multumim pt tot. Esti o dulce.
Magdita imi pare rau pt nereusita ta, noi cele de aici stim cel mai bine starea sufleteasca dupa o nereusita dar sa speram ca Maicuta Domnului ne va ajuta la fiecare sa simtim si noi sentimentul acesta frumos de a fi mame.
Livsy draga mea imi pare rau pt tine. Cum spunea si Anadomnica Dumnezeu vrea sa fiti impreuna pana la sfarsitul vietii asa ca nu dispera. Incearca sa te rogi mai mult si bunul Dumnezeu te va ajuta. Ne rugam si noi pt tine. Vreau sa-ti spun ca am citit undeva ce scrie parintele Arsenie Boca: Cand vrei sa te apropii mai mult de Dumnezeu sa-ti pregatesti sufletul pt ispite (sau cam asa ceva nu retin exact). Este o incercare si pt tine dar Dumnezeu in marea lui milostivire va sti ce sa faca ca sa fie bine. Iti doresc mult curaj si rabdare. Doamne ajuta!
Va pup pe fiecare si sa stiti ca ma gandesc la voi si ma rog chiar daca scriu mai rar.
Doamne ajuta!
cami_antonia spune:
BUNA FETELE...
va scriu doar cateva randuri in care ma bucur enorm ca s-a revitalizat tema noastra....imi pare f bine ca suntem multe/......
va pup si ma voi ruga in continuare pt toti.....
DOAMNE AJUTA!
CAMI
Laura2008 spune:
Fetele am im intrat sa va spun ca in saptamana mare am dus listuta noastra la 2 biserici pentru a fi citite in noaptea de inviere.
Asta a facut sa am din nou speranta in Dumnezeu.
Asa ca daca s-a terminat postul sa trecem la treaba
ca sa vina primavara cu 
Hristos a inviat!

anadomnica spune:
Hristos a inviat!
Laura2008 - foarte frumos din partea ta
. Multumim frumos. Domnul ne va ajuta pe fiecare.
Fetele, asteptam in curand sa rasara burticute!!! E o perioada tare frumoasa asta in care oamenii se saluta cu Hristos a inviat! si Adevarat a inviat! si toate bisericile canta asa frumos acest mare adevar!
anadomnica spune:
"Vineri, in Saptamana Luminata, ortodoxia sarbatoreste Izvorul Tamaduirii, un mare praznic ce dateaza din a doua jumatate a primului mileniu crestin. Se face referire la o vindecare minunata a unui orb ce si-a recapatat vederea dupa ce si-a udat fata cu apa unui izvor situat intr-o padure din apropierea Constantinopolului. Biserica zidita din ordin imparatesc pe locul unde era situat acel izvor a primit hramul "Izvorul Tamaduirii".
La sarbatoarea de astazi mergem cu gandul si cu inima mai ales spre Maica Domului, cea care s-a dovedit izvor al dumnezeirii, prin nasterea Mantuitorului.
In toate bisericile si manastirile, dupa Sfanta Liturghie, se savarseste slujba de sfintire a apei (aghiasma mica), dupa o randuiala adecvata Saptamanii Luminate.
Hristos Cel inviat, Izvor nesecat de daruri pentru noi, sa fie pururi in mijlocul nostru. Amin."