Casnicute sexy (170)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la mine nu se deschid link-urile...
am niste nervi cat casa
pachetul cu medicamente pentru aida nu a ajuns nici acum si cica nu apare la bucuresti, si unul trimis in aceeasi zi prin aceeasi posta a ajuns in austria inca de vineri

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Danelutzoo daca dadeai clik pe el vedeai..da dehhh
monicooo si nu poti verifica?doamneee..
va pupp..
am treaba ,,revin

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

i-am dat toate datele aidei, daca e scanez si biletul de trimitere...offf...sau fac reclamatie si aici...dar numai sa se stie exact daca s-a peirdut sau inca e in tranzit
insa ma oftic tare ca trebuia deja sa inceapa cu ele

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Danelutzoo daca dadeai clik pe el vedeai..da dehhh

Aha, de aia sari cuscra asa repede sa i-l trimiti ei
Dar tot postesc

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Monica cred ca e inca pe drum spre Romania sau in Romania, ca si acolo pina le distribuie...
Du-te la posta, ca daca l-ai trimis recomandat, au un numar pe care-l baga in calculator si trebuie sa-ti spuna in zona este. Cel putin in Italia asa este, iti spune automat in ce localitate a ajuns.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

( putin sport dupa cina )

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Miki, multumesc!
Daneluta, acum am inteles dece nu pot vota, numai plang.
Va pup pe toate

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

am bagat codul si-mi arata tranzit in ro depe data de 9
adica de pe 8 pe 9 a strabatut europa si de pe 9 suntem in 14 n-a ajuns de la buc la timisoara?
asta e...mai asteptam...Doamne ajuta totusi sa nu se fi pierdut

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Liana, si io te . Mi-am comandat cartea ( PS. Ich liebe dich) si e pe vine , iar filmul e super bune. Cel putin mie-mi place
Dana_ch, doar atat?
Monica, eu cred ca domnisoara Ruxi se va acomoda la camin. Cat despre pachet.....DD ajuta sa ajunga cat mai repede. As mai spune ceva ...dar o spun pe privat
Danutza, bine ca poti posti. eu nu
Miha, pofticioaso

Georgi, .....

Miki

Mergi la inceput

Mihaela la urmatorul concurs, daca or mai fi concurenti

Monica ti-am spus eu, ajunge in tara, iar de la Bucuresti la destinatie, dureaza o saptamina, daca nu si mai mult , deh, posta si postasii

Ia cetiti aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119526

Mergi la inceput