Casnicute sexy (170)
Raspunsuri - Pagina 8
mhldvrc spune:
Monica nu mai fi asa de pesimista,poate nu s-au pierdut. Chiar asa ghinion sa aiba,Aida? Ma
sa fie bine.
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
mikiriki spune:
Eu zic sa mai astepti vreo 2 zile. In cazul in care nu ajunge , suni la Posta Romana 
Miki
monica-elizabet spune:
e prima si ultima data cand mai trimit cu ei ceva 
sper sa aveti dreptate si sa ajunga macar mai tarziu decat niciodata
nah ca sa fiu optimista ![]()
scuzati ca am deprimat subiectul
poftiti la dans

monica
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Georgi, .....
Si eu care am crezut ca-i o poza cu domnu'inspector
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Danelutzaquote:
Originally posted by mikiriki
Georgi, .....
Si eu care am crezut ca-i o poza cu domnu'inspector
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*Daniela, mami de Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
am cautat cateva poze cu mustatea sau cu un inspector. dar nu le puteam pune aici 
Miki
monica-elizabet spune:
o provocati pe cuscra? vreti sa iasa cu
ca-l ascundeti pe musteatza pe=aici ![]()
monica