Casnicute sexy (170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

muzica :-)

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

da unde ati fugit toate?
numa' io cu miki am ramas pe bancuta?

monica

nu-ti mai place cu mine pe bancutza?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

si io cu tot cu cuscru'

Da da...cu tot cu cuscru-tu...

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hai ca vin si eu pe bancuta sa va zic ultima perla...
Azi l-am trimis pe Robert la bunica,cam cu "vreau dar nu mai vreau". Si toata ziua a batut-o pe bunica-sa la cap ca vrea acasa.La un moment dat ii zice soacra:"bine,te duci acasa,dar mami e la servici,iar tu ai sa ramai singur cu Amira"...La care el foarte serios:"cum sa laman singul cu bebe?Ce?Eu am tzatza sa-i dau?"

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Hai ca vin si eu pe bancuta sa va zic ultima perla...
Azi l-am trimis pe Robert la bunica,cam cu "vreau dar nu mai vreau". Si toata ziua a batut-o pe bunica-sa la cap ca vrea acasa.La un moment dat ii zice soacra:"bine,te duci acasa,dar mami e la servici,iar tu ai sa ramai singur cu Amira"...La care el foarte serios:"cum sa laman singul cu bebe?Ce?Eu am tzatza sa-i dau?"

Miki

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Plec la culcare. Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi am fost pe-afara, intre timp am lasat o pizza la cuptor si am intrat am papat si am fugit din nou...acum am intrat si fug cu ei la baie ca-i deja tarziu si maine trebuie sa fim odihniti pentru o noua zi de plangaceala
somn usor tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Las' ca-i trece ei, si n-o sa mai plinga atunci cand merge le gradi.
Miha, am ras cu pofta, asa-s copiii uneori, mai scot cate una.
Acum ceva timp in urma, Mihai al meu, foarte suparat pe sora-sa, ma intreaba de ce i-am cumparat ei haine si jucarii, atunci cind el nu era. Trebuia sa nu-i cumpar nimic pana nu se nastea el, sau sa-i fi cumparat si lui, ca doar stiam ca se naste si el. EGOISTUL. Ce sa mai zic....Sunt suparata ca ploua, e un noroi la noi, zici ca suntem la ,,cuca macaii,, nu in capitala tarii. M-am saturat, constructii, praf, mizerie, blocaj in trafic si alte de-astea...

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Avem un sarbatorit Simaco

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput