Casnicute sexy (170)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Uite dom'le, cum dadu Miki cafeluta, cum aparu si Dana

Dana si bine-ai aparut pe la noi. Nu mai povestesti nimic despre voi ? Hai ca aici am ramas citeva fete si deja stim tot ce fac copilasii. Mai vrem si noutati

Miki pot sa servesc o cafeluta din aia de-a Monicai, ca am vazut ca e calda, calda, calda .
Multumesc de cafea

Iar la mesajul dedicat sexoaselor, ma gindeam ca apare vreun sexos, ceva . Acum, mai ramine sa iau exemplu de la "duamnele" din poza.

Monica o sa vina vremea cind nu o sa mai plinga Ruxi. E mica mai, vrea sa stea cu mami, e normal.

Mihaela ai terminat stelele in numar de 50, de aia nu mai poti vota . Nu mai plinge, ca faci riduri

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am inteles deci sa te servim mai des cu cafeluta ca sa apari

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Danelutzooo pt tine

Adica... s-o ... la rece, ca postesc saptamina asta
Moama, ce prostii ies din gura mea, dispar din zona, ca pacatuiesc

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Danelutzooo pt tine

Lu' cuscra nu-i place...trimite-l la mine.

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miki ce frumos! multumesc mult de tratatie.
miha, liana, danelutzo, nu va dezmintiti
la noi e naspa afara, nor, sta sa ploua, suntem sechestrati la domiciliu.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo miho, ma bucur ca ti-ai revenit
Danelutza, speeeeeer

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

bravo miho, ma bucur ca ti-ai revenit

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami
miha, liana, danelutzo, nu va dezmintiti

Mergi la inceput