Casnicute sexy (170)
Raspunsuri - Pagina 6
Danelutza spune:
Uite dom'le, cum dadu Miki cafeluta, cum aparu si Dana
Dana
si bine-ai aparut pe la noi. Nu mai povestesti nimic despre voi ? Hai ca aici am ramas citeva fete si deja stim tot ce fac copilasii. Mai vrem si noutati
Miki pot sa servesc o cafeluta din aia de-a Monicai, ca am vazut ca e calda, calda, calda
.
Multumesc de cafea 
Iar la mesajul dedicat sexoaselor, ma gindeam ca apare vreun sexos, ceva 
. Acum, mai ramine sa iau exemplu de la "duamnele" din poza.
Monica o sa vina vremea cind nu o sa mai plinga Ruxi. E mica mai, vrea sa stea cu mami, e normal. 
Mihaela ai terminat stelele in numar de 50, de aia nu mai poti vota
. Nu mai plinge, ca faci riduri ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Liana30 spune:
moamaaaaaaa miki
www.pauliland.ch/momente/momente3/b_danke1.gif" target="_blank">Danke![]()
PS![]()
Va pup pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Liana30 spune:
Danelutzooo pt tine![]()

![]()
![]()
![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Danelutzooo pt tine
Adica... s-o
... la rece, ca postesc saptamina asta 
Moama, ce prostii ies din gura mea, dispar din zona, ca pacatuiesc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Danelutzooo pt tine
Lu' cuscra nu-i place...trimite-l la mine.
Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alexa si mami spune:

miki
ce frumos! multumesc mult de tratatie.
miha, liana, danelutzo, nu va dezmintiti![]()
la noi e naspa afara, nor, sta sa ploua
, suntem sechestrati la domiciliu.
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
bravo miho, ma bucur ca ti-ai revenit

Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
miha, liana, danelutzo, nu va dezmintiti
Here It Goes Again