Donati 2% din impozit pentru cauza infertilitatii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by maria08

Mcrissa: Intra pe situl celor de la finainte si da cautare dupa denumire sau dupa cod fiscal si ai sa vezi ca exista, asta daca vrei sa verifici corectitudinea datelor oferite de Luca.

Pune te rog link-ul de care scrii aici. Va fi mult mai usor pentru toata lumea care citeste subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

http://www.mfinante.ro/contribuabili/link.jsp?body=/contribuabili/pjuridice.htm
Vezi unde scrie: "Informatii despre institutii publice, agentii economici, societati de asigurare, brokeri, ong-uri. Selectie dupa cod unic de identificare, nume si judet".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, am uitat sa va spun ca am reusit si am trimis formularul catre Circa financiara, impreuna cu o copie dupa fisa fiscala. Acum ii fac si sotului formalitatile, sa doneze si el catre Ador copiii.

Mergi la inceput

Multumesc maria08.

Eu am completat formularele pentru mine si sotul meu, am facut copiile dupa fisele fiscale, mai trebuie sa le trimit. Recomandate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Am completat si eu formularele pentru mine si sotul meu, am facut copiile dupa fisele fiscale, mai trebuie sa le trimit-recomandate.

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Fetelor, pana in 15 mai 2008 trebuie trimise Formularele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

salut.
intreb si eu ptr ca nu stiu:ce anume face fundatia Ador copiii,cu acesti bani?ceva ptr infertilitate?
pentru ca eu nu inteleg ceva; in Italia, verisoara mea face fiv gratis prin asigurarea medicala de la munca,si costa in jur de 7000 euro, iar italienii au bani,nu? iar in Romania costa intradevar mai putin 2000euro, dar noi nu ne permitem asa de usor banii astia, si statul este un meschin, nepasator, indiferent. dupa ce ca pleaca tineretul din tara, nici nu incearca sa creasca natalitatea, sa ajute mai mult...m-am cam enervat
dupa cat timp pot sa redirectionez cei 2%?ar fi bine daca in viitorul apropiat ar fi si la noi infertilitatea considerata o "boala" si nu un moft
va pup si mult succes

Mergi la inceput

bb wanted Cred ca cel mai bine iti poate raspunde LucaLuca dar ideea era ca in lupta asta de responsabilizare a autoritatilor vom avea nevoie de bani si va fi greu sa-i adunam la momentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

multumesc celor care ati donat deja si celor ce o vor face de acum incolo

judec de ceva vreme chestia asta si azi vin si v-o zic si voua..
am nevoie de ajutor, e clar asta..singura nu mai pot face mare lucru mai ales ca de multa vreme deja sunt blocata cu o problema majora de sanatate a mamei mele, deci, am nevoie de ajutor ca sa mergem inainte..

sunteti multe fete cu initiativa, cu mult mai multa energie decat mi-a mai ramas mie asa ca as vrea sa ne unim si noi cumva. fetele de la Adoptii au reusit ceva extraordinar, haideti sa facem si noi o chestie desteapta..ce ziceti?
pun la dispozitie formal legala - am nevoie de parteneri seriosi cu care sa construim niste proiecte in privinta ajutarii/consilierii cuplurilor cu probleme de sterilitate!

multumesc,
Mariaa

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am citit din urma putin si incerc sa va raspund:
Adorcopii este reprezentat, aici, de membrul Mariaa, adica eu, in calitate de presedinte al asociatiei.
Ce am reusit pana acum?
-un simpozion in cadrul Spitalului (maternitate) Bega pe tema infertilitatii/sterilitatii si a masurilor (ne)luate in Romania in sensul acesta, cu invitati din mass-media.
-o actiune de ziua mamei,8 martie, acum 3 ani, pe tema prevenirii abandonului - in centrul Timisoarei cu pliante informative
-actiuni de strangere semnaturi in maternitatile Bega si Odobescu pentru proiectul BabyKlapper initiat de un grup de mamici de pe DC si derulat in mai multe orase din tara
-participare la un simpozion la Consiliul Local Timis pentru sustinerea acestui proiect pentru salvarea vietii bebelusilor nedoriti de catre mame
-interviu radio pe Romania Actualitati si pe Radio Timisoara pe tema proiectului BabyKlapper (sistinut de alessia105 respectiv de Mariaa)
-urmau proiecte ca solicitarea instalarii unui telverde unde sa pot asigura consiliere celor ce trec prin depresia generata de sterilitate/infertilitate si alte proiecte..
insa ca si alte planuri personale am fost nevoia sa le pun de-o parte din cauza unei probleme majore de sanatate in familie - membrii mai vechi pe aici stiu despre ce e vorba.

ce face Adorcopii cu acesti bani?!
drept va spun ca nu am avut timp sa merg la banca sa vad cati sunt, dar pentru ca vad ca s-au facut atatea donatii am sa solicit un extras sa va confirm intrarea banilor.
daca mi-a scapat ceva, rog atentionati-ma si va raspund

Luca , inca odata multumiri pentru energia de care dai dovada...poate te gandesti si ni te alaturi, de asa oameni ar fi mare nevoie! Si nu zic doar de asociatie acum..

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput