Donati 2% din impozit pentru cauza infertilitatii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

LucaLuca ceea ce ai scris de angajatii de la ProTV mi se pare marsavie. Oare alte trusturi media n-au deloc idee de ce se intampla ca sa scoata povestea la iveala, macar sa-i faca de rusine.

Felicia Formularul 230/200 ti-l scoti de pe net, doar declaratia de venit trebuie s-o ai de la munca. Si eu am asteptat anul trecut sa-mi dea astia de la munca si a trecut termenul fara sa pot dona ceva. Asa ca anul asta trebuie sa o fac neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Dariela, formulare pentru redirectionarea a 2% din impozit se dateaza si se semneaza (rubrica Semnatura contribuabil). Deci, exclus ca angajatorul sa le trimita in numele tau.
Felicia_, da, formularul se poate descarca de pe site, completa si trimite. Nu toata lumea primeste aceste formulare (de regula le primesc cei care figureaza cu mai multe surse de venit).

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

luci.eilm- Nu poate sa trimita declaratia fara acordul meu, dar nimic nu-l impiedica sa recomande.
Am reusit sa retrag si declaratie catre alt OUG si o sa redirectionez catre al nostru.

Dariela

Mergi la inceput

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

avand in vedere ca se apropie termenul limita pentru redirectinoarea celor 2% am cautat si eu aceasta organizatie pe site-ul 2% si nu exista.
este cineva care a donat catre aceasta asociatie?

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by LucaLuca
Pe site-ul 2% nu sunt toate ong-urile din Romania, ci doar cele care s-au inscris (am vrut sa inscriu eu "Ador Copiii", dar iti cereau copii ale statutului si alte hartzoage). Ia cu incredere datele de pe prima pagina.

Procedura:
- daca aveti si alte surse de venit IN AFARA de salariu - se completeaza declaratia 200, la capitolul III se bifeaza "Sustinerea unei entitati non-profit" si se completeaza datele corespunzatoare ONG-ului (denumire, cod de identificare, cont bancar).
- daca aveti ca sursa de venit NUMAI salariul - trebuie completata declaratia 230, cu aceleasi informatii ca mai sus.

Numele organizatiei: Asociatia Cuplurilor cu Probleme de Sterilitate Dorinta, Optimism, Rabdare=COPII - ADOR COPIII
Cod Fiscal: 16521676
Cont IBAN: RO64BRDE360SV15819163600

http://www.adorcopiii.cabanova.ro/

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor,
Luca: Am reusit si eu sa donez cei 2% catre fundatia " Copii- Ador Copii".
Sa speram c-o vor face cat mai multe persoane!
p.s.: ce se mai aude cu petitia??

Mergi la inceput

Azi completez formularele. Sarbatoresc 1 Mai prin fapte bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

e bine venit subiectul. multumim initiatorilor.
o sa vorbesc si eu cu contabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mcrissa: Intra pe situl celor de la finainte si da cautare dupa denumire sau dupa cod fiscal si ai sa vezi ca exista, asta daca vrei sa verifici corectitudinea datelor oferite de Luca.

Mergi la inceput