FIV 173

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Zouzoupoti incepe asa de repede un nou fiv?

pot incepe de acum,pt ca eu am facut de data asta transer cu congelati...pupici si mult succes pe mai departe

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

Kora,
multumumesc frumospentru listuta. mi-am cumparat toate bulinutele, abia astept sa incep sa le iau.
Incep in mai, la Giulesti, cu dr. Cocei si dr. Niculescu. N-am specificat pana acum cu cine fac.
Simt ca nu mai am rabdare, ma bucur pt voi, pentru reusitele voastre. Bafta multa in continuare si DD sa te ajute.
augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

licuriciule io te pup din nou
Cruelooooo oauuuu super valoarea..io cu experienta mea de baba pe'aci si cu "pasarici"la creierzic ca's sigur 2io te pupppp
Ioana tin pumniii
alexandra felicitari pentru perechea minunata..te pup
moni daca as fi stiut as fi sarit imediat sa raspund..stii da?pup io
iepurilaaaaaaaa sa stii ca sunt cu ochii pe tine..te puppp si tin pumnii
Kora stii da?pumnii sunt stansi..stransi..fffoarte stransi!!
Cocolyso chiar daca nu fac parte din decor io tot intru pe aici sa fii sigura ca daca stiam ceva iti raspundeam imediat..te pupp si bafta multaa..
ramiiiii mii tare dor de tineeeeee..te pupp
goghy te pup si tin pumnii stransi.
KITAA io intrai sa te puppp..mie dor de tine sa stii.
ma lungiii cam mult ma opresc,,va pup pe toate si va tin pumnii..
daca mai revin cu pupici mei sper ca nu ma dati afara?

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

lianooo stii ca mi-esti tare,tare draga...te pup si io

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Dariela: iti vand niste ponturi de la o veterana in ale laparoscopiei... Dupa trei d'astea, eu zic ca ma descurc.
Eu nu am facut la nici o laparo clisma, si le-am facut in trei locuri diferite (Filantropia, Giuly si Elias) si asta datorita medicului meu (un dulce) de la Filantropia. Uite care e ideea: in ziua de dinaintea operatiei, manaci mai usor, iar spre seara, in jur de ora 18, iti prepari un "suc" din apa plata si Fortrans. Ceri la farmacie, spui ca faci laparo si ti se da. Un pliculet d'ala dizolvat cred intr-un litru de apa (sau 2 litri ?!?!?!?), scrie pe pachet il bei, nu mai manaci nimic dupa, poti sa bei doar apa plata, si in vreo 2-3 ore esti "clismata" deja. Mie mi s-a dat drumul acasa din aceeasi zi cu operatia, ca fac urat cand e vorba de stat in spital , asa ca a trebuit sa se conformeze. Multa bafta si astept vesti bune. Ah, si sa nu uit: anunta-ti si medicul ca ai facut asta, sa nu te supuna la chinuri degeaba...

Va pupic pe toate!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da, Liana, sunt sigura de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dream te pupppp
licuriciule io stiu
Moni pup io
na ce sa va fac daca ma bagati in zeama ..iar va zapacesc si scriu aci sa va termin capitolul

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

sandyG si eu am fost la dr.Pantos acum doi ani cind am inceput primul fiv...dar nu am ramas la el din mai multe motive,printre care si cele economice...mi s-a spus ceva in jur de 7000 euro fara medicamentatieceea ce nu mi-am permis...stiu doar ca este un medic deosebit de bun...iti doresc succes si tie,mai ales ca ai trecut si tu prin foarte multe...primele 2 fiv-uri le-ai facut tot la Pantos?
De luni merg in Atena pentru o zi..mi-am aranjat intilniri cu mai multi medici sa vad fiecare ce spun...am intilnire si cu medicul cu care am facul ultimele 3 et-uri,cu Mastrominas..el imi propune ca la fiv 4 sa mergem pe blastocisti si cu o productie mai mica de ovocite...imi voi face tot acolo la clinica si cariotipul sa vedem daca nu exista vreun defect cromozomial sau nepotrivire de adn-uri...apoi avem intilnire si cu dr.Paraschos..apoi cu dr.Kapetanakis si in filal cu dr. Ksinias...fetelor din Atena..ati auzit ceva de acesti medici?vreo impresie ceva?...
Vestea buna e ca mi-a venit cm azi si dupa 21 de zile ma apuc din nou de Fiv...deci saptamina viitoare ma voi decide exact la care medic voi incerca

[/quote]ZOUZOUNAKI ,eu abia acum am ajuns la dc Pantos,primele doua le-am facut cu dc Gatos.mergi si tu si fa cariotipul de cuplul si mai sunt cateva analize,daca vrei iti mai scriu ce am mai facut eu .Pantos cand a auzit ca am facut fiv ,fara sa fac cariotipul sa mirat, da nu mi-a spus nimic ,ca sti ,ca doctori nu se vorbesc de rau intre ei ,aici,dar am vazut cum se minunau.Acum sper sa fiu ok ,cu toate ca nu mi-au iesit toate analizele bune[am probl.cu cariotipul]si ptr. asta voi face un fiv special[cu blastocisti dar nu numai]si cu ajut. lui dd sper sa mearga bine .daca vrei iti sun unde am facut cariotipul si cat costa.si despre pret, am inteles ca e 4000 ,dar dau maine tel si am sa stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna, stie careva daca lucreaza d-na dr. Cocei duminica? Vreau sa merg sa-mi fac dosarul pentru FIV si nu raspunde deloc la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

lucaluca ,ce sa-ti spun fetita,doar ca mi sa parut curios, ca nici o alta fata nu i-a raspuns asa cum ai facut-o tu.Eu sunt de parere ca daca nu poti spune o vorba buna ,mai bine nu mai spune nimic,ca si asa avem atatea probleme,nu avem nevoie si de pareri si cuvinte urate.Poate fata era suparata,trista,disperata daca vrei si avea nevoie de cineva sa-i dea un sfat.a scris un mesaj cand era suparata si ce?nu a scris zece,fiecare avem zile proaste cand nu avem rabdare cu noi insine,daramite cu altii.Eu sunt de parere ,ca noi care stim prin ce trecem de la o incerare la alta,trebuie sa ne intelegem ,si nu cum a facut una o gresala ,hai s-o mai suparam si noi.si am spus doar ca tu poate nu ai inteles-o ,deoarece nu prea ai trecut prin mule probl. si nici nu iti doresc.

Mergi la inceput