FIV 173
Raspunsuri - Pagina 18
zouzounaki spune:
sandy primul medic la care am fost inainte sa fac fiv1,a fost Pantos...nici macar nu m-a consultat el personal si mi-a si dat protocolul..nu mi-a zis nimic absolut atunci sa fac vreo analiza mai speciala...cariotipul de cuplu il vom face la Mastrominas si ne costa 300 de euro..asa ne-a zis...oricum luni cind o sa discutam cu dosarul in fata,vom discuta si despre analize...apopos pe tine cit te costa fiv-ul? iti iei injectiile de la IKA?
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
betty78 spune:
medamaya e ciudat ce tot spui tu acolo. Eu am facut Fiv tot la Med New Life si pe mine prof Ron-El nu a vrut sa ma lase sa urmez procedura pana nu rezolvam hidrosalpixul si apoi dupa laparo mi-a spus sa mai incerc 6 luni natural in conditiile in care si mie mi se propusese sa donez, mai ales ca atunci aveam 26 de ani si vorba ta eram buna de prasila
. Nu stiu ce s-a intamplat in cazul tau si imi pare sincer rau, dar sigur nu a fost mana doctorului care este un medic extraordinar. Intradevar pot sa spun ca eu nu am fost foarte incantata de dr Gherasie, dar oricum ea nu face decat sa urmareasca evolutia ta in timpul tratamentului.De ce nu am fost multumita, a fost raspunsul meu prost la tratament cu un nr de 7 foliculi, care in mod normal fara stimulare cu un an inainte aveam 41 de bucati, dar asta cred ca este un alt subiect
Deci Cocolyso parerea mea este ca sunt pareri si pareri
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
sandyG spune:
quote:ZOUZOU ,medicamentele le am prin TEVE ,si platesc 25% din pret,ca de ne considera ca avem mai multi bani decat cei cu IKA.Imi pare rau ca-i avut astfel de experienta cu PANTOS,da nu inteleg de ce.poate ca atunci nu avea clinica lui atunci,nu stiu?uite am sa-ti spun cum s-a intamplat acum ,la prima intalnire.
Originally posted by zouzounaki
sandy primul medic la care am fost inainte sa fac fiv1,a fost Pantos...nici macar nu m-a consultat el personal si mi-a si dat protocolul..nu mi-a zis nimic absolut atunci sa fac vreo analiza mai speciala...cariotipul de cuplu il vom face la Mastrominas si ne costa 300 de euro..asa ne-a zis...oricum luni cind o sa discutam cu dosarul in fata,vom discuta si despre analize...apopos pe tine cit te costa fiv-ul? iti iei injectiile de la IKA?"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">iconita
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
am ajuns acolo,primul lucru i-am dat datele la secretara,apoi m-a trimis sa platesc consultatia-150 E .apoi m-au trimis la un dc, din cei 6-7 care sunt in echipa lui sa -mi vada analizele care le aveam pana atunci,m-a intrebat tot ce am facut pana atunci,jumatate de ora a durat si trebuia sa-mi faca si eco da era f ocupat,la ora aia si nu mi-a facut.apoi mi-a scris ce analize fac eu si ce sotul si m-a trimis din nou jos la pantos.In sfarsit am ajuns in cabinet sa-l vad pe dc ,pe care pana atunci ,il vazusem numai la tv.eram speriata,rusinata dar din moment ce a inceput sa-mi vorbeasca mi-au fugit toate,parca il cunosteam de-o vesnicie ,atatea intrebari i-am pus.in fine s-a uitat si el la analizele care mia primul dc sa fac a mai completet ceva si apoi m-a intrebat ,unde e foaia de la eco,la care i-am spus ca era aglomerat ,bla bla si dc nu mi-a facut,s-a suparat putin si-mi spune ok iti fac eu aici.verdictul i-a spus sotului meu :din punct meu de vedere sotia ta e ok ginecologic ,ovare ok ,endometru putin cam chinuit dupa atatea curatiri da o rezolvam ,aici ai venit sa faci copii,si vei face.mi-a spus sa fac analizele si mai vorbim.apoi am facut eu o greseala adica :mi s-a spus ca pot da sange acolo si mi le trimite ei la sinergati lor,dar mi-a fost frica ,ca daca imi gasessc ei problema ,pe care n-o am ,casa platesc mai mult.....si am mers eu la cabinet de-al meu.aici stupoare imi spun ca sunt numai 2 centre genetice in toata atena si unde vreau sa mi le trimita,le spun la care vor, ca si asa nu cunosc nici unu.peste 2 saptamani ma suna medicul genetic de la clinica si-mi spune sa venim la cabinet,mi-am dat seama ca-i problema dar nu stiam cat de mare,am ajuns acolo a inceput sa ne explice,dar eu parca nu mai auzeam nimic,practic ma detaseasem de per. mea am zis ca mor ,nici nu vreau sa-mi amintesc.asa naucita cum eram am plecat spre pantos,fara progamare fara nimic.acolo i-am spus secretarei ce mi s-a intamplat si m-a strecurat printe randevuuri ,si cand m-a vazut dc imi spune :ai vazut care era probl. ta ,apoi mi-a explicat ce trebuie sa faca chemat si unul dintre embrionisti sa-mi explice mai bine,dar prostia care am facuto ,de a da sange in alta parte ,trebuia sa o platesc, deoarece geneticstistul cu care lucra ,nu merge pe analiza altuia si trebuia sa le repet,alti bani ,alta distractie,si care sa vezi era cel de-al doilea ,pe care nu-l alesesem.dupa alte 2 saptamani rez. iese acelasi.mentionez ca a doua oara la pantos nu am mai platit,pe nota de plata scria sizitisi-0 E.si despre pret atunci am inteles 4000 E,da mai intreb azi sa stiu sigur.PS. ti-am trimis un mes. privat
sandyG spune:
ZOUZOU am dat tel. si mi-au spus asa:fiv simplu -3200,fiv cu microgonimopiisi 3700,110-anestezia si daca fac acolo analize de sange -estradiolul-25 euro la fiecare.
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by sandyG
lucaluca ,ce sa-ti spun fetita,doar ca mi sa parut curios, ca nici o alta fata nu i-a raspuns asa cum ai facut-o tu.Eu sunt de parere ca daca nu poti spune o vorba buna ,mai bine nu mai spune nimic,ca si asa avem atatea probleme,nu avem nevoie si de pareri si cuvinte urate.Poate fata era suparata,trista,disperata daca vrei si avea nevoie de cineva sa-i dea un sfat.a scris un mesaj cand era suparata si ce?nu a scris zece,fiecare avem zile proaste cand nu avem rabdare cu noi insine,daramite cu altii.Eu sunt de parere ,ca noi care stim prin ce trecem de la o incerare la alta,trebuie sa ne intelegem ,si nu cum a facut una o gresala ,hai s-o mai suparam si noi.si am spus doar ca tu poate nu ai inteles-o ,deoarece nu prea ai trecut prin mule probl. si nici nu iti doresc.
Sandy, desi cred ca am explicat foarte clar la ce nivel, strict de abordare a comunicarii pe un forum, se ridicau obiectiile mele, exprimate civilizat - tu continui sa faci presupuneri de genul ca eu n-am trecut prin multe probleme (...stii tu asta, asa, din eter...) ramamand gravida din prima (...de parca am furat sansa/copilul cuiva...), deci sunt incapabila de compasiune sau empatie sau sa imi atribui, fara argumente, asa, hodoronc-tronc, caracteristici drept "vorbe urate" si "rautate", desi te rugasem sa vii cu citate argumentative. (pe formula de adresare nici nu mai insist, targetarea pe topicul asta ne constrange biologic sa facem parte din aceeasi generatie, +/- max.10 ani, deci daca io-s o "fetitza", presupunand ca tu ai avea cativa ani in plus, eu cum ar trebui sa te apelez, "tanti"?!)
Pe bune, am, ca de obicei, toate cuvintele la mine si am si acidul, nu mi-ar fi greu sa iti compun, ca exercitiu de stil, o replica care chiar sa merite cracteristicile alea pecare mi le atribui aprioric, dar, la o chibzuiala sumara, e o dimineata prea frumoasa ca sa imi pierd timpul cu astfel de simulacre, iar bunatatea este o forma superioara de inteligentza. Dar mi-ar fi jena, in locul tau, sa vin cu patul lui Procust pe forum si sa judec cine sufera si/sau empatizeaza 'au ba.
Oana, intrebai ieri de aparatele de securitate din aeroporturi. Eu am lucrat in US intr-o institutie cu astfel de aparate - cele prin care trec oamenii sunt simple detectoare de metale, doar aparatele pentru bagaje sunt cu raze X. Dar e clar ca si detectoarele de metale emit niste unde, in mod repetat cred ca pot afecta, este insa din pacate la fel de adevarat, poate la un alt nivel, si pentru laptop si pentru telefonul mobil. Eu cred ca sunt unde suportabile de catre corpul omenesc, oricum nu cred sa iti faca mare rau atat timp cat doar te pregatesti de fiv; cand o sa fie bebe acolo (curand!!) e bine sa fii mai prudenta. Poti atunci obtine o recomandare de la medic si nu mai treci prin cadru, ci pe alaturi si ti se face control "manual", cu detectorul mobil, dar asta poate fi mai enervant, pentru ca dureaza un pic mai mult.
Girls, va doresc un sfarsit de saptamana fertil!:)
claudia_prea spune:
Iana, am vrut sa-ti raspund de ieri, dar nu eram sigura daca este vorba despre acelasi lucru asa ca m-am abtinut pana azi cand ai spus clar care este problema.
Eu am o amica care are aceeasi problema si a pierdut o sarcina la 5 luni, insa la urmatoarea sarcina cand stia foarte clar ce si cum, i-a dat medicul un tratament, a facut cate o injectie in fiecare zi de sarcina deoarece aspirina nu era suficienta, insa acum are o fetita sanatoasa de 3 luni. In concluzie se poate, va fi ceva mai greu in perioada sarcinii, dar atata timp cat stii care este problema si o tii sub control, nu trebuie sa-ti faci griji.
Luca, te rog eu revino la mesajele tale pline de haz, radeam cu lacrimi cand citeam cate unul.Eu cred in continuare ca ai gemeni, nu mai ai mult si vei afla.
Fetelor va pup si va doresc numai bine tuturor!
Cand voi avea vesti legate de embrionasii mei, intru si va spun.
O zi superba!
iana_mari spune:
Claudia multumesc de incurajari,dar in prima faza am fost speriata,apoi am aflat ca se trateaza si e bine ca sunt descoperiti din timp.
Mult succes cu embrionasii!
dariaioanaxx spune:
Kora - multumesc pt. ca m ai trecut , e FIV 1 la mine si sper si ultimul, cel din Ungaria nu il incepusem inca si daca vrei scrie te rog ca vreau al doilea bebe, ca am un bebe
deja de 9 ani ! bafta si bebici lipiciosi !
pupici tuturor!
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Am sosit si eu acasa de la ultima eco la big M.Luni dimineata am punctia,ma bazez pe cinci foliculi frumusei de 19,6; 18,4; 17,1; 16,7 si inca unul putin mai mic,nu stiu exact cat.Endometrul era azi tot 8,2 mm,sper sa mai creasca pana la ET.Estradiolul nu l-am mai facut si nici nu mai am cand sa il fac.Sper ca DD sa ma ajute de data asta!
Va pup pe toate!
Kora
CARPE DIEM!