FIV 173

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, mi-a fost dor de tine si te asteptam cu bb la purtator. Dar, vorb ata, ne vine si noua randul. Hai sa simtim ca traim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by sandyG

Buna,Cocolyso.te inteleg perfect si sunt cam in aceeasi situatie ,ca tine la capitolul moral.da ne revenim noi,nu?Sunt de acord cu ce i-ai rasp. unei fete ,nici eu nu am inteles cum o fata careia ia mers bine totul ,si acum este in al noulea cer ,poate sa scrie un mesaj asa rautacios.

Cocolyso, nu retrag nici un cuvintel din ceea ce am zis, in nume personal, ieri - in continuare nu cred ca intr-o comunitate virtuala cineva are obligatia sa raspunda, iar altcineva ar avea dreptul sa se autovictimizeze daca nu i s-a raspuns din prima. Daca tonul ti s-a parut dur, te rog sa ma crezi ca nu a fost intentia mea, eu pur si simplu am spus ce am gandit si e drept ca, de obicei, nu prea imi mestec cuvintele. Tocmai pentru ca esti un user vechi pe forum ar fi trebuit sa stii ca fetele de aici - cele care scriu de mult si contant si care au tinut minicomunitatea in viata - sunt extrem de inimoase si raspund si ajuta atunci cand stiu/pot. Nu mi s-a parut fair-play sa fie acuzate de cerc inchis, lipsa de reactie si sensibilitate sau ce se mai deducea din postul tau.

Sandy, impresionanta solidaritatea ta, dar poate ma ajuti sa identific unde e rautatea mea. Da-mi citate, cu ghilimele, te rog. Daca nu reusesti, astept scuze pentru presupunerile pe care le-ai facut despre mine. Nu inteleg cum iti permiti sa presupui ca pentru ca eu "m-am vazut cu sacii in carutza" (nici macar nu mai comentez despre masura in care lupta este sau nu castigata la mai putin de trei saptamani de la transfer) nu mi-ar mai pasa de idee, de "cauza", de femeile care scriu aici. Asta este o presupunere pe care, repet, as vrea sa stiu pe ce o fundamentezi. Te rog, multumesc.

Aproape ca imi vine sa rad, iacata-ma-s transformata in Cruella de Vil corcita cu Muma Padurii. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ZOUZOU,SUNT alaturi de tine,si te felicit pt optimismul de care dai dovada. LUCA LUCA,NU CRED CA ai voie sa te enervezi acum,lasa-i sa inteleaga ce vor,interpretari se pot face oricand,asa ca

Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Nusy, esti o martira, m-a sfasiat postul tau, desi sunt sigura ca ai minimalizat ceea ce s-a intamplat, fizic si psihic. Iti doresc multa, multa putere de regenerare, pe toate planurile!

Zuzu, tare rau imi pare ca nu a fost sa fie. Si te admir pentru puterea cu care primesti mai_putin_binele. Sa iti dea Dumnezeu binele!

Iana, eu nu stiu ce sunt analizele alea, dar din ce zici nu suna prea grozav. Dar cu siguranta exista solutii, macar partiale.

Mai, de Mihaele mai stie cineva ceva? Era tare grabita sa izbandeasca la "mai trage o data!", cand reincepe crizele de tahicardie? :)

Kineta, nici vorba de enervare, io-s o fire tare veseloasa. Si cu suflet de cozonac, printre altele :), asa ca, dupa cum ziceam, aproape m-a amuzat sa vad cum pot fi perceputa pentru simplul fapt ca spun ceea ce am de spus. Tie iti urez clocire de destindere si agrement!:))

De la Pisix nu sunt vesti?

Cine urmeaza la testul suspinelor? (eu am zis ca trebuie lista:)

Kora, Ioanatugs si toate fetele in plin tratament, va tin pumnii tare de tot.

Eu am repetat bhcg azi, la Z20, am 3755, credeti ca e rost de gemenei? Ca a iesit un pic mai mic decat calculul meu initial [joia trecuta la Z13 fusese 516, deci azi ar fi trebuit sa bata spre 5000, teoretic; co-autorul s-a crizat, desigur:]. Eu sunt sigura ca e bine, la sage-femme mi-a confirmat ca e foarte bine (mi-au masurat si albumina si ...nu glicemia, altfel se cheama, cantitatea de zaharuri din urina - totul ok si aici), partea un pic stresanta e ca nu au vrut sub nici un pretext sa ma programeze la echo mai devreme de marti 22 aprilie, cand o sa am o luna de la transfer. Cica deocamadata nu e relevant si eu mor de ciuda cand stiu prea bine ca ceva-ceva tot se vede. Si da, mai ales CATE punctuletze sunt! Ca am apucat sa si zic aproape tuturor ca cel mai probabil vom avea gemeni si acum simt ca, daca nu o sa fie asa, e ca si cum as cere un cadou inapoi. Alina-Alexandra, felicitari si da-mi un paharutz de apa, ca vreau si eu cuplu mixt (desi si doua fetitze mi-ar surade cu toti dintisorii:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Doris 71
Multumesc si multa bafta la noua incercare ,poate o sa fim in aceeasi perioada cine stie ....
In Romania nu cred ca se da un tratament asa de puternic , eu cel putin nu am auzit pe nimeni si nici dr.meu cand a vazut ca raspund rau la tratament un a parut ca ar vrea sa-mi mareasca doza.

Nusy

Kora
Imi aduc aminte ca am citit pe forum de o stimulare numai cu gonal f care a mers prost.Am crezut ca la tine dar m-am inselat.Multa , multa bafta !!!!!!!!!!
Moniland , zouzou ,Lucaluca

BAFTA MULTA tuturor fetelor in focuri !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Zozounaki felicitari pentru optimism si multa bafta data viitoare!
Dariela multumesc frumos pentru urari! Nu am luat nimic pentru endometru, doar ceai de cretisoara am baut cand si cand. Iar inainte de stimulare am luat Omega3 pentru ca aveam dureri de oase. In schimb am facut 30 de injectii de Difereline pina acum, de cand am inceput tratamentul si pe perioada stimularii am facut cate un Difereline. Poate a ajutat, nu stiu ce sa zic!
Gabita78, Luca Luca, Iana_mari va multumesc pentru urari!
Alina_Alexandra mi-a parut bine de cunostinta! Multumesc pentru tot si ma bucur ca am vazut o viitoare mamica de gemenasi pereche!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru ceea ce mi-ati scris si va promit ca incerc sa raman ca intotdeauna o aspiranta optimista .

Azi am mai sangerat foarte putin , ca si ieri de altfel ..nu prea mult sa nu ma intelegeti gresit si ,..era ceva asa mai maroniu .In fine acum vad ca e ok si sper sa raman ok .
Acum ce sa va spun ,pasul este facut , o sa incerc al Med New Life si sper sa reusesc . Adica sigur reusesc .Eu sper sa nu am vreo surpriza neplacuta , ca ii dau imediat in judecata ! Ii filmez cu camera ascunsa si au incurcat-o ..hi, hi,hi

Eu sper ca totul sa fie bine , sa am un bebic sau doi in burtica ..ca tare mult ne dorim .
O sa va mai stresez , cu intrebarile cand incep tratamentul , sa mai imi spuneti si mie daca "sunt in grafic" adica daca analizele mele sunt ok ...ca vaoi dragele mele stiti atat de multe si ma bucur enorm ca m-ati primit alaturi de voi .
Va pup dulce si va doresc ca VISUL DE A AVEA UN BEBELUS SA SE IMPLINEASCA CAT MAI REPEDE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

quote:
Originally posted by Teli

Sandy , eu am peste 35 de ani si grosimea endometrului nu a fost niciodata o problema pt mine si totusi am facut protocol lung .
Prin urmare nu cred ca astea sunt motivele pt acest protocol

Teli , ce sa spun si eu,asa mi-au spus astia pe aici,dar intrebati si voi sa vedem ce rasp. va da acolo,si asa poate mai intelegem ce-i cu trat. astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Sliu!
Mama cat scriseserati de aseara.....cat scriu altii la alte capitole intr-o saptamana:)
Zouzou damn!!!Tine minte asta oricat de greu ti-ar fi acum: Pana si durerea are granitzele ei! Si apoi vin clipele frumoase!!BAFTA!!
si tot Zouzoupoti incepe asa de repede un nou fiv?

Si eu ma intrebam ce mai face Mihaela:)Parca la sf lunii trebuia sa se duca la control si apoi o lua iar de la capa

Doris tu cand incepi iar? Si unde?

Luca mai eu tin pumnii stransi stransi sa fie gemenei!!!!

Mai fetelor oare or avea vro influentza negativa detectoarele acelea de metale si alte chestii din aeroport? Nu de alta da eu tre sa trec prin ele de 10 pe zi si mie sa nu mi-o fac cu mana mea.....

pupici

PS. Cine a scris faza cu 'asta vine din partea unei fete careia i-a iesit totul bine din prima'.....m-a deranjat foarte foarte tare o astfel de exprimare intr-un loc unde invidiile si bad vibrations ar trebui lasate la usa!

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Luca -Luca este rost de dubla petrecerecred ca sotul tau este foarte fericit.
Hai sa-ti spun : acesti anticorpi creeaza in 90% din cazuri avorturi .Explicatia este ca acestia formeaza in vasele placentare mici cheaguri care blocheaza alimentarea fatului cu sange si oxigen. Este adevarata ca este tratabila si e bine ca este descoperita din timp,dar asta inseamna alte analize,alte drumuri la capitala,alte asteptari si implicit alte griji.Dimineata am fost foarte speriata dar dupa ce am vorbit cu hematologul ma mai linistit.
Ioanatugs Zouzou.
Evy fii optimista si totul va fi bine.Uneori petele maronii sunt semne de sarcina .

Mergi la inceput