FIV 173

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Dariela, eu am facut laparo la Giulesti acum 2 saptamini.daca vrei info, cu cea mai mare placere.Te interneaza cu o zii inainte de operatie, nemincata , daca esti la prof dupa ce ""MANINCI '", 10carbuni si elimini tot, iti mai face si clisma, ..asta e cam naspa...dar rau de tot, a doua zii operatia si a treia zii acasa.
Multa multa bafta tuturor aflate in focuri, doamne ajuta la cit mai multe gravidute
Dream, ce sa fac astept sa treaca timpul, o luna ca sa pot face fiv pe natural, abia astept.Te pup si numai bine
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Dariela eu am facut laparo anul trecut la giulesti. A fost super ok. Nu am facut clisma dar e adevarat ca eu nu sunt la prof.M.
M-am internat cu o zi inainte, nu am avut voie sa mananc in ziua respectiva, doar lichide. A doua zi am facut laparo, a treia zi m-au externat. Eu m-am simtit foarte bine dupa interventie, nu am avut nici o problema. Singurul lucru deranjant a fost o usoara durere in umeri seara, dupa operatie, am inteles ca de la anestezie. In rest, foarte lejer.
Stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ioanatugs mult succes pt. sambata.Sa ai ovocite multe si frumoase sa se iubeasca frumos cu gigeii si sa rezulte embrionasi frumosi si lipiciosi.Endometru este f. bun.
Moniland dupa ce ma intalnesc cu hematologul voi sti sigur daca aman sau nu FIV-ul,dar tare n-as vrea.
Si acum sa va spun de ce i s-a parut ciudat d-nei dr. Cocei :pt. ca anul trecut aceste analize erau negative.
Deci anticorpii anticardiolipina sunt anticorpii fosfolipidici (AAF),analiza care trebuie sa o aiba orice fata in dosarul fiv.
Mie mi-a dat anul trecut lista de analize Cocei si includea si AAF.
Am luat leg. la spitalul Coltea cu un hematolog ff.bun d-na dr. Avram,care mi-a zis sa merg cu analizele marti dimineata si probabil voi repeta la Coltea,
pt. ca este ciudat ca intr-un an rezultatele sa fie diferite.
Kora la un moment dat tu vorbeai despre antifosfolipidici,daca nu ma insel la primul fiv.
Pana marti ma rog la d-zeu ca ac sa fi deviat rezultaul(EU NU AM LUAT NICIODATA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Le multumesc tuturor fetelor care m-au ajutat si mi-au trimis nr.de telefon al d-nei dr.Cocei.Teli,Cristal1995,Kora,Felicia,Ioanatugs sper ca n-am uitat pe nimeni.
D-zeu sa va ajute sa va indepliniti visul de a fi
Cateodata e tare greu cand esti din provincie,dar asta e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

KORA ,multumesc prt urari.sa-ti mearga totul bine si sa ai 2-3 embrionasi ffff lipiciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

quote:
Originally posted by Dariela

sandyG - Eu am facut de fiecare data protocolul lung. Cred ca se alege protocolul si in functie de varsta - daca ai peste 35 se opteaza in general pentru cel scurt dar si de rezultatul la hormonale.
nusy - Refacere cat mai rapida, iubita!
Kora - Nu iti mai face griji si ramai optimista, sigur vor fi mai multe ovocite de calitate. Te asteptam cu detalii suplimentare maine dupa eco.

Dariela esti sigura ca protocolul lung este ptr.cele sub 35 ,ca eu am intrebat astazi si mi-au spus ca este ptr. cele cu endometrul subtire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Sandy , eu am peste 35 de ani si grosimea endometrului nu a fost niciodata o problema pt mine si totusi am facut protocol lung .
Prin urmare nu cred ca astea sunt motivele pt acest protocol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna! Fetelor am si eu o intrebare - sapt viitoare merg la Giulesti pt laparoscopia de clipsare - stiti cumva cam cat se mai da?
Multumesc frumos,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

am stat aseara si am citit din urma capitolele trecute si tare m-am intristat...Nusy nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt
gabita78 incearca sa te gindesti ca tot ce era in puterea ta sa faci,ai facut...lasa stresul la o parte si lasa-te acum in voia Celui de Sus...daca e sa fie, va fi...eu ti-o doresc din tot sufletul
fetelor dragi va multumesc la toate pt.vorbele voastre frumoase,ca mi-ati fost si imi sinteti alaturi..nu va enumar,dar va multumesc din suflet la toate
LucaLuca,catalina2307 felicitari din suflet...sa aveti parte de sarcini usoare si de momente minunate alaturi de sotii vostrii...sa va bucurati de vietile ce infloresc in burtici si sa aduceti cu bine pe lume copii sanatosi si frumosi
sandyG si eu am fost la dr.Pantos acum doi ani cind am inceput primul fiv...dar nu am ramas la el din mai multe motive,printre care si cele economice...mi s-a spus ceva in jur de 7000 euro fara medicamentatieceea ce nu mi-am permis...stiu doar ca este un medic deosebit de bun...iti doresc succes si tie,mai ales ca ai trecut si tu prin foarte multe...primele 2 fiv-uri le-ai facut tot la Pantos?
De luni merg in Atena pentru o zi..mi-am aranjat intilniri cu mai multi medici sa vad fiecare ce spun...am intilnire si cu medicul cu care am facul ultimele 3 et-uri,cu Mastrominas..el imi propune ca la fiv 4 sa mergem pe blastocisti si cu o productie mai mica de ovocite...imi voi face tot acolo la clinica si cariotipul sa vedem daca nu exista vreun defect cromozomial sau nepotrivire de adn-uri...apoi avem intilnire si cu dr.Paraschos..apoi cu dr.Kapetanakis si in filal cu dr. Ksinias...fetelor din Atena..ati auzit ceva de acesti medici?vreo impresie ceva?...
Vestea buna e ca mi-a venit cm azi si dupa 21 de zile ma apuc din nou de Fiv...deci saptamina viitoare ma voi decide exact la care medic voi incerca
Koricica vad ca tot cu capul in nori sint acuma am vazut ca tu deja esti in full action fiv...haide sa fie si ultimul ca tare mult imi doresc sa te vad mamica...si dupa vin imediat si eu din urma...
Mult ,mult succes fetelor... haideti ca ne vine si noua rindul...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

sandy protocolul lung nu cred ca are de a face cu grosimea endometrului...se zice de virsta..dar daca organismul se prezinta foarte bine...analize hormonale bune..se poate face si peste 35 de ani..un exemplu sint eu...am 37 de ani si urmez tot protocolul lung...pupici
P.S daca medicul ti-a zis si ca in functie de endometru,eu nu pot sa-l contrazic...poate sa fie si asa...poate el asa considera

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput