Cafea cu aroma de femei 80***
Raspunsuri - Pagina 12
iuliana_2007 spune:
Am citit putin din urma si am vazut ca m-ati intrebat de printesa mea.
Pai ce sa va zic de printesa mea?Are un anisor si un pic,este grasa ca biscuitele in dunga,are 8 kg si un pic,ii place sa manance numai laptele restul ce ii dau doar le gusta,alerg dupa ea in permanenta cu mancarea pt ca nu suporta sa stea o secunda intr-un loc,se joaca pana pica de somn,are o pernuta pe care o adora enorm de mult si cand ii este somn si nu mai poate sa reziste de oboseala o cere in rest nu are nici o jucarie preferata.Orice jucarie ii place doar 5 min sau poate mai putin si dupa aceea o arunca si nu se mai uita la ea.
Stie tot ce este in casa,daca o intrebi unde este aia sau aia,arata cu degetelul spre lucrul respectiv(chiar daca nu este frumos sa arate cu degetul acum este prea mica ca sa ii spun ca nu este frumos si nu stie sa lege cuvintele).Stie sa zica mama,tata,tatai,mau(mamaie),cum face pisica,catelul,calulul,papa(mancare si la revedere),cand zice papa face si din manuta,avdi(avion)se uita pe cer cand trece avionul,este foarte incapatanata,ma lupt sa o imbrac,merge si in picioare dar face decat 2,3 pasi.Este inaltuta dar slabuta,nu am ce sa ii fac.I-am dat vitamine.Am incercat fel si fel de chestii numai ca sa manance si nu am nici o sansa.Nu slabeste.
Am fost la pediatra mea si mi-a spus ca asa ii este felul(adevarul este ca asa am fost si eu cand eram mica,deabea la 16 ani am ajuns la greutatea optima pt vasta mea.la 1,67 cm aveam 40,42 de kg,eram piele si os)
I-am rupt turta.A plans o gramada ca i-am taiat parul.I-a dat pe spate pe toti invitati cand au inceput sa ii cante la multi ani si sa bata di palme si a inceput sa bata si ea din palme si sa cante pe limba ei.Toata lumea se astepta ca o sa fie un copil plangacios si speriat daca vede atat lume dar a fost sociabila,a vorbit cu toata lumea(pe limba ei) dar nu a permis nimanui sa o ia in brate,a stat atarnata numai de gatul meu,nu am putut sa o deslipesc din brate.Daca incerca sa o ia cineva in brate incepea sa strige ma-ma si sa intinda bratele.
Din tavita a ales prima data banii,painea si pixul.M-am mirat cand a ales painea ca ea nu are nici o treaba cu mancarea.Nu stiu ce sa va mai povestesc.Mai intrebati-ma daca mai vreti sa stiti ceva.
iahim spune:
Iuliana,se voteaza la clipe de viata 2007,concurs de fotografie!
Bine ai mai venit in cafenea!Ai cam lipsit in ultimul timp!
Avem si noi poze:bucuria verii(pg 9) si lazapada(pg 28).Vezi ca ai numai 50 de puncte pe care le dai dupa bunul plac!
iuliana_2007 spune:
Aaaa si am uitat sa va spun ca si mie imi este dor de voi toate sa mai stai de vorba pana tarziu,sa mai glumim cum o faceam alta data dar timp nu prea mai am.Am timpul calculat,cum adoarme printesa mea cum incep sa fac alte treburi,mai fac si scoala de soferi,mai pe la dentist...si altele.
Voi ce mai faceti?Puii vostri?
Ina cat mai are pana cand naste ca nici nu mai stiu?
iahim spune:
Iuliana,incearca si pune-o intr-un scaunel de masa pentru copii cand manaca!Asa nu mai alergi dupa ea!Stiu ca de la o varsta este bine sa stam cu totii la masa,dar noi,chiar si cand punem masa,tot in scaunel il pun ,altfel se ridica in 2 minute si adio masa!(si are 3,9 ani!!!)
Si puiul meu este extraordinar de energic,te inteleg din acest punct de vedere!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
iahim spune:
Ina nu a mai intrat demult timp pe aici!Nu mai stim nimic de ea!Probabil o gasesti la mamici!
iuliana_2007 spune:
Am scaunel pt ea dar nu sta in el,nu suporta sa stea intr-un loc deloc.Poate dupa ce se mareste se mai linicstete si va intelege ca atunci cand mananca trebuie sa stea cuminte,incepe sa planga de nu te mai intelegi cu ea daca ii pun centura si trebuie sa stea nemiscata.
iahim spune:
Si daca o pui la desene!?Stiu,stiu ca nu este bine,si totusi...poate la desene ii distragi atentia,ii pui o jucarie in fata ...si poate merge!
Nici fii-miu nu sta in scaunel daca nu are o jucarie in fata sau nu-i mdau drumul la TV!
iuliana_2007 spune:
Gata Iahim am votat amandoua pozele.Cine mai este in concurs dintre fete ca sa mai votez?
slimatei spune:
Doamne iuliana ce ma bucur !!!ca mai dai din cand in cand pe aici.. ma gandeam ca eu siunt cea care lipseste mult..dar tu le intreci pe toate...
te inteleg.. dar imi lipsesti... imi lipseste grupuletul nostru..
asa ce ma apuca cate o melancolie.. nu va spun de vremurile de atunci.. cele mai noi nustiu daca ma pot intelege pt. ca nu s-a tinut deloc faza cu pusul capitolelor in ordine..asa ca curiozitate sa vedeti si voi ce grup frumos eram...
la un moment dat eu le adunasem dar tot degeaba ...fiecare care si cum au aparut..n-au vrut sa tina cont de asta.. asa ca acum sincer mi se pare un pic ciudat dar ce pot face eu.. n-am nici o putere...
doar ca pot spune ca imi pare rau ca nu mai suntem acel grup chiar ..am fi putu fi..dar in ultima vreme sunt prea mari supararile..au tabarat pe noi buluc...
nici maru nu prea ne serveste des... cred ca simte si ea raceala...
va pup si va rog sa nu ma interpretati gresit sau sa aruncati cu rosii in mine..am scris ce-am simtit....
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
iuliana_2007 spune:
Jucaria aia ii place doar 5 minute si dupa aceea o apuca bazdacii si vrea sa se dea jos.De stat nu sta flamanda,seara spre exemplu inainte de culcare mananca 300 de ml de lapte cu biscuiti.Ii dau lapte de vaca cu 3,5 grasimi.
Mai pun agitatia ei si pe baza dintilor.Sus nu i-a iesit nici un dinte,se vede primul dintisor foarte bine dar nu sparge gingia.
Mananca si noaptea la 2,3 o sticla de lapte(nu pot sa o fac sa nu mai manance noaptea,am incercat si cu ceai si cu apa si nimic.Iaurtelul ii place foarte mult,cirese din compot,sucul de portocale,bea apa enorm de mult,supa doar in biberon o mananca amestecata cu lapte,ca cu lingurita nu mananca.