Cafea cu aroma de femei 80***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Stefania nu am de ce sa arunc cu rosii in tine pt ca este adevarat.Eu nu m-am racit de voi deloc,imi sunteti la fel de simpatice dar nu am reusit sa mai intru,mi-as fi dorit tare mult sa stau in fiecare seara cu voi de vorba,pe la 12,1 dimineata ma linistesc si atunci daca as vrea sa stau de vorba cu voi nu mai sunteti nici una ca sunteti la fel de ocupate.
Eh poate ne mai revenim si ne mai adunam cu toate si sa mai stam la glume si sa povestim cum faceam alta data.
Cu pitica ta cum te descurci?Iti este greu?Are cine sa te ajute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Multumesc,Iuliana!Stefi,iti inteleg dezamagirea,niciodata timpul nu este pierdut!Important este ca inca nu s-a inchis cafeneaua...Poate ca nu toate cele intram pe aici avem un "charm:" anume(de ex cum are Wonderful),poate nu toate avem simtul umorului(cum are Aida),dar suntem pe aici...Personal,ma simt bine in cafenea,ma relaxez si imi incarc bateriile!Desi,si eu intru destul de rar!

Mergi la inceput

O sa creasca Iuliana,se mai schimba!(desi daca ma uit la fii-miu ,de mic a avut o energie debordanta!Imi aduc aminte cand il plimbam in carucior,ca la un moment dat nu mai inainta caruciorul..Cand s-a uitat sotul la el,li-a desfacut rotile iar axul lor era curbat de nu-ti poti inchipui!!!Pentru ca sarea permanent in el!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Sincer prefer sa am un copil energic,plin de viata si sanatos,chiar daca este mai slabuta decat sa fie prea grasuta si sa nu se manifeste in nici un fel.Este mai inaltuta,la inaltime nu a ramas in urma si asta ma multumeste,este peste inaltimea pt varsta ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

iuliana printesa ma bucur ca ne spui despre ea... eu intotdeauna am admirat-o e o frumoasa si as fi vrut sa o vad acum crescuta
iahim ma bucur ca te destinzi aici dar daca ne vedeai cu aprox. un an in urma... era chiar o relaxare.. acum eu intru dar sincer eu deja o vad ca pe altceva...parca ar fi un subiect f diferit...nustiu ce s-a inamplat si de ce ne-a parasit si adina care era o mare figura si ea...

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Bonjurica,fetili!Gata,am terminat si io treaba,mama ei!
Am omis vreun copchilas la votat?Daca da,sorry,dati pag.,titlu si ma conformez imediat!
Chiar asa,Ina ce o mai fi facand?Sa speram ca bine.

Mergi la inceput

Am revenit si eu!Mai sunteti in cafenea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Fetelor, uitati ce am gasit la odisee- mamici de mai-iunie 2008:

APRILIE

# Ina78 - GABRIEL - 11.04.2008 - 2400g - Constanta

Se pare ca Ina a nascut ieri,nu???

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Ihi

Mergi la inceput

Da,cand am deschis cafeneaua,s-a nimerit sa tune si sa ne adune.Dar si acum grupul e cam la fel.Spun 'cam' pt. ca ne-a luat valul necazurilor,treburilor.Dar nu ne dam batute,ca suntem fomei adevarate.Dimpotriva,eu tot aici trag,cand am timp,ca sa vad care,cum si ce mai face,sa-mi mai spun si eu cate un off,ca de aia suntem prietene.Eu,una,asta vara eram in vacanta si toata ziua eram calare pe pc,n-aveam unele probleme pe care le am acum...Ei,dar or trece ele,necazurile si or reveni,poate,zilele alea senine.Depinde de viata dar si de noi.

Mergi la inceput