Cafea cu aroma de femei 80***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata dragi cafengitze,
poftiti la cafa si o gustarica.

O sambata frumoasa va doresc alaturi de cei dragi.
intregul fara exceptii.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine!
weekend minunat io ma duc sa imi gasesc o vena

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna dimineata! azi mi-am permis sa ma trezesc tarziu, asa mai recuperez si eu...am pregatiti ness-ul de rigoare, asa ca va poftesc, chit ca vad ca mi-ati luat-o inainte...
trec pe la urne si=poi ma duc pe la bucatarie; n-am idee ce sa gatesc; imi dati o mana de ajutor?

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata. Multumim Dodo de
Aida de ce trebuie sa iti gasesti o vena?
Alic 1--o ciorba de burta, si 2 --sarmale

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ramy, mi-ai facut o pofta cu ciorba de burta....din pacate nu am in casa...

mai, ce se-ntampla cu concursul asta? eu nu mai inteleg nimic; am vrut sa votez "10 gherute" si mi s-a zis: "Ai mai votat o data pentru aceasta poza. Va reamintim ca nu puteti vota o poza de mai multe ori"
azi n-am votat nimic...ce sa-nteleg din asta?

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata ..multumim dodo

alice... las' ca intelegi tu pan' la urma...

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Alic ,ehei si mie mie pofta pe ciorba de burta chiar de multa vreme numai ca nu miam permis sa imi cumpar , da no eu dau idei la altii
MAi sa sti ca eu inainte am votat 10 gherute dar acum am votat iarasi si mia dat voie, dar sa nu ma intelegi gresit am votat inainte adica inaintesa se reinceapa votare si acum cand a reanceput iar am votat.
Stefi

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa , Alic poate ca tiai epuizat voturile , ca avem numai de 50 de puncte si poate de asta nu mai ai dreptul la vot

Teo
Perlute

Vrem si noi cate un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

i-a vedeti un pic asta www.woow.ro/prezentare/Ai_sa_fugi.html" target="_blank">ai sa fugi?
ce spuneti?

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

buna fetelor,

la ce anume participati de aveti nevoie de voturi ca sa stiu si eu ce si unde sa votez si cu cine?

Mergi la inceput