Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 20
angi_m spune:
quote:
Originally posted by desiree
nici octavian nu socializeaza inca la modul sa se joace cu copiii ci sta pe langa ei si daca se apropie vreunul in fuga intepeneste si ma ia de mana sau se arunca la mine in brate..
Pe pariu ca daca vine Iulia la el se topeste?

Si da, ai dreptate, poza aia este cu dedicatie speciala
Si mai avem una, tot cu dedicatie speciala, chiar daca e mai veche

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
kokorina spune:
ANGI....am ramas fara cuvinte.am privit poza minute in sir....e cum nu se poate exprima in cuvinte de....speciala iulia ta si a lui mircea,evident...
TLD spune:
cum procedati daca copilul vostru se duce la alte jucarii cre nu-i apartin?il luati de acolo explicandu-i ca nu sunt ale lui sau il lasati sa puna mana, sa se joace si altele cu riscul de a simti privirile mamicii, in ceafa???
Mirona spune:
quote:
Originally posted by TLD
BUNA SEARA, BUNA SEARA.
un bun venit side la mine TLD
quote:
Originally posted by TLD
Mirona ff frumoasa catzelusha, imi pare tare rau. e tare greu cand pierzi pe cineva drag
multumesc

quote:
Originally posted by TLD
am nimerit cum nu se putea mai rau. nu e bun momentul asa ca mai stau putin deoparte pana se mai linistesc apele
ba ai nimerit bine - valurile sunt prin alte parti - nu pe la noi - asa ca te asteptam la discutii.
dayanara in poze sunt doar eu - de-a lungul timpului.
sora mea nu prea o agreape Lea.
Uite www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2299351" target="_blank">aici link-ul cu jocul Karinei. Cauta la voi dupa numele jocului. Dani nu l-a luat de la toysrus - ci l-a gasit mai ieftin intr-un magazin real.
Dbunny nu cred ca te-am felicitat pentru cetatenie.
si felicitari.Koko eu maintalnesc aproape zilnic cu asa ceva - vecinii mei - un baietel de doi ani - care musaitre sa-mi spuna mie "sarut mana" - eventual si tanti - si Karinei ceau - eventual sa-i si faca cu mana. Nu va spun cat e de fastacit bietul de el ... si cat se baga in fustele lor.
fug la nani langa Dani al meu.
v-am pupat pe toate

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
quote:
Originally posted by TLD
cum procedati daca copilul vostru se duce la alte jucarii cre nu-i apartin?il luati de acolo explicandu-i ca nu sunt ale lui sau il lasati sa puna mana, sa se joace si altele cu riscul de a simti privirile mamicii, in ceafa???
la noi in parc - asa ceva nu exista. noi ducem jucarii cu noi - PENTRU SCHIMB. Kara nu se joaca cu ale ei nicioadata.
Car dupa mine asa: creta colorata - sa desenez eu - ca ea se uita doar. O broasca legata cu sfoara - sa o traga dupa ea, tricicleta, ustensile de nisip si o minge. ZILNIC. Am incercat si un carutz de papusi - dar era preade tot - si oricum nu se joaca cu ale ei.
E atrasa de caruciorul de papusi al vecinei,de masinuta unui baietel, de premergatorul unui alt baiat si asa mai departe.
toate mamicile procedeaza la fel - sunt aduse jucarii pentru a se putea face schimb.
TLD spune:
sa inteleg ca o lasi nu??
eu am zis sa fiu cu bun simt pt ca mi s-a intamplat o faza, cand copilul meu a luat o jucarie..i-a fost smulsa din manutza de catre o mamica..deci??cum sa procedez!!??
si de atunci de fiecare data cand vrea sa puna mana pe alte jucarii...il iau de acolo
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by TLD
la noi in parc - asa ceva nu exista. noi ducem jucarii cu noi - PENTRU SCHIMB. Kara nu se joaca cu ale ei nicioadata.
Car dupa mine asa: creta colorata - sa desenez eu - ca ea se uita doar. O broasca legata cu sfoara - sa o traga dupa ea, tricicleta, ustensile de nisip si o minge. ZILNIC. Am incercat si un carutz de papusi - dar era preade tot - si oricum nu se joaca cu ale ei.
E atrasa de caruciorul de papusi al vecinei,de masinuta unui baietel, de premergatorul unui alt baiat si asa mai departe.
toate mamicile procedeaza la fel - sunt aduse jucarii pentru a se putea face schimb.
TLD spune:
mirona, si noi luam cu noi mereu jucarii.
aka, parca tu ziceai ceva de un cort de joaca. de unde l-ai luat si cat a costat?
lizzy spune:
am intrat numai sa va pup. am citit, nu mai scriu nika, e tarziu. am avut o zi incarcata. sa fiti sanatoase! ne 'auzim' curand! 
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
aka spune:
neata. cafea si biscuiti cu cacao. poftiti.
azi incepe baby expo. cine vine? si cand?poate ramanem si la iarba verde ca e asa frumos in brancoveanu. va pup. o zi buna.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
mephala30 spune:
neatza, poftiti la un ceai verde.
Koko, ai ramas datoare cu un raspuns,
.
TLD, n-am iesit de mult timp sa ne jucam cu jucarii in parc, ne limitam la o plimbare, dat in leagane, tobogane si alergat dupa minge.
Sunt mamici si bunici, pe care nu le simt deschise pentru schimb, care tin la jucariile pe care le aduc copilului, sunt ale lui, sa nu le dea nimanui... chiar m-am confruntat cu situatii de genul asta si-mi pare tare rau,
.