Regasiri ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Dbunny, mai astept, mai astept, ca vreau o reteta buna de blat. Am incercat multe retete, am fost incantata de vreo doua, dar n-am aflat blatul perfect.
Ce-am gatit azi? Dimineatza o fantastica omleta, la pranz mamaligutza cu branza de burduf si ficatei de pui, seara un piure cu sos de ardei copti, rosii si ceapa. Flacaii au mancat si niste lapte cu fulgi de porumb.
Pupici si o seara faina! A, felicitari pentru obtinerea cetateniei.

Mirona, am vazut pozele cu catelusa, imi pare rau...

Desiree, imi pare bine de cunostinta. L-am vazut si pe Mihnea la volan, .

Miki, ce fel de credit ati facut si la ce banca?

Kokorina, ziceai ca ai vazut un film fain? Mi-l recomanzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Desiree iar varza cu carnati? iooooaaaaaaaa maine vin la masa...cat despre ce-ai postat mai sus: no pasa nada![:D..intre timp vizualizarile subiectului au crescut...

banuiesc ca te referi la mesajul despre framantarile lui octavian intre mama si tata..da, stiam eu ca am flacau interesant...unul dintre cei mai interesanti! ...mersi!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Desiree, si eu sunt intre doua chiftele. Facem un schimb? Mie de obicei nu-mi ies chiftelele. Azi insa am pus de toate in ele si i-am zis lui Mircea ca daca nici de data asta nu-mi ies, nu-i mai fac niciodata. Bag seama ca avu noroc, ca au iesit tare bune. Mai am de prajit doua sarje.

Azi cand veni de la servici nu ma putui abtine si cumparai niste carnati proaspeti (noi nu obisnuim sa luam carnati, dar astia imi facura cu ochiul). Baaaai, se puse Iulia pe chirait cand ii vazu prajiti ca vrea si ea. Insa n-am cedat, nu i-am dat si am luat-o cu altele si a uitat.

Intamplare azi: se uita Iulia pe o revista cu reclame la jucarii si intr-o poza vazu un baietel jucandu-se cu jucaria asta. Pai incepu sa chiraie si sa spuna NU, NU, NU, si tot incerca sa ii ia copilului jucaria din poza.

Eu de-abia am timp sa citesc in ograda noastra, darmite sa bag nasul si la altii. Ei cu ale lor, noi cu ale noastre.

Mephala, ca imi luasi vorba din gura: Koko, zi-ne si noua cu ce film te-ai delectat sa-l vedem si noi.

Am fugit la chiftele.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Desiree, ca uitai sa spun. Bagaram un supozitor cu glicerina si facu fata 2 sarje zdravene (fiecare in cate un pampers, bineinteles ) Acu doarme cuminte si linistita.

V-am pupat, continui operatiunea "chifteaua"

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

angi, am o presimtire..ca poza asta..e cu dedicatie speciala!

m-am topit..uite un si o pt iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

seara buna fetele!

vreau sa va pove ceva de ieri din parc.am iesit cu totii ieri in parc,unde erau mai multi parinti cu copii.la un moment data se apropie o bunica de mine si pascal(ca sotul era in spatele sophiei,care mai nou ii place sa stea in cap pe pamantul ud)....si se baga in vorba.ea era cu nepotelul ei in varsta de 3 ani.il dragaleste ea putin pe pascal,se arunca in bratele mele timid dar cu coada ochiului la bunica care nu mai contenea cu lugu lugu.eu il indemn pe pascal sa mearga la baietel si sa-l salute,la care bunica zice:aaaaa,dar nepotelul meu nu e atat de sociabil ca si baietelul dvs.are 3 ani dar la gradinita nu prea vrea sa se joace cu copii.lui de fapt ii plac mult fetitele si mai mult trage la ele,dar sa fie asa prietenos cum e baietelul dvs,nuuuuuuu,sub nici o forma.apare si sophia cu andi,murdara pe fruntea caciulii de noroi(statuse in cap de vreo 2 ori) cu lopetile ei de dinti(le spun lopeti pt ca sant mai lati decat ai lui pascal),ranjind la baietel,tragandu-l de cordonul gecii,iar el urmand-o ca si cum ii era rusine sa spuna:ce faci?lasa-ma in pace!...el nu vroia sa fie asa tras,dar nici nu riposta in vreaun fel.au ajuns ei la lasa cu nisip(intre timp preluase sotul urmarirea lui pascal sa nu muste din vreo piatra....ca mai incercase,stim noi ce-i poate capul),iar eu m-am dus cu bunica baietelului dupa copii.a inceput sa o dragaleasca pe sophia,baietelul se uita la ea a admiratie si bunica atata imi turuia la ureche cat de moale e acest copil,ca nu stie cand va fi si el mai sociabil...ma rog,tineam hangul la discutie doar pt ca era o bunicuta,dar ultima replica pe care am auzit-o m-a lasat fara cuvinte.ne-am luat noi la revedere,la un moment dat....apare si pascal,iar imcepe un set de luat la revedere,baietelul nu vroia sa spuna ceau!il intreaba bunica:de ce nu vrei sa spui ceau?...el zice: pai nu vreau!...la care ea si cu asta m-a dat gata:in cazul asta,eu un baietel ca tine de neprietenos nu-l mai iau cu mine acasa....
fetelor atat de mila mi-a fost de baietelul acela care era vizibil jenat ca bunica vorbea despre el unor necunoscuti,si nu vorbea oricum,il subestima....si cu toate astea cand a auzit ca nu-l mai ia acasa cu ea,s-a agatat de mana ei si s-a uitat la ea si o ruga din priviri:te rog sa ma iei acasa cu tine....mi se taiase respiratia.personal nu mi s-a parut o strategie buna sa-l faca sa fie mai prietenos.....apoi m-am bucurat cu adevarat ca sandokanii mei sant sociabili si rad cu gura pana la urechi cu si la oricine....

Mergi la inceput

TLD.....bine ai venit la noi!esti bine-venita si pauza de car vorbeai nu e necesar sa o iei acum.de acum ne poti scrie cate ceva despre tine.si chiar cum zicea ANGI:tradu-ne si noua nick-name-ul tau.

am vazut poza iuliei de ANGI,cu dedicatie,pusa de DESIREE...si mi-am adus aminte ca si MIRONA imi dedicase mie o poza cu kara.

draga MIRONA.....pai asta nu e concurenta.adica voi aveti ditamai codita-n varful capului si noi ne prezentam cu "paiul".e atata de subtire codita sophiei dar eu atat de mandra de ea....voi mai mersi,va faceti codita si la spate.noi avem ca la ratuste,parul intors si atata de fin ca i se vede pielea capului....mai mersi,dar venim din urma,fara grija!

DESIREE....sper sa isi revina octavian maine si sa faca si el ca omu' linistit.tare-i rau la ei sa foie constipati.eu cu sophia mai am asa probleme,nu chhiar asa cum e la voi acum,dar ea a fost inca de la inceput asa,cu stomacul tare.si la faza ca pt octavian numai tasu exista atunci cand santeti amandoi.asa e la noi cu sophia.noi ne dragalim(ea nu prea sta,dar eu o sufoc)....dar cand apare tacsu,eu nu exist pur si simplu.la el in brate o imbrac si rau este ca de cele mai multe ori nu vrea nici sa o ating.in schimb pascal trage mai mult la mine decat la tacsu...
aaaaaaa,si iti vine bine culoarea parului,imi place..

DAYANARA......sa nu ti-l faci permanent,ca e frumos asa cum il ai,il strici sa stii...

DBUNNY.....felicitari pt cetatenie.la anul mi-o iau si eu pe cea austriaca dar pt asta trebuie sa dau test in germana la istoria austriei.ma doare capul numai cand ma gandesc,dar trebuie sa iau examenul,pana la anul am timp sa invat....faine tablouri ai.maine pun poze cu ale mele pe care le indragesc de mor...

MIKI.....sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

koko, a fost umilit de bunica baietelul acela..normal ca efectul va fi exact invers..adica va fi si mai speriat de oameni, caci se va gandi automat ca trebuie sa zica ceau ca sa il ia buni acasa..deci va fi conditionat de treaba asta..nu va veni natural, de la sine...ceea ce ar fi normal..ma rog, bunica actioneaza cum ii este felul si cum crede ea ca e mai bine.d.ar umilirea copilului spre a-l determina sa reactioneze intr-un anume fel imi suna a dresaj de elefanti !

care-i baiul? nici octavian nu socializeaza inca la modul sa se joace cu copiii ci sta pe langa ei si daca se apropie vreunul in fuga intepeneste si ma ia de mana sau se arunca la mine in brate..eu mereu il incurajez....desi mai are cateodata accese de curaj daca ii place de vreun copil..nu stiu, ii simte, cred.....dar mai vine cate unul care ii ia jucaria lui proprie si personala din mana si octavian incepe sa chiraie..in timp ce eu ma chinui sa-i spun ca i-o va da inapoi cand va termina cu ea, ca trebuie sa lasam si pe alti copii sa se joace cu jucaria lui caci si el ia jucariile altor copii..pe de alta parte nu e normal sa vina sa-i smulga jucaria, mai ales ca e vreun vlajgan mai mare cu care te poti intelege, dar na, tot copil, asa a fost invatat..asa ca ma intreb de ce sa-i transform personalitatea? normal ca e ofticat si il inteleg la faze de astea....dar il cred ca nu socializeaza cu toti..si nici nu vreau sa socializeze cu toti deocamdata, e prea mic, vreau doar sa se simta confortabil langa copii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TLD spune:

va mai tin putin in suspans

Mergi la inceput

AKA....faza cu ascunsul jucariei sau oricarui alt obiect,n-am reusit sa-i captez.ce-i drept incercasem mai demult asta si am scos-o din joaca noastra,dar pt ca mi-ai adus aminte o sa mai incerc sa vad daca tine acum.super!de 10 ori asa cu ascunsul cu mainile la spate,e ceva.si de ce nu-ti place sa speli aragazul?

ROANA....ma gandesc sincer la verisoara ta.eu stiu ca ai sa vii cu vesti bune dupa operatie.e mai bine asa si din cate stiu si eu,faptul ca e "plimbaret",nu e asa grav.multa sanatate si fii ceva mai optimista...

Mergi la inceput